sasa.lohr Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 tak nemel psat ze si ho nechal flashnout, to me zmatlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DANHRNEC Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 ZDar vždycky mně chickhen šel a včera jsem vypl nechtěně PSP a teď když chci nahodit Chickhen tak se to sekne a vypne. Formátoval jsem kartu dal psp do základního nastavení. A pořád to nejde i když to dřív šlo. Co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 ZDar vždycky mně chickhen šel a včera jsem vypl nechtěně PSP a teď když chci nahodit Chickhen tak se to sekne a vypne. Formátoval jsem kartu dal psp do základního nastavení. A pořád to nejde i když to dřív šlo. Co s tím? zkoušet pořád dokola chickHen je nestabilní :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david279 Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 zkus restore setings a zkouše zkoušet a zkoušet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulba Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 vy neumíte flashnout psp 3k to je jednoduchý vše děljete jak je psaný na tady na foru a pak najednou nastane brick a je to :cheesygrin::cheesygrin: ne dělám si jen srandu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blinky Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 Ne flashnout PSP 3K opravdu neumim jelikož to neni možný de jen GEN a CFW Enabler :roll: DANHRNEC:Jestli chceš aby ti HEN naběhl na poprvý poříd si malou kartu já mám 256 a HEN jede na poprvý a opravdu jen vyjímečne na podruhý :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 můj postutp 99% úspěšnost: zapnout PSP a co nejrychleji se dostat na PHOTO a na poslední obrázek, jakmile ti to ujede třeba na settings tak šance klesá na 60%... jinak když budeš mít 512 kartu a menší pujde ti to vždy ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 kravina... a prestan spamovat... tvoje zavery sou zcestne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 no to jsou jenom moje poznatky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulba Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 Já doporučuji vždy otevřít obrázky tam chicken hen ale ne ho otevřít až na obrázky poze na složku tam posčkat než se oběví a zmizí myslím options a apk otevřít a nechat na prvním obrázku tak mi najede v 99% případů na 1. edit.: dyžtak vám nahraju video a dám sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Já doporučuji vždy otevřít obrázky tam chicken hen ale ne ho otevřít až na obrázky poze na složku tam posčkat než se oběví a zmizí myslím options a apk otevřít a nechat na prvním obrázku tak mi najede v 99% případů na 1.edit.: dyžtak vám nahraju video a dám sem Neni zadny univerzalni postup. Ze tobe to najede napoprve vubec neznamena, ze ostatnim to take najede napoprve - zalezi na pametove karte. Zkus to schvalne bez toho options. Jen najed na chickhen R2 mod 2, pockej az se nacte minatura slozky, pak dej X a zustan na prvnim obrazku, dost mozna to bude mit efekt stejny :) Taky obcas pomahat mit vlozene UMD, Restore default settings a smazani egghunt.bin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulba Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 To už mám vyzkoušený tak to nenajede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Premaa Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Nejde me to vzdy se mi to sekne a pak resetne co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 porad zkouset!! vymenit postupy a kdyz to nepujde, vzit kartu s malou kapacitou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mironfs Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 islo by to tak ze na karte napr 32mb budem mat hen a ked nahodim hen aj cfw tak tam dam druhu kartu s hrami? co by ta druha karta musela obsahovat aby som sj s nou spustil hen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 jj takhle to taky delam.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 islo by to tak ze na karte napr 32mb budem mat hen a ked nahodim hen aj cfw tak tam dam druhu kartu s hrami? co by ta druha karta musela obsahovat aby som sj s nou spustil hen? musela by obsahovat taky HEN :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mironfs Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 a z cfw by co musela obshovat? len tu aplikaciu? a inac keby ju tam chcem dat za chodu tak nemusi obsahovat nic nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Pokud nahodis HEN + cfw enabler z jedne karty, tak tam pak muzes vlozit libovolnou kartu, na ktere budes mit jen hry.. Hen uz tam mit nemusis - ten je na PSP v RAMce a vydrzi dokud uplne nevypnes PSP/nevybije se baterie/nevyndas baterii/nestane se nejaka fatalni chyba. Z toho vyplyva, ze muzes HEN nahazovat z nejake male (32MB) karty a hry muzes mit na jine (4GB?) karte. .. zase koukam, jak tu nekteri radi picoviny :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RTester Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Ma to jeden hacek, kdyz cestujes musis ji mit stale u sebe. Ja mam jednu big a na tom je vsechno. Nemusim na to myslet. Ano doma mam jednu mensi protoze mi prijde, ze HEN je z ni stabilnejsi ale kdyz se PSP rebootne na cestach - delam to z ty velky az se to povede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4sek Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Chtěl bych se zeptat.Mám PSP FAT 1000 :) a FW : 5.03 pri stažení chichenu postupuju podle navodu...Naformatuju......Na fat 1000 je totiz jen jeden obrazek takže na něj najdu v photo ono se to načte sekne a po chvíli cca 5-10 sekund se vypne na tvrdo co stim?:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 me to taky neslo u dvou fatek, takze nejjednodussi bude najit flashera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4sek Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 ja tu mam problem sehnat flashera... musel bych jet daleko.. nejni prece jenom nejakej zpusob ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4sek Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 tak už dobrý stačilo to jen vyndat z nabiječky uz tu mam FW 5.03 Chickhen R2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 To znamená, že pomáhá plně nabitá baterka? - resp. je větší možnost spuštění chicken henu při plném nabití? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.