xDante1986 Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 tak vzhledem k tomu, že hodně lidí si tady vymýšlí, jsou různé zprávy, které se přikrášlujou jsem se rozhodl, že zkusím hrát svou opatchovanou hru Velvet Assassin online. Hlasujte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 May the force be with you. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Rozhodně bych to nezkoušel,normálně bych zainvestoval a updatnul iXtreme :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 doufám že to výjde.. ;) jinak podle mně jsou to jen kecy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azgard Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Dante je frajer.Aspon jeden odvážlivec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 podle mě taky.....proto chci vědět co je na tom pravdy .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ojtisek Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Dobrej nápad.:) Když si to vezmete logicky, proč by vlastně Microsoft banoval? Vždyť akorát přijde o zisky za zákazníky používající službu GOLD, popřípadě MS points a piráti dále hrajou své nelegální kopie v klidu dál. Nevím, kolik bylo nějakých těch banových vln od MS, ale myslím, že moc ne, kort v poslední době. Nepamatuji si, že by si někdo stěžoval, že dostal banánek. Dantemu podle mě nic nehrozí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 sem podobnyho nazoru... pokud nebudou distributori tlacit na pilu.... tak to microsoft nechava prochazet... (pokud nehrajete nejak moc okate...) nadruhou stranu nejde z tech her par % i mrkovosoftu ? ;) EDIT > ojstisku [11-05, 21:09] xDante1986 hej napište ojtiskovi do toho topicu ať se teda taky přidá a testne to :D xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KillDalos Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Hrál jsem opatchovany HAWX hned po vydání a XBOX LIVE mi jede pořád bez problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 killdalos...hodně lidí plaší...já jsem téhož názoru, kdybych si myslel, že okamžitě dostanu ban tak do toho asi nejdu :) pro lidi: hawx tuším vycházel někdy začátek března .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ojtisek Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Joooo...testnul bych to:), kdybych měl ovšem GOLD. Já ani o mulťák moc nestojim, nevim proč ale já radši dobrej singl s dobrým příběhem. Spíš používám live na dema a naháním gamerscore:) Jinak HAWX tušim, že přišel jako první s novou ochranou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 jo a pak GH Metallica, mit ten pos*ane drahej wifi adapter do xka tak mam live a mam s nekym kapelu v Guitar H. :D No já bych do toho šel, hlavně bych scháněl bubeníka a vokálistu :D edit: zpěváka :D nemoh sem si vzpomenout na to slovo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Mno, jak chceš, sice bych to rád věděl, ale na druhou stranu bych si chtěl stebou ještě zahrát.... btw má Xmen a Velvet Asassin MP??:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Květen 11, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Zkusit to muzes kdyz mas dost penez na noveho boxa :D Nerikam ze ban dostanes , ty ho treba nedostanes ale nekdo dalsi treba jo . A nebo ho dostanes ale treba az za mesic :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 romeno ty tvoje kecy...tady byly kecy typu, že ho dostaneš hned apod...jak říkal killdalos ....hrál před dvěma měsíci dodnes v poho...právě kvůli vám panikářům je pak jen a jen bordel.....já hraju opatchovanou hru dnes už přes 3 hodiny a v pohodě....odteď už opatchované hry hraju pořád online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Květen 11, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 OK no dobra v topiku to tedy opravim , ale nikdy nevis . On to vlastne nevi nikdo za co vlastne ms bany dava :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 ano to je ten pravý důvod....nikdo přesně neví....ono to může být za naprostou kravinu.....nikdo nikdy nepotvrdil za co přesně je....jenže hráči začli spekulovat (no hráči spíš lamy...) a dostalo se to do situace, že každý věděl prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Ale podííívejme někdo to konečně zkusil?Dante ty máš asi fakt koule :D Super díky konečně od někoho jasná odpověd ,internet je jen plný zpráv ,někdo říká to jiný zase ono....někde jsem tady i četl že BAN je prý okamžitý....tak hurý na nové hry hehe :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 vůbec to neřeším ban přijít opravdu může neříkám, že ne.....ale to může i když si budete dávat sebemenší pozor :) zkusil jsem ....jde to....a já už s opatchovanýma hrama polezu na live pořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 dante, respekt, konecne nekdo kdo to uvedl na pravou miru a nebal se to testnout ! Ted uz snad kazdy pochopi ze rozdil mezi opatchovanou hrou a normalni co ma stealth prakticky neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartoon Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 no ja si myslim pri pohledu na prodane konzole a tak, ze microsoft uz proste nezvlada davat bany to by potom nedelal nic jinyho :D a navic i kdybych dostal ten ban tak neni problem konzoli prodat a koupit novou takze jdu do toho tez ;) jinak nechci byt zadnej analolezec ale dobra prace od danteho, diky ti :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 to jo... vis co ban muzes dostat i za starsi hru takze to mas jedno... dante rulez jedine teda ze by to nezkusil a drive dostal ban a ted chce aby jiny lidi taky meli ban :D ne jen vtipkuju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 ha většina z Vás mi může děkovat...jsem pořád online a potvrdila se moje pravda, že stealth patche a x dalších věcí je hodně nadneseno a míra do jaké chrání bych řekl, že je velmi mizivá...což dokazuje fakt, že jsem půl roku online...nikdy jsem nekontroloval žádnou hru kvůli stealthu a pod....abez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 ja myslel že microsoft dává ban ve vlnách... tak abychom se pak nedivili :hide1: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 Já si taky myslím, že to je ve vlnách. Že se to zapíše do nějakejch statistik a pak se to naráz kontroluje. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.