Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pokemon Diamond


Moki

Recommended Posts

Zdravím,

mám jen otázku ohledně týhle hry. Je dost dobře hodnocená všude možně a hodně lidí jí považuje za jednu z nejlepších na NDS. Tak jsem si jí stáhnul, a zatím mi to nepřipadá nijak extra. Tahový souboje (super) s málo možnostma útoků, kombinací, čehokoli. Zdá se mi, že tomu nějak chybí hloubka.

Začne hra po čase být složitější, nebo to takhle zůstane až dokonce? Protože pokud jo, tak nevím, co na ní všichni vidí :)

Díky za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže boje nějaký komplikovanější nebudou? Protože jsou u každýho (z těch co mám) pokemona dvě schopnosti (obvykle nějakej útok + obrana nebo tak) a to je všechno, připadá mi to, že se jen kliká dokud jeden z vás nevyhraje :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 months later...

Pokud nemáš bližší vztah k Pokémonúm tak tě to asi nechytne, časem se Pokémoni vyvýjí a dostávají nové útoky ale bohužel mohou mít jen čtyři a když se mají naučit nový a mají už čtyři tak musejí nějaký zapomeout, takže z toho může mít někdo depku (:D). No abych to shrnul tak začátek je vopruz pak jakmile člověk získá druhý odznak tak bude mít mnohem větší volnost, takže to většinou začne lidi bavit. No a po osmím odznaku mě to už přišlo jako nuda (ale stejně to pořád hraju). No a lidi na tom zřejmě baví to chytání a to jak pokemoi získávají zkušenosti, levlí, vyvýjejí se a je to zkrátka sranda (ale fakt to asi příjde později trochu stereotypní).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 months later...
nevite jestli jde vymena pokemonu na NDS kdyz mam pokemon platium/diamond/pearl stazeny nebo jde vymena pouze pri originalni hre

Přes Wi-Fi by měla jít (buď přes svět nebo přístroj x přístroj)

Migrate by měl jít ale musíš mít originální například Fire Red

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 9 months later...

Pokémoni tě rozhodně budou bavit. Hraju Platinum (mám všechny odznaky, nahráno 27 hodin). Prostě to napětí po každým zvýšení levelu, jestli se nevyvine nebo nedostane novej útok, nebo když jdeš chytit legendárního- o to v té hře jde- to mě na ní nejvíc baví- a to neustále ikdyž jsem yhrál i všechny pkmn hry na GBA.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu