tomikatze Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 ahoj chtel se se zeptat jestli je nejaka hra neco jako wow nebo secred proste RPG ale opravdu dobry kde sbirate predmety apod ..... A pak jestli je nejaka hra na zpusob capoeiry A pak jestli je nejaka hra na zpusob parkouru nebo apon rochu podobny predem dekuji za odpovedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 jo je..není zač Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 jo je..není zač :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D LoooooL :D:D ano... musím souhlasit s MorroRem.... ano takové hry jsou :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 boze zacina to tu smrdet dmnci viz.PodFuck3r za takovihle mentá+ní prizpevky by se meli davat karty jinak dobri sou Pokemon,Zelda,Final Fantasy zanr je trosku jinej ale je to dost gut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 boze zacina to tu smrdet dmnci viz.PodFuck3rza takovihle mentá+ní prizpevky by se meli davat karty jinak dobri sou Pokemon,Zelda,Final Fantasy zanr je trosku jinej ale je to dost gut. kartu by jsi měl dostat ty už jen za to, že podporuješ pokémony:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 ty by si mel dostat prez drzku uz jenom protoze ze podporujes satanismus apod. shity a pises nesmyslny Posty...... já nevim jestli si to pochopil s tvojim IQ 8-mi letyho ale já se narozdil od tebe vyjadril k tematu! jinak pokud nevis o cem sou pokemoni radsi se do nich nepec ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 Ja prostě pořad nechápu proč zakladáte témata typu "hra pro mě" apd... je jich tady asi milion podobných topicu...LOCK! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts