Mikelic Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 když tam mám tu první verzi v psp zaplou a chci tam dát tuhle novou verzi,tak to můžu spustit už i když mám ten enabler první tam danej?,nebo to musim vypnout psp a jen na chickhenu tam hodit novou verzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 muzes zpustit akorat tuto aplikaci... akorat to preinstalujes a pojede to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk@s Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 takze mam cfwloader 3.01 a mnel jsem Gen-A a reknu to takto : CFWLoader je lepší - jednodušší aktivace pluginu ( u Gen v recorvery mi nesly a tady v pohode ... )a absence recorvery menu je nahrazena bohatym vyberem v settingsBohuzel problem : mam plugin system spoofer od daveeho ... a vse jak ma byt ,ale kdyz zajedu do menu plugins tak tam nic neni krome daywiever , ktery mi mimochodem ukazuje ze je nedele a taky nevim proc ( mam to v txt dobre pojmenovany nebojte ) , nevi nekdo cim to ? Taky jsem měl podobný problém, ale pak jsem zjistil že mám v datumu nastavený špatný rok:wohow: Tak to bude možná tím:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 nevite jestli jede popsloader plugin ? sice mi zatim vsechny psx hry jedou ,ale kdyby nahodou :) A takovy ty pluginy co funguji jako cheaty treba do gta ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 Na psp3 je tento nový bezchybný? Zkoušel to už někdo kdo měl dříve gen na psp3k? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 ja sem to instaloval pres GEN-A a vali to good... to s tou PS3 netusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 Nevidim duvod proc prechazet na CFWEnabler.. GEN ma dle me jednodussi instalaci a recovery menu a stejne, je jedno jestli mate 5.03-m33 nebo 5.03 GEN-A :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 Nevidim duvod proc prechazet na CFWEnabler.. GEN ma dle me jednodussi instalaci a recovery menu a stejne, je jedno jestli mate 5.03-m33 nebo 5.03 GEN-A :) přesně tak... A když už mám GEN nainstalovane, nevidim důvod, proč instalovat CFWEnabler...ISO i CSO hry valí a víc nepotřebuju...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 Mám ještě otázku, (jsem teďka ke konci škol. roku nějakej pomalej, tak sorry ;)) : Takže na tom 3.10 Enableru už můžu nahrávat pluginy bez obav, že bricknu PSP, nebo stále fungují jen pluginy, které nezasahují do f0 ? Díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 vzdycky plati to ze ty co zasahuji do F0 nehravat nemuzes... nebude to platit az bude funkcni PANDORA... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 Hele muzu se zeptat na stupidni otazku?preIPL je soucastka nebo jen soucast softwaru?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 je to zavadeci kod ktery nacita procesor... je to digitalni zalezitos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 To je docela vymakana vecicka.Ale na tiff exploit matiaze je to kratky:D:D:D:D:D:D.ZEHNEJ TI MATIAZY!:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 preIPL a tiff exploit spolu vubec nesouvisi a az bude prolomeno ipl kompletne, tak nejaky tiff bude velice kratoucky oproti pandore! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 jde na ta-088v3 s cfwenablerem 3.01 popsloader plugin ? bohuzel nektere psx hry mi nejedou , takze by se mi popsloader hodil ,ale bojim se aby nebrickl psp ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 jde na ta-088v3 s cfwenablerem 3.01 popsloader plugin ? bohuzel nektere psx hry mi nejedou , takze by se mi popsloader hodil ,ale bojim se aby nebrickl psp ? Tak si tam dej GEN-A, ten PSONE hry zvládá :) //EDIT: Sakra, to jsem nevěděl nějak mi to ulítlo, sry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 Tak si tam dej GEN-A' date=' ten PSONE hry zvládá :)[/quote']Tohle neni zalezitost Genu nebo Enableru, POPSloader vlastne nacita PSX hry jako nizsi firmware a tak normalne jedou a neblbnou atd. EDIT:// pohoda :] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RTester Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 Antiupdate - na FAT pouzivam plugin antipupdate aby nebyla videt ikona na update a nekoho to nelakalo to spustit. Netusite jak to udelat i pro CFWenabler - PSP3000 - jak disablovat ikonu na update. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
md6600 Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 zdravím , jsem nováček (takže zatím blb) , dal jsem tam HEN , nainstaloval jsem Enabler , systém se změnil na 5.03 M33 ,změnil jsem ten 4 řadek v menu , sosnul jsem cso hru , ale nevím kam ji mám nacpat ,žádnou ISO složku tam nemám ,když to dávám do složky PSP /GAME/ (tam mám tu aplikaci enabler ) tak cso není vidět ,dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 tak si tu složku ISO vytvoř... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
md6600 Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 na kořen karty ,nebo do PSP/GAME/ISO ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=53990 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 tekken chtel rict ze si mas iso slozku udelat na karte (F:/ISO/flatout.iso) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 Napadlo mne , ze kdyz mam treba hru psx RE 3 Nemesis ,ktery potrebuje pops 3.40 , tak kdyz si do cfwenableru pres dumper dumpnu misto fw 5.00 fw 3.40 tak by tato hra mela ject ? A muzu pops files vymenit ,kdyz mam z 5.00 tak treba nastarsi kdybi to slo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 Urcite, od toho popsloader je.. Puvodne byl pro cfw, tak proc myslis, ze by se tam pouzival :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.