pitris97 Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2011 Cus lidi mam RR od vcerejska a uz to celkem umim, parite to vubec jeste nekdo ? Citovat
javak810i Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 28, 2011 Jajajaj :D To máte výdrž kluci. Vzpomínám na ty časy, každopádně moje příští PSP už nejspíš bude Vita. Sry za OT. Citovat
hekkit Odesláno Srpen 31, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2011 Nazdar lidi jak se vede teď si budu kupovat znovu psp tak bych s váma rád zapařil jako za starejch časů :psp: Citovat
pitris97 Odesláno Září 2, 2011 Nahlásit Odesláno Září 2, 2011 Moje jmeno je tam D3fiaZ tak dystak neco bejknete do mikrofonu kdyz me tam uvidite :D Citovat
jaluwka Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2011 Jéj, jak mě to láká, zase si zahrát, jenže mi nefunguje na PSP tlačítko Start :/ Ale už mám z DX objednaný celý nový spodní panel, tak doufám, že až to přijde, tak to opravím a zase si zahrajeme 8) Citovat
Sopel Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2011 čus hraje to tu ještě někdo ? Můžem se domluvit a zahrát. :D Nemůžu napsat nick píše mi to srdíčka :D Citovat
javak810i Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 14, 2012 Zdarec. Sorry, že oživuju skoro rok starý thread, ale co mám PS Vitu, tak jsem chtěl vyzkoušet Resistance s druhým analogem. Kdybl byl v akci za 200Kč, tak jsem ho pořídil a hraje se na PSV skvěle. Docela mě překvapilo, že se vždy najde skoro 200 hráčů a dostatek serverů, takže není problém si zahrát. A na cheatery jsem asi za 30 zápasů narazil jen 5x. Takže pokud by si chtěl někdo zahrát... Citovat
lukasveleta Odesláno Prosinec 13, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 13, 2012 cau honza chtel bych do klanu sem aktivni docela dost kazdy den asi 3-4 hodiny muj nick ve hre abacadolpf dik odepis Citovat
jaluwka Odesláno Prosinec 13, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 13, 2012 Ten už ti asi neodpoví. Navíc ten klan už dost dlouho neexistuje, takže myslím, že není možné tě do něho přijmout. Citovat
Daxter Odesláno Červen 14, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 14, 2013 Pokud ještě někdo hrajete, tak si mě přidejte - PSN Daximo Vrátil jsem se k tomu teď na vitě a paráda... navíc se dají přeprogramovat tlačítka, kterýma se rozhlížíte na pravý analog a hned se hraje jinak :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.