tekken90 Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 toš sem brouzdal po netu a toto mě vcelku zaujalo, tak se podělím i s vámi zde dávám 60 obrázků ze stránek LEVELUP.CN reupnutých na imageshack kvůli rychlosti zobrazování - prostě číňani vykuchali GO jestě než vešlo do prodeje :D a pro ty které by zajímalo co je to vlastně za označení desky, tak je to TA-91 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo1468622753 Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 tamani sou blazni skoda psp :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 popravdě, mě se líbily ty obrázky na začátku, ten dolejšek už ee :D Ale tak co, stejně všechn vyrábí v chine tak prostě serbaly jeden z výroby a rozebrali ho. Pro ně to neni nic těžkýho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozt Odesláno Srpen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2009 + Blue-tooth, menší a lehčí, lepší vzhled, není UMD mechanika - Pro někoho až moc malé, nepůjde ze začátku flash, podle mě horší dostupnost her, není druhý analog, nasáčkované tlačítka vedle sebe, vysouvací display, horší konstrukce, bude dost drahé = Pro mě jsou lepší předešlé díly PSP (1000, 2000, 3000) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Srpen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2009 tamani sou blazni skoda psp :-) proč škoda? co se dá rozložit to se dá taky složit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedysek Odesláno Srpen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2009 + Blue-tooth, menší a lehčí, lepší vzhled, není UMD mechanika- Pro někoho až moc malé, nepůjde ze začátku flash, podle mě horší dostupnost her, není druhý analog, nasáčkované tlačítka vedle sebe, vysouvací display, horší konstrukce, bude dost drahé = Pro mě jsou lepší předešlé díly PSP (1000, 2000, 3000) Já nesouhlasím s tím že bude horší dostupnost her Sony slíbili že hry pujdou do toho dostat i z UMD jenom jeste nevedi jak....:psp::D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilco Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 už se to tu asi řešilo nwm a asi se strhne lavina odpovědí jako google nebo hledej ale mohlo by jít na psp go chick hen ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 nemohl (FW 5.70)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 29, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 1. PSP Go neni ani v prodeji 2. Jakýkoliv hack / Flash je předčasnej 3. Myslíš, že po příchodu ChickHEN udělá Sony tu samou chybu a dá do PSP FW 5.03 ? Asi né co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Little Z Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 ak sony slubila že bude možné tam hodiť hru z UMD tak možno k tomu bude nejaká UMD čítačka ktorá to skopčí na kartu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedysek Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 no jo neco ma bejt ale nikdo nevi ale v japonsku by to melo vyjit uz v utery takze toho prvniho uz to museji mit udelane ne??kdyz se to v jap. uz bude prodavat:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 ted sem na netu cetl, ze psp go nebude mit odjimatelnou baterii... SONY tim zamezi "vkladani pandory".... tos uvidime co jeste zajimaveho nam pripravili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 ted sem na netu cetl, ze psp go nebude mit odjimatelnou baterii... SONY tim zamezi "vkladani pandory".... tos uvidime co jeste zajimaveho nam pripravili důvod proč zůstat u starýho psp (ne a pandora ale neodjimatelná baterka) se mi posere a poletím do servisu(pokud budu mít zaruku) ... ale apple maniaci jsou na to zvyklí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 lol vsichni tady: psp go je maly prenosny a neni tam ta posra*a UMD mechanika, ale kdyz sel flash na prvnich oso jen pres gta tak vam byla vsem umd dobra.... a vetsina z vas i UMDcka doma este ma, tak si na mechaniku nestezujte, ma asi 20 gramu takze tak velka zatez to neni spis bych si ted stzoval na pspgo, parada, je to krasnej strojecek ale sony udelalo strasnou chybu ze je vyklapecka.... zaprvy se ty koleje ochodej, dostane se tam bordel a pochubuju ze by to nekdo z nas rozebral azase slozil( nepocitaje zaruku) proste strasna nevyhoda... důvod proč zůstat u starýho psp (ne a pandora ale neodjimatelná baterka) se mi posere a poletím do servisu(pokud budu mít zaruku) ... ale apple maniaci jsou na to zvyklí :D stejne jako u apple strojku prodavaji nove originalni baterky ( zalezi esli si sam budes chtit list do nej, a nebo esli chces mit dal zaruku:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 U UMD mechaniky mi nevadila její váha ale její rozměry. Nevyjímatelná baterka je sux no :D. Mám doma Slimko a Go mám předobjednaný, takže se můžete těšit na porovnání :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 31, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 dxN85obmqbg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedysek Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 U UMD mechaniky mi nevadila její váha ale její rozměry. Nevyjímatelná baterka je sux no :D.Mám doma Slimko a Go mám předobjednaný, takže se můžete těšit na porovnání :D. Hej tak sem pak dej info jaky je atdd a odkud jsi si ho objednal??????? ja naselnejlevnejsi za 5500 ja si ho taky koupim ale prachy budou tak 13.11 .-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FunThomas Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 tak třeba ta baterka nakonec nebude až zas tak neodjímatelná, a bude se platit místo flashe za výměnu baterky, můj názor je že rozdělat jde všechno když na to máte nářadíčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 tak třeba ta baterka nakonec nebude až zas tak neodjímatelná, a bude se platit místo flashe za výměnu baterky, můj názor je že rozdělat jde všechno když na to máte nářadíčko Samozrejme, ze se to da cele modifikovat.. Vzdy se da software modifikovat, kdyz ne SW cestou, tak HW cestou.. Ale doted nikdo neprisel na pandoru pro 3k, Go bude na stejnem nebo jeste lepsim systemu, jako 3k.. Takze dokud se nedesifruje kompletne ipl, tak nebude ani pandora.. Az se desifruje ipl, tak bude pandora a muze se teprve resit nejaka baterka a jeji prendavani.. Mozna do ni vedou proste jen 2 draty (nevim, nedival jsem se, jak to vypada), namisto nynejsich 3.. (+, - a datovy).. Takze treba pandora vubec neni - uvidime, cas ukaze pravdu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Samozrejme, ze se to da cele modifikovat.. Vzdy se da software modifikovat, kdyz ne SW cestou, tak HW cestou.. Ale doted nikdo neprisel na pandoru pro 3k, Go bude na stejnem nebo jeste lepsim systemu, jako 3k.. Takze dokud se nedesifruje kompletne ipl, tak nebude ani pandora.. Az se desifruje ipl, tak bude pandora a muze se teprve resit nejaka baterka a jeji prendavani.. Mozna do ni vedou proste jen 2 draty (nevim, nedival jsem se, jak to vypada), namisto nynejsich 3.. (+, - a datovy).. Takze treba pandora vubec neni - uvidime, cas ukaze pravdu :D Podle toho co jsem viděl tak má pouze 2 dráty (červenej a bílej) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Tak to si myslim, ze neni treba vubec resit baterku, protoze pandora u PSP Go imho proste vubec mozna neni. Takze prehrani firmware, pri pripadnem bricku asi resi jinym zpusobem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Takže tedka jsem předobjednal PSPgo....jsem opravdu zvědav jak to bude vypadat s porovnáním oproti mému stávajícímu,starému FATku.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:JOKEMAN:. Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 V gamehouse uz bude v prodeji 1.10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedysek Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 no vsak jo ono ma vyjit toho 1 října........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.