Butterflyy14 Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Tak tohle by si měl přečíst Ultimate7th :) Jinak já jsem z xbox verzí spokojenej, FPS mi kleskly v kampani asi jen jednou a to cca na 5s takže OK :) Ja rikam porad ze xbox verze crysisu je lepsi =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Radsi davej pozor co pises, at se tu zase nestrhne flame, preci jen, ultimate se zase vratil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Musím souhlasit s Hollowiikem, hodně často mám framerate asi 20, takže se to svinsky kouše, a nedá se to pořádně hrát. Dám si cloak nebo shield, vyskočí na mě chobotnice a jsem v hajzlu. Jakmile zamířím, díky framerate se nemůžu nikam trefit, a jakmile odmířím, opět se mi top zaseká a sem někde.... Dost mě to sere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 To je pak doela problem, kdyz se pak hra stava nehratelnou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchelino Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 tak to ja takovy problem nemam s framerate na ps3 jedine co me stve tak nevim jesi jste si toho vsimly ale kdyz mirite do dalky a v dalce nekdo hlidkuje ...hodne to jde videt u tech robotu...tak ma takovej fakt hodne trhanej pohyb coz je teda pekne hnusne jinak fps celkem v poho ale hraju to z hdd tak je to mozna tim :D...ale jinak sice mam ps3 ale rekl bych ze na xku to je lepsi uz kvuli rozliseni a vubec muj notas co mam v podpisu to rozjede mnohem lepe jak ps3 ¨:D....ale co uz za to muzou vyvojari s jejich optimalizaci ne ps3 ta zvlada jine veci krasne =) ale lituji lidi co maji jenom ps3 a koupili si origo to bych byl hodne nasranej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 mohly by udelat nejakej patch treba 3gb ale hlavne at to spravi ten framerate.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Ten framerate neni zas tak hroznej,mě spíš občas překvapí dorůstání textur..včera jsem šel na nějaký plošině a předemnou tak 50 metrů vyrostla paleta s nějakou bednou a když jsem se vrátil o metr zase zmizla,to bylo docela zajímaví.. :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Tak to uz je spis dorustani objektu, ne? Co si pamatuju tak v MP demu bylo docitani textur hodne videt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K_A_I Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 kruci kruci :D hraju od stredy pouze multiplayer (singl jsem zapl asi tak na pul hodky...) a zadne z tehlech chyb co tu placate jsem si vubec nevsiml :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 kruci kruci :D hraju od stredy pouze multiplayer (singl jsem zapl asi tak na pul hodky...) a zadne z tehlech chyb co tu placate jsem si vubec nevsiml :) Já mám odehráno v singlu zhruba 4 hodinky a taky jsem si žádných problémů nevšiml, žádný pokles framerate a zatím ani objekt mi nedoskočil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Nebyla by prosim kluci cestina ke stazeni ? Mam en verzi ,jestli by ten soubor kde se nalezaji titulky nekdo nehodil diky moc. // Uz jsem nasel :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 tk nwm cim to je... mozna pskama ale framerate je hroznej (nerikam vzdy ale vetsinou je) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dana.317 Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 http://forums.gametrailers.com/thread/proof--crysis-2-textures-1-2-s/1193802 Porovnání textur 1. a 2. díl mě osobně se líbí obr. nahoře, co vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Wow tak to je velkej rozdíl... No není se co divit když Crysis 1 už je tu nějak od listopadu 2007 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Nevim jestli jste to z tech obrazku pochopili, ale mnohem hezci, lepsi a hlavne kvalitnejsi textura s vetsim roozlisenim je parodoxne z puvodniho Crysis, proto je to tak vtipne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 No lidi, buď jste slepí nebo už fakt nevím..ten první obrázek je oproti druhému opravdu k :blejt: A ten druhý..ano, je to k nevíře..je z čtyři roky staré hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Z čtyři roky staré hry, která nevyšla na konzole... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 hosi nwm ... videly jste tu prezentaci toho CryEnginu 3 ?? v tom lese ??? krasne plynuly... nadherny osvetleni .... C2 meli udelat taky v lese.... Edit tady je to video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vostoq Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Měli :) Kanadský velelesy by se mi hodily víc než New York :) New York bych dal do trojky jako finále... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 NY je fajn, ale Crysis=dzungle....ale stejne si nemyslim, ze kdyby to bylo v lese, zmizel by kelsajici framerate :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 NY je fajn, ale Crysis=dzungle....ale stejne si nemyslim, ze kdyby to bylo v lese, zmizel by kelsajici framerate :) ja si myslim ze by zmizel... koukni na to video co je v mim prispevku... proste CryEngine je delanej na lesy... podle me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Jenze to je ukazkove video a to je preci jen neco trochu jineho nez praxe.....krom toho mi prijde les tezsi na vykon nez new york :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 to ano... ale koukni jak vypadal crysis 1 v lese ;) krasne plynuly... ale tak snad bude nejakej patch a spravi se to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Jo jenze to nemuzes srovnavat... tady rozhoduje kde to hrajes...kdyz to hrajes na dobrem PC kde si muzes navicpohrat s nastavenim, je jasne ze se to sekat nebude....a aby sis jednicku zahral v grafice jakou ma Crysis 2 na konzolich musel si mit celkem slusny delo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Jo jenze to nemuzes srovnavat... tady rozhoduje kde to hrajes...kdyz to hrajes na dobrem PC kde si muzes navicpohrat s nastavenim, je jasne ze se to sekat nebude....a aby sis jednicku zahral v grafice jakou ma Crysis 2 na konzolich musel si mit celkem slusny delo.... Přesně tak..můžem bejt rádi že to na konzole alespoň takhle vyoptimalizovali,singl se hraje dobře a je fakt zábavnej. Mam už odehráno asi pět hodin a přijde mi že energie obleku vydrží furt stejně,dá se nějak upgradovat nebo to tak bude celou hru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.