Fenix1468622475 Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Mě příjde divný že OPM Crysis 2 vychválil , a liboval si v grafice ... Jak to bylo u BBC2 tam taky byl MP v SUB HD a Single v 720p ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Lidi tak už jen 8 dní a crysis 2 je tu? Já už ho mám předobjednanej asi 2-3 měsíce a fakt se těšim, co vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 po tom demu co kazdej zdrbal? :D dnes odpoledne ho vyzkousim, uvidime... rozhodne slovo "tesit" pouzit u sebe nemuzu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 No demo mě nezaujalo tak moc jako trailery a gameplaye ale víš jak to z betama a demama je, když jsem hrál BC2 betu tak jsem říkal že si tu hru nikdy nekoupím a o týden pozdějš co hra vyšla jsem si jí nakonec koupil a zažil jsem s ní opravdu dost zábavy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 hm hm sem byl na skok doma z prace, tak ze si Crysis2 zkusim, ale nejde se pripojit :( takze vim zase prd :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Nejsem si jistej ale myslím že čas na hraní dema už před pár dněma vypršel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaccO Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Nejsem si jistej ale myslím že čas na hraní dema už před pár dněma vypršel :) LOL ono to vyjde vcera a cas vyprsel? Ty ses me ale vtipalek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Myslel jsem xboxovou verzi tak hned nedělej chytrolína :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 asi sis spletl cast fora ne ??tohle je PS3 forum ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 To vím ale je to braný jako topic pro všechny platformy :) To chcete aby jsme si tam vytvořily vlastní topic? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Jo chceme.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 dyt demo vyslo teprve vcera... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Umíš sakra číst??? Tohle jsem napsal v 15:30: Myslel jsem xboxovou verzi tak hned nedělej chytrolína :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Samo ze umim cist... Nevsim jsem si ze to uz ma i 10 stranku kdyz jsem to psal... Takze klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Mě se to demo líbí moc, grafiku nemůžu porovnávat, protože jsem zkoušel jen PS3 verzi, ale minimálně hratelnost je pro mě bomba)) Ty funkce obleku mě strašně baví) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Zkoušel jsem demo a děsil jsem se, že bude grafika vypadat blbě po tom co jsem četl na EG. Ale pravda je taková, že to vypadá dost dobře, a je jedno jestli to na xku má o pixel víc nebo pixel míň :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 okay je to lepsi nez vcera =D (to bylo tim ze jsem popijel s kamosem u her rum s kolou) takze grafika se mi zda lepsi =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Grafika pěkná. ale Uncharted 3 bude zase jednička po technické stránce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 twle tak včera sem si to stahl,spustil a to je taková hovadina-hlavně ta řekněme polovični neviditelnost a twle vysypeš do něj půl zásobníku a vesele si běží dál...prostě hovadina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 twle tak včera sem si to stahl,spustil a to je taková hovadina-hlavně ta řekněme polovični neviditelnost a twle vysypeš do něj půl zásobníku a vesele si běží dál...prostě hovadina Asi máš špatný AIM :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Souhlasím z dunkym, není to jako BF:Heroes :D Jen máš blbej aim, já si je v demu dával tak jako v call of duty :) Prostě pohodička :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Tak jjsem to konečně stáhl a pustil - a jsem plný rozporuplných dojmů Grafika je skvělá, ostrá, barevně pestrá a zajímavá. Ovšem, v některých místech jakoby romazaná a matoucí. Při rychlém pohybu se mi to zdá matoucí, při velké vřavě zřetelně klesá framerate (až moc), hra se trošku seká. Střelba se mi líbí, jen mi chybí to znázornění zabití protivnika a větší kopání zbraní. Určitě si ponechám předobjednávku, protože věřím, že to do vydání zlepší, ale je to trochu zvláštní. Na druhou stranu - PS3 měla vždy problém s framerate. A trochu se mi zdá, že hra "nestíhá" reagovat (zobrazovat textury atd) sem tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlco Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Tak nevím jestli to hrajete na CRTčku nebo co, ale grafika na ps3 je uchvatná, bohužel sem tam se to trhne, ale je to přece jen demo. Osobně mě hra překvapila, Crysis jsem nikdy nijak moc nemusel, ale hraje se to pěkně. Levely - zbraně - schopnosti všechno super, taktéž zvuky zbraní, nakonec i vážně uvažuju o koupi! jj souhlasim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Tak jsem dnes zkusil kratce i PS3 verzi bety a musim rict ze me to hrozne zklamalo....docitani textur bude obdobne jak u xboxu a celkove nebude rozdil v grafice nejak extra znatelny (ikdyz u xboxu mi prislo mnohem lepsi nasviceni)...nejhorsi byl ale framrate....pomale a sekalo se to az beda...na hranici hratelnosti ne-li za ni....des Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Zkousim to demo znova, a znova, a znova.... Snazim se v tom najit to, co jsem ocekaval... Ale proste ne, neni to tam... To Pennywise: Uchvatna? Spise rozmazana... Postavy se v tech mapach straceji i kdyz nemaj stealth. A kdyz uz maj, tak jsou naprosto nevidetelne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.