RiderMaza Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Jak si to rozchodil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 RiderMaza .. nijak protoze kecá.....nikomu to nejde na 3k tak jemu taky ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cheat Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Takze my co mame 3K,tak mame s GT smulu?skousel jsem to cely den spustit,ale smula.nikdy se to nespustilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mistel Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 Lidi, mám CFW 4.01 M33-2 ... Víte někdo na 100% že mi hra nepojede? Nebo to pojede? ... nechci to stahovat pro nic za nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 Updatni na 5.50 GEN-B2, jinak ti nepojede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mistel Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 co k tomu potřebuju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 použít mozek a podívat se do tutoriálů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 Tak jsem si včera zahrál GTM a musím říct, že mě to zklamalo, protože z ukázek a gameplayu to vypadalo dobře. Hratelnost je ubohá, prostě po nějaké chvíli vás to přestane bavit, protože je to pořád dokola. Jinak komu se tato hra líbila, tak doporučuji hru SBK Superbike World Championship 08-skoro stejná grafika a hratelně také stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 jak je to s tou vlastní muzikou? je pravda, že při závodě hraje jen jedna písnička dokola??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mistel Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 použít mozek a podívat se do tutoriálů... jj paráda (http://console-forum.net/showthread.php?t=67953) :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 jak je to s tou vlastní muzikou? je pravda, že při závodě hraje jen jedna písnička dokola??? muziku das normalne do sluzky MUSIC hra si to najde. a kdyz ti skonci jedna pisnicka tak zacne hrat druha ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 prozradim jeden objev,kdo chce hned do začátku Mercedes-Benz SLR McLaren v červené barvě, tak jděte na tuhle stránku http://eu.gran-turismo.com/au/products/gtpsp/skills/ a zahrajte si flashovou hru ve který musíte získat co nejvíce bodů a pokud se dostane na tachometru do modré zony na konci zadáte email a obdržíte po chvíli kod na stažení z playstation store Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 prozradim jeden objev,kdo chce hned do začátku Mercedes-Benz SLR McLaren v červené barvě, tak jděte na tuhle stránku http://eu.gran-turismo.com/au/products/gtpsp/skills/ a zahrajte si flashovou hru ve který musíte získat co nejvíce bodů a pokud se dostane na tachometru do modré zony na konci zadáte email a obdržíte po chvíli kod na stažení z playstation store tak mercedes mám stažený, ale ve hře ho nikde nemám... ví někdo jak ho tam dostat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 tak mercedes mám stažený, ale ve hře ho nikde nemám... ví někdo jak ho tam dostat?takovej větší detail co jsem zapomněl říct,musíme mít na 99% EUR verzi,jelikož US tam neni na výběr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 takovej větší detail co jsem zapomněl říct,musíme mít na 99% EUR verzi,jelikož US tam neni na výběr diky uz to mam hotovy!:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 takovej větší detail co jsem zapomněl říct,musíme mít na 99% EUR verzi,jelikož US tam neni na výběr v EUR mi nepůjdou savy z US co?:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 Ne, nepujdou. Zvlast GTM je na to strasne nachylne. U nej nejdou ani kombinovat save mezi ruznymi PSP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 v EUR mi nepůjdou savy z US co?:( nn,taky jsem musel odznova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 nn,taky jsem musel odznova Asi dám raději přednost svým 49 autům než tomu mercedesu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markzbr Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 cau decka hej tak chtel bych se o tehle hre granturismo na psp:psp: pobavit jaky nato mate nazor ja mam takovy: menu auta prostredi vsechno je vinikajici ale jedno me hodne sklamalo rychlost ta je nejaka blba proste na takcaci mam 30 km v hodine a nezvladam zatacku a taky kdyz jedu a jek se mi obevuje trat a ty okoli tak se mi zda ze na misto 100 km v hodine jedu tak 50 km v hodine tak to je muj nazor a co ? jak se vam libi ta hra a nazory?:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 cau decka hej tak chtel bych se o tehle hre granturismo na psp:psp: pobavit jaky nato mate nazor ja mam takovy: menu auta prostredi vsechno je vinikajici ale jedno me hodne sklamalo rychlost ta je nejaka blba proste na takcaci mam 30 km v hodine a nezvladam zatacku a taky kdyz jedu a jek se mi obevuje trat a ty okoli tak se mi zda ze na misto 100 km v hodine jedu tak 50 km v hodine tak to je muj nazor a co ? jak se vam libi ta hra a nazory?:wohow: no nevím já mám na tacháči 250 a zvládám;) s tím pocitem rychlosti- nevím jaký by to bylo reálně vidět svoje auto ze zadu 3 metry daleko, ale pocit rychlosti při pohledu z kokpitu je v poho. Akorát tam občas vyskočí nějaká ošklivá textura. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markzbr Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 no nevím já mám na tacháči 250 a zvládám;) s tím pocitem rychlosti- nevím jaký by to bylo reálně vidět svoje auto ze zadu 3 metry daleko, ale pocit rychlosti při pohledu z kokpitu je v poho. Akorát tam občas vyskočí nějaká ošklivá textura. jo jasne no a co rikas na reli to se mi taky moc nezda a tobe no ale rikam zatim sem hral jenom ty treninky no he he:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 Tak vidim že na to má každý jiný názor... stojí to za to vůbec stahovat?:D Je fakt, že chování aut v zatáčkách docela posral*. V 60km/h mě to vyhodí u celkem pomalý zatáčky na písek, což je demence. To fotr takhle jezdí normálně a to nemá žádné sportovní auto. V singlu se to může trochu vyladit pneumatikama ale v challange bohužel, také jsem zatím nezkoušel co udělá změna fyziky na profesionala. Každopádně pohled za autem je nepoužitelný, takže jezdím z kokpytu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Res1468623962 Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 můžu mit PSP 3004 5.03 Gen-A abych si mohl tuto hru zahrat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markzbr Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 Je fakt, že chování aut v zatáčkách docela posral*. V 60km/h mě to vyhodí u celkem pomalý zatáčky na písek, což je demence. To fotr takhle jezdí normálně a to nemá žádné sportovní auto. V singlu se to může trochu vyladit pneumatikama ale v challange bohužel, také jsem zatím nezkoušel co udělá změna fyziky na profesionala. Každopádně pohled za autem je nepoužitelný, takže jezdím z kokpytu. jono chlape mas pravdu proste kdyby tu fyziku udelali tak nejak lepe tak je to nejlepsi hra na psp no ale este uvidim treba se mi to zacne libit a na tu deb-lni fazika v zatackach si zvyknu a budujezdiiit jako dabel he he Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.