Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Gran Turismo Mobile

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 713
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

cuss,docela by mě zajímalo,ted kdyz uz ste si tu hru pořádně zaparili,jsetli by ste za ní ty peníze daly (myslim kdybyste si kupovali origo) ?? Já totiž hru ještě nevysoušel...hold psp 3000 :( a taky by mě zajímalo,kdyby ste za to ty prachy dali,jestli by vás to třeba po pořádnym projetí nemrzelo...díky za odpovědi :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

cuss,docela by mě zajímalo,ted kdyz uz ste si tu hru pořádně zaparili,jsetli by ste za ní ty peníze daly (myslim kdybyste si kupovali origo) ?? Já totiž hru ještě nevysoušel...hold psp 3000 :( a taky by mě zajímalo,kdyby ste za to ty prachy dali,jestli by vás to třeba po pořádnym projetí nemrzelo...díky za odpovědi :)

ja bych za to ty penize nedal.... mozna by me to bavilo vic kdybych mohl hrat multak ale to nemuzu :( challenge jsou docela dobry ale jinak nic moc viz muj prispevek nahore

Odkaz ke komentáři

Je to dobra hra.. Ale penize bych za to tez nedal. Pokud chces dat penize do nejake hry, tak je tu hafo jinych (levnejsich) her, ktere zabavi mnohem lepe. Tady je opravdu jen challenge a ten se da za 1-2 dny dohrat .. Pak uz ti zbyva jen odemykat zbytek trid (jezdit stale dokola) a snazit se mit vsude zlato (pokud jsi ho nedal napoprve; tzn. jezdit stale dokola).. Single Player te po nekolika zavodech omrzi a multiplayer je dobrej hlavne kvuli credits pro nova auta.

Kratce: ne, penize bych za to nedal (resp. dal, ale ne tolik, za kolik je to v shopech nyni).

Odkaz ke komentáři

• Moderators
No mě ani tak nejde o to vrazit peníze do nějakých her ( umd mám sedm,a nejdražší bylo za 400kč ) spíš mě jenom zajímalo jestli za to někdo ty peníze je schopnej dát atd...jinak myslel sem si že nějak tak asi odpovíte :) dík

No ... pokud chceš koupit aktuální hru a nehrát staré (z důvodu, že je máš nebo si je už hrál) tak je GT asi jediný hra ... Ano při zapnutí tě uvítá intro do hry jako kdyby si zapnul hru života a poté tě to asi možná zklame. Chalenge je velmi dobrej (jako u všech GT) ale do 2-3 dnů ho dohraješ. Singl mě moc nenadchnul, asi z důvodu, že mi chybí možnost karieri ... Grafika je na hru velmi dobrá (podíváme se např. na nové Dirt - to je katastrofální)

Takže pokud chceš za to ty peníze dát, tak klidně ;)

Odkaz ke komentáři

GT grafika suprova to se musi nechat trate ujdou ale jinak naprosta nuda a nesmysl zlaty gt 2 fyzikalni model no proste strasny treba jedes na plnej kotel na manual z 6 zacnu radit dolu a auto jede porad na stejnou rychlost a spoustu dalsich veci pro me GT propadak!!!jen ta grafika je good fakt zklamani....

Odkaz ke komentáři

Já bych za to klidně třeba 1000 Kč dal, pokud tě to chytne, zvládneš to hrát strašně dlouho.

marek_2080: antialiasing používal už Tekken: DR. Nevím jistě, jestli to umí i GTM, ale v Tekkenu to byl AA dělaný komplet softwarově, HW PSP to neumí

Odkaz ke komentáři

Omfg když už u toho jsme tak to řeknu na plnou hubu.

Grafiku GT hodnotím 8/10

takže, jak to vidím. Grafika aut nebo tedy spíše jejich detailnost a propracování, to je, například v showroomu úžasné. Bohužel na trati je pohled zezadu nepoužitelný a i kdyby byl, tak to auto je tak daleko, že si (i díky malémi rozlišení) nic neužijeme. No a pohled z místa řidiče je super na ovládání, ale zase to kazí jeho neuhlazené černé okraje, kde je vidět, jak se jednotlivé řádky pixelů přesouvají podle naklonění auta - tohle ošetřit mohli. Další věcí jsou odfláknuté stíny (jestli se jim tak dá ríkat) a chybějící shadery. Grafika tratě se pak řadí na ryzí průměr. Nemůžu si ale co se týče závodů mi graficky (co se náročnosti fyziky, shaderů, stínů) příjde nejlepší flatout. Pak moc dobře vypadá i CMR a WipeOut. Je ale pravda, že ani jedna nemá 800 aut a 60fps :?

Odkaz ke komentáři

Omfg když už u toho jsme tak to řeknu na plnou hubu.

Grafiku GT hodnotím 8/10

takže, jak to vidím. Grafika aut nebo tedy spíše jejich detailnost a propracování, to je, například v showroomu úžasné. Bohužel na trati je pohled zezadu nepoužitelný a i kdyby byl, tak to auto je tak daleko, že si (i díky malémi rozlišení) nic neužijeme. No a pohled z místa řidiče je super na ovládání, ale zase to kazí jeho neuhlazené černé okraje, kde je vidět, jak se jednotlivé řádky pixelů přesouvají podle naklonění auta - tohle ošetřit mohli. Další věcí jsou odfláknuté stíny (jestli se jim tak dá ríkat) a chybějící shadery. Grafika tratě se pak řadí na ryzí průměr. Nemůžu si ale co se týče závodů mi graficky (co se náročnosti fyziky, shaderů, stínů) příjde nejlepší flatout. Pak moc dobře vypadá i CMR a WipeOut. Je ale pravda, že ani jedna nemá 800 aut a 60fps :?

a jako těch 800 aut ovlivňuje tu šitskou grafiku? ovlivnuje to max. velikost hry (a i ta neni nějak velká)...pokud vim tak na trati máš pouze 4 auta..kdyby na trati bylo těch aut 800 tak by ta grafika tomu odpovídala=úplně na ho*no

Odkaz ke komentáři

a jako těch 800 aut ovlivňuje tu šitskou grafiku? ovlivnuje to max. velikost hry (a i ta neni nějak velká)...pokud vim tak na trati máš pouze 4 auta..kdyby na trati bylo těch aut 800 tak by ta grafika tomu odpovídala=úplně na ho*no

60FPS ovlivnilo max aut na trati a grafiku ... 800 aut ovlivnilo to že tam není kariéra :roll:

Odkaz ke komentáři

No vidíte, takže jste to odůvodnili... Tak proč to v tom případě nemohlo mít lepší grafiku? :blink:. OT: Je to smutné, ale jediná hra z této elity, co plně naplnila mé očekávání je Motorstorm (ale taky by tam mohlo být víc tratí), Dirt 2 absolutní shit.

Ja teda nevim, ale mi nejvic vyhovuje pohled "z kapoty".. Nejlip se mi tak delaj challenge. A na klasickej quick race pouzivam normalne zezadu. Uvnitr je to sice jak v "pravem simulatoru", ale nebavime mne to tak :P

Ano, dyť sem to psal... Ale že jezdíš single na pohled zezadu? To si machr, podle mě je takovej divnej a mám pocit nekontroly nad autem, strasne se od ostatnich her ten pohled liší.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu