Anonymous_ Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 můžu mit PSP 3004 5.03 Gen-A abych si mohl tuto hru zahrat ? Ne, na 5.03 GEN-A zatim nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 kua co jako ted mam delat kdyz jsem dohral challenge? :D jezdit single race abych si odemkl vsechny tridy? fakt nudaaa, skoda ze tam neni kariera :( jinak jak jsem rikal ze ta grafika neni moc dobra, tak jsem zmenil nazor, staci si poridit par aut a projet par trati :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 cuss,docela by mě zajímalo,ted kdyz uz ste si tu hru pořádně zaparili,jsetli by ste za ní ty peníze daly (myslim kdybyste si kupovali origo) ?? Já totiž hru ještě nevysoušel...hold psp 3000 :( a taky by mě zajímalo,kdyby ste za to ty prachy dali,jestli by vás to třeba po pořádnym projetí nemrzelo...díky za odpovědi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchfucker313 Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 mám dotaz , koupil sem si PSP go 2.10 a stahl GT mobile tema ( pro stazeni GT mobile full) a doted mi neprisel kod na aktivaci hry .... je nekdo komu to jeste neprislo?.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 cuss,docela by mě zajímalo,ted kdyz uz ste si tu hru pořádně zaparili,jsetli by ste za ní ty peníze daly (myslim kdybyste si kupovali origo) ?? Já totiž hru ještě nevysoušel...hold psp 3000 :( a taky by mě zajímalo,kdyby ste za to ty prachy dali,jestli by vás to třeba po pořádnym projetí nemrzelo...díky za odpovědi :) ja bych za to ty penize nedal.... mozna by me to bavilo vic kdybych mohl hrat multak ale to nemuzu :( challenge jsou docela dobry ale jinak nic moc viz muj prispevek nahore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 cuss,docela by mě zajímalo,ted kdyz uz ste si tu hru pořádně zaparili,jsetli by ste za ní ty peníze daly (myslim kdybyste si kupovali origo) ?? Já totiž hru ještě nevysoušel...hold psp 3000 :( a taky by mě zajímalo,kdyby ste za to ty prachy dali,jestli by vás to třeba po pořádnym projetí nemrzelo...díky za odpovědi :) Je to dobra hra.. Ale penize bych za to tez nedal. Pokud chces dat penize do nejake hry, tak je tu hafo jinych (levnejsich) her, ktere zabavi mnohem lepe. Tady je opravdu jen challenge a ten se da za 1-2 dny dohrat .. Pak uz ti zbyva jen odemykat zbytek trid (jezdit stale dokola) a snazit se mit vsude zlato (pokud jsi ho nedal napoprve; tzn. jezdit stale dokola).. Single Player te po nekolika zavodech omrzi a multiplayer je dobrej hlavne kvuli credits pro nova auta. Kratce: ne, penize bych za to nedal (resp. dal, ale ne tolik, za kolik je to v shopech nyni). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 No mě ani tak nejde o to vrazit peníze do nějakých her ( umd mám sedm,a nejdražší bylo za 400kč ) spíš mě jenom zajímalo jestli za to někdo ty peníze je schopnej dát atd...jinak myslel sem si že nějak tak asi odpovíte :) dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rossor Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 lepší grafiku na psp sem neviděl nechápu co se vám na to nelíbí, pro mě je to největší důvod proč nechat gt v psp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 5, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 No mě ani tak nejde o to vrazit peníze do nějakých her ( umd mám sedm,a nejdražší bylo za 400kč ) spíš mě jenom zajímalo jestli za to někdo ty peníze je schopnej dát atd...jinak myslel sem si že nějak tak asi odpovíte :) dík No ... pokud chceš koupit aktuální hru a nehrát staré (z důvodu, že je máš nebo si je už hrál) tak je GT asi jediný hra ... Ano při zapnutí tě uvítá intro do hry jako kdyby si zapnul hru života a poté tě to asi možná zklame. Chalenge je velmi dobrej (jako u všech GT) ale do 2-3 dnů ho dohraješ. Singl mě moc nenadchnul, asi z důvodu, že mi chybí možnost karieri ... Grafika je na hru velmi dobrá (podíváme se např. na nové Dirt - to je katastrofální) Takže pokud chceš za to ty peníze dát, tak klidně ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Nechtěli byste tu nakonec udělat takovou anketu, podle které by bylo vidět kolik procent dostává tato hra u hráčů na console-forum.net?Mě by to docela zajímalo, protože je tu docela hodně rozdílných ohlasů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 lepší grafiku na psp sem neviděl nechápu co se vám na to nelíbí, pro mě je to největší důvod proč nechat gt v psp. :wohow: je vidět, že je po Lummines Gran Turismo jediná hra, kterou si hrál.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 :wohow: je vidět, že je po Lummines Gran Turismo jediná hra, kterou si hrál.... Nevim kolik her na PSP jsi hral ty, ale pro me je GT prvni hra, co pouziva antialiasing. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZAPO Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 GT grafika suprova to se musi nechat trate ujdou ale jinak naprosta nuda a nesmysl zlaty gt 2 fyzikalni model no proste strasny treba jedes na plnej kotel na manual z 6 zacnu radit dolu a auto jede porad na stejnou rychlost a spoustu dalsich veci pro me GT propadak!!!jen ta grafika je good fakt zklamani.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Nevim kolik her na PSP jsi hral ty, ale pro me je GT prvni hra, co pouziva antialiasing. OT: Ok, ok, hádat se nebudu, jistě že má nejlepší grafiku a to AA je taky moc super na na displayi PSP je hodně poznat. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 OT: Ok, ok, hádat se nebudu, jistě že má nejlepší grafiku a to AA je taky moc super na na displayi PSP je hodně poznat. :roll: Tak vidis. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Tak vidis. :) No antialiasing nějak nevnímám ani na PC, ale jinak s tebou souhlasím, že GT má dost solidní grafiku... zvlášť replaye vypadají fakt dobře a počet polygonů na trati je ocenitelný, že mi auto neskáče při přejíždění kopečku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Já bych za to klidně třeba 1000 Kč dal, pokud tě to chytne, zvládneš to hrát strašně dlouho. marek_2080: antialiasing používal už Tekken: DR. Nevím jistě, jestli to umí i GTM, ale v Tekkenu to byl AA dělaný komplet softwarově, HW PSP to neumí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Omfg když už u toho jsme tak to řeknu na plnou hubu. Grafiku GT hodnotím 8/10 takže, jak to vidím. Grafika aut nebo tedy spíše jejich detailnost a propracování, to je, například v showroomu úžasné. Bohužel na trati je pohled zezadu nepoužitelný a i kdyby byl, tak to auto je tak daleko, že si (i díky malémi rozlišení) nic neužijeme. No a pohled z místa řidiče je super na ovládání, ale zase to kazí jeho neuhlazené černé okraje, kde je vidět, jak se jednotlivé řádky pixelů přesouvají podle naklonění auta - tohle ošetřit mohli. Další věcí jsou odfláknuté stíny (jestli se jim tak dá ríkat) a chybějící shadery. Grafika tratě se pak řadí na ryzí průměr. Nemůžu si ale co se týče závodů mi graficky (co se náročnosti fyziky, shaderů, stínů) příjde nejlepší flatout. Pak moc dobře vypadá i CMR a WipeOut. Je ale pravda, že ani jedna nemá 800 aut a 60fps :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Ja teda nevim, ale mi nejvic vyhovuje pohled "z kapoty".. Nejlip se mi tak delaj challenge. A na klasickej quick race pouzivam normalne zezadu. Uvnitr je to sice jak v "pravem simulatoru", ale nebavime mne to tak :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajdos Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Omfg když už u toho jsme tak to řeknu na plnou hubu.Grafiku GT hodnotím 8/10 takže, jak to vidím. Grafika aut nebo tedy spíše jejich detailnost a propracování, to je, například v showroomu úžasné. Bohužel na trati je pohled zezadu nepoužitelný a i kdyby byl, tak to auto je tak daleko, že si (i díky malémi rozlišení) nic neužijeme. No a pohled z místa řidiče je super na ovládání, ale zase to kazí jeho neuhlazené černé okraje, kde je vidět, jak se jednotlivé řádky pixelů přesouvají podle naklonění auta - tohle ošetřit mohli. Další věcí jsou odfláknuté stíny (jestli se jim tak dá ríkat) a chybějící shadery. Grafika tratě se pak řadí na ryzí průměr. Nemůžu si ale co se týče závodů mi graficky (co se náročnosti fyziky, shaderů, stínů) příjde nejlepší flatout. Pak moc dobře vypadá i CMR a WipeOut. Je ale pravda, že ani jedna nemá 800 aut a 60fps :? a jako těch 800 aut ovlivňuje tu šitskou grafiku? ovlivnuje to max. velikost hry (a i ta neni nějak velká)...pokud vim tak na trati máš pouze 4 auta..kdyby na trati bylo těch aut 800 tak by ta grafika tomu odpovídala=úplně na ho*no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 a jako těch 800 aut ovlivňuje tu šitskou grafiku? ovlivnuje to max. velikost hry (a i ta neni nějak velká)...pokud vim tak na trati máš pouze 4 auta..kdyby na trati bylo těch aut 800 tak by ta grafika tomu odpovídala=úplně na ho*no 60FPS ovlivnilo max aut na trati a grafiku ... 800 aut ovlivnilo to že tam není kariéra :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 No vidíte, takže jste to odůvodnili... Tak proč to v tom případě nemohlo mít lepší grafiku? :blink:. OT: Je to smutné, ale jediná hra z této elity, co plně naplnila mé očekávání je Motorstorm (ale taky by tam mohlo být víc tratí), Dirt 2 absolutní shit. Ja teda nevim, ale mi nejvic vyhovuje pohled "z kapoty".. Nejlip se mi tak delaj challenge. A na klasickej quick race pouzivam normalne zezadu. Uvnitr je to sice jak v "pravem simulatoru", ale nebavime mne to tak :P Ano, dyť sem to psal... Ale že jezdíš single na pohled zezadu? To si machr, podle mě je takovej divnej a mám pocit nekontroly nad autem, strasne se od ostatnich her ten pohled liší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 co udělá položka v nastavení Instal UMD data??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 co udělá položka v nastavení Instal UMD data??? Dle mě to zapíše nějaká data na MS aby se pak UMD rychleji načítalo - pro nás poctiváky zbytečné :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PHASE87 Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Prosím pomoc! mam 5.50 GEN - B (full) ale když spustim GT tak mi to napíše: The game could not be started (8002014 wtf? Helpls! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.