mistel Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 u kazdeho auta to je inak! a ten demetní system nakupovania je tam podla mna dobre, co by to bolo zac keby vidis hned vsetky znacky a mohol by si nakupovat tak, to by bolo demetní,inaak podla mna tu je uz dost "recenzí" od vas tak by sme sem mohli davat trebarz ake auta sa hodia na drift s jakym vykonom a pod.. ja napriklad driftujem so svojim camarom na trati "Cathedral rocks trail 2" bez uprav.. Podle mě je lepší, když vidíš všechny auta od začátku, ale tady by o bylo o ničem, protože jenom když jsem udělal všechny licence tak jsem měl peněz jak sviňa... :-D něco na tom bude, ale kdyby to byla upgradovaná GT 2, tak bych byl radši, ale asi jde o zvyk.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 nakonec jsem si na systém nakupování zvykl... téměř každý den se najde auto, které bych si rád koupil. Blbý je když je to veyron a já mám jeden den na to abych vydělal 2 000 000 a jezdím jak kokot pořád dokola Test Course xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Tak jsem konečně našel čas tuhle hru vyzkoušet. Hra se mi líbí, velký vyběr aut, grafika taky dobrá. Zklamalo mě, že tam jsou jen 4 oponenti. a chybí mi tam cariéra. dávám 7/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 myslel jsem že GT bude lepší, nic moc. radši si zapařim Motor Storm :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Bohužel některá japonská auta(např mitsub HR(něco) koncept) mají tak blbě udělaný omezovač, že když auto ve větrném stínu jede nad rámec svých schopností, tak se na chvíli úplně odpojí motor a auto potom hrozně zpomalí. S takovým autem nelze na Test Course vyhrát... To má třeba i Ferrari Enzo:psp::psp::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Bohužel některá japonská auta(např mitsub HR(něco) koncept) mají tak blbě udělaný omezovač, že když auto ve větrném stínu jede nad rámec svých schopností, tak se na chvíli úplně odpojí motor a auto potom hrozně zpomalí. S takovým autem nelze na Test Course vyhrát... To má třeba i Ferrari Enzo:psp::psp::cry: tak to nasere... zrovna jsem si ho koupil:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 To má třeba i Ferrari Enzo:psp::psp::cry: tak to nasere... zrovna jsem si ho koupil:( Taky, taky nevíš, jaký auto je hodně rychlý a nemá ten blbej omezovač?? popř. kolik stojí??:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k3nNy Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Kup si Bugati Veyron stoji 2 mega a na Test Curse nema konkurenci :) Moje maximalka s nim 398km/hod, ale kdybych se umel porypat v tom nastaveni auta tak to mozna da aji 400 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Taky, taky nevíš, jaký auto je hodně rychlý a nemá ten blbej omezovač?? popř. kolik stojí??:psp: No já mám Veyron(2 000 000), ten je nejrychlejší co mám, pak mám GT by citroen(2 000 000), Saleen(nějakejch 600 000) a tím jsem si vydělal na Veyron, pak nějaký závodní speciály(Toyota supra, BMW M3asiGTR, Audi R8 race atd) všechny stály přes mega a žádný z těhle aut co tady píšu mě nikdy nezklamalo... Jinak moje maximálka s Veyronem je 398 při normální jízdě a 410 po vyjetí z větrnýho stínu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crunken Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Bohužel některá japonská auta(např mitsub HR(něco) koncept) mají tak blbě udělaný omezovač, že když auto ve větrném stínu jede nad rámec svých schopností, tak se na chvíli úplně odpojí motor a auto potom hrozně zpomalí. S takovým autem nelze na Test Course vyhrát... To má třeba i Ferrari Enzo:psp::psp::cry: Dnes se mi to stalo, nevim sice jestli myslime to same ale neni to vyplej motor ale omezovac snizi automaticky rychlost, se subaru impreza jsem jel 264 az do omezovace kterej sam zpomalil na 250 Km/h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Dnes se mi to stalo, nevim sice jestli myslime to same ale neni to vyplej motor ale omezovac snizi automaticky rychlost, se subaru impreza jsem jel 264 az do omezovace kterej sam zpomalil na 250 Km/h jj to je ono... pěkná pakárna... sere mi to když doháním soupeře a najednou cvak a soupeř mi zase ujede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huks-oN3 Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 moja sbierka..130 dni mam 500 tisic najkrajsie najlepsie alebo co auta: mazda rx8 concept, chevrolet camaro, zonda pagani,nissan option, nissan c-west, chev corvette, audi nuvolari quatro, a dnes som v skole kupil enzoo! a naj sa da zarobit multakom, dnes som skamaratom hral kde bolo kolo za 33 000 a boli dve kola cil 66 000 dostal som jack pot 3x to jest cez 290 tisic za 4 MINUTY som zarobil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 nevite nekdo co to znamena kdyz kupujeme auto a dole je napsany drivetrain: a např. FR,FF,4WD atd... poradite nekdo prosim vas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 FR - Front Engine, Rear wheel drive - motor vpredu, nahon kolies vzadu FF - Front Engine, Front wheel drive - motor vpredu, nahon na predne kolesa 4WD - Nahon na vsetky styri kolesa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 4Control - aktivni rizeni - zatacej vsechny 4 kola. Ale to tam neni :D To ma Laguna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr1468621165 Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 Zdar Nechcete si někdo zahrát gt přes xlink? Někde jsem četl, že bude gt psp propojeno s gt na ps3. Netušíte v jakým rozsahu, nějaký podrobnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Tak jsem si řekl,že by nebylo od věci zjistit se kterým autem se dá ne NR zajet nejlepší čas. Pište sem svoje časy i když budou horší než některý který tu už budou pro srovnání s jinými auty. Já jsem zatím jel NR Time trial se třema autama a to jsou Audi R8 Race Car 01 za 6.11.507, GT by Citroen 08 za 6.42.344 a trochu ostudně Renault Megane 2.0 IDE Coupe 00 za 9.08.789. Jinak pište prosím pravdivé údaje, nejde o to, kdo to zvládne nejrychleji, ale které auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 nebylo by lepsi hazet k tomu i screeny ?:) EDIT MUJ CAS Audi R8 za 6.18.538 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 ono hra není jen o autu ale o skillu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 ono hra není jen o autu ale o skillu :) no jasný no,ale tak stejně to je i v reálu ne? Nikdy to není jen o autu. I kdyby to jezdil furt stejnej řidič, tak to zajede pokaždý jinak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 7:29:152 3x sem vyjel z dráhy :ziped:. NISMO Fairlady Z Z-tune 03. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr1468621165 Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 BMW M3 GTR Race Car 01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Streyda Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 Nevim jestli to tu uz nekdo nepsal ale co se tyce systemu prodeje aut tak se opakuje cyklicky 70 dni ve hre.... takze 71 den je stejnej jako 1 atd. Aby to nebylo jednoduchy zalezi taky s jakym autem ste hru zacinali - pro kazdy auto je predem urcenej jinej seznam. Kdyby se to tu nekomu hodilo tak prikladam muj seznam.... Plati pro zacatek s autem MINI COOPER: 1-AC Cars, Acura, Alfa Romeo, FPV 3-RE Ameya, Chevrolet, Mercedes Benz, Nissan 5-Mitsubishi, Nissan, Protomotors, Spoon 7-BMW, Dome, Mitsubishi, Nissan 9-Ford, Honda, Mazda, Nissan 11-Blitz, Ferrari, Nissan, Renault 13-Audi, Homell, Honda, Seat 15-Cizeta, Infinity, Nissan, Peugeot 17-Isuzu, Saleen, Subaru, Suzuki 19-Buick, HKS, Marcos, Nissan 21-Nissan, Pontiac, Toyota, TVR 23-Alfa Romeo, Jaguar, Mazda, Mitsubishi 25-Cadilac, Land Rover, Lister, Mazda 27-Bentley, Ford, Mazda, Renault 29-Alpine, Lancia, Suzuki, Toms 31-Audi, Daihatsu, Lotus, Mazda 33-Citroen, Honda, Nissan, RUF 35-Bugatti, Jensen Healey, Lamborghiny, Mazda 37-Amuse, Gillet, Mazda, Mines 39-Honda, Mitsubishi, Nissan, Shelby 41-Honda, Mazda, Scion, Spiker 43-DMC, Plymouth, Toyota, Trial 45-ASL, Mercedes, Mitsubishi, Triumph 47-BMW, Daihatsu, Dodge, Polyphony Digital 49-Chaparal, Honda, Opel, Toyota 51-Toyota, Vauxhall, VW, Volvo 53-Lexus, Peugeot, Tommy Kaira, Toyota 55-Crysler, Eagle, Mazda, Nissan 57-Honda, Pagani, Panoz, Subaru 59-Callaway, Subaru, Toyota, Wv 61-Honda, HPA Motorsport, Mercury, Nissan 63-Honda, Mitsubishi, Opera, Pescarolo 65-Ginneta, Mini, Mitsubishi, Mugen 67-Chevrolet, Fiat, Toyota, TRD 69-Hyundai, Lotus, Nismo, Toyota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Opet jak napr. Resistance Retribution nebo Killzone Liberation je tohle doplnek k vetsi verzi na sesterskou PS3 A musim rict ze se mi tyhle napady libi. Sice tam neni kariera a uprava motoru a podvozku aut dost zamrzi, ale tohle je idelani hra do skoly, kdy de proste o to, kdo zajede lepsi cas nebo udela danou licenci. Co se tyce grafiky tak je takova rozpluplna, chce si to asi zvyknout, prijde mi proste takova detska, vsude samy barvicky, na PSP sou urcite hry s lepsi grafikou, to urcite. A propos, nejlepsi simulator na PSP je dle meho Colin McRae Rally 2005 Plus, to je proste neco i ted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Lidi prosim o radu stahl jsem si tuto hru od dvou ruznych lidi ale ani jedna mi nejede jen cerna obrazovka myslim ze je to CFW ale na 100% to nevim mam 5,00m33-6 nebo tak nejak nejsem si jisty jesli nejede jen na GENu??? Diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.