J@rda62 Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 no tvl ten pohled uplna parada. Se tak strasne moc tesim :) ale doufam ze my s flashem si brzo zahrajeme.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 JO mžná doplnit, že když zaregistrujete PSP Go mezi 1 až 10 říjnem tak dostanete zdarma GT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 nudný ale pěkný video http://www.gametrailers.com/video/gc-09-gran-turismo/54756 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 nevíte, jestli tam bude možnost měnit kameru na pohled řidiče? :D Jestli jo, tak to bude úžasná hra, protože tenhle typ závodů, z pohledu řidiče jsou nejlepší... :wohow: Už se moc těšim... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 no na těch videech je pohled zevnitř, i když tam není nejspíš vidět nijak zpracovaný interiér. Ale nevadí. Zase k 800 autům kdyby byl interier tak už by se to asi nevlezlo na UMD že jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarki Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 twl taky by mohli udelat hry na vic umd :D jako tomu bylo na PS1 x( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 nebo by mohli udelat ne na vic umd ale jen verzi vydanou ke stazeni a ne na umd to by mohli klidne ten interier udelat,i vic veci a na miste by nezalezelo,kazdopadne na tuhle hru se moc tesim:love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 http://kotaku.com/5341275/gran-turismo-psp-screens/gallery/ TVL já se nemůžu dočkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Srpen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2009 nevíte, jestli tam bude možnost měnit kameru na pohled řidiče? :D Jestli jo, tak to bude úžasná hra, protože tenhle typ závodů, z pohledu řidiče jsou nejlepší... :wohow: Už se moc těšim... :)jo jak psal neo,kamera zevnitř tam kupodivu je,ne nějak promakaná ale myslim že to u takovýho počtu aut každej musí pochopit, sám jsem na to čuměl jako blázen když tam tu kameru v tom videu přepnul, to jsem v psp verzi opravdu nečekal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Srpen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2009 jo jak psal neo,kamera zevnitř tam kupodivu je,ne nějak promakaná ale myslim že to u takovýho počtu aut každej musí pochopit, sám jsem na to čuměl jako blázen když tam tu kameru v tom videu přepnul, to jsem v psp verzi opravdu nečekal prosim te pohl bys mi řict, v jakém videu to jde videt, jak prepnul tu kameru? :D nemuzu to najit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2009 Na právě probíhajícím GamesCom v Něměcku bylo možné si odzkoušet také Gran Turismo pro PSP.Odkaz na video níže.http://www.youtube.com/watch?v=KEUzLSeuY4A Překvapilo mě, že je možné se přepnout na pohled z kabiny.Dost se na tu hru těším. prosim te pohl bys mi řict, v jakém videu to jde videt, jak prepnul tu kameru? :D nemuzu to najit... chtělo by to vís sledovat tenhle topic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 Myslim, že tohle video tu ještě neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 A ještě nějaký videa :) http://psp.ign.com/dor/objects/682963/gran-turismo-psp/videos/gcom09_gtpsp_speed12_081909.html http://psp.ign.com/dor/objects/682963/gran-turismo-psp/videos/gcom09_gtpsp_wideturn_081909.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Nzedá se vám na těch screenech nějaká špatná grafika? Na videích vypadá úplně jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 až to uvidíš v pohybu na PSP bude to vypadat stejně jako na videích... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 Pěkný video ale taky pěkně dlouhý. No nic poprvé a možná i někdy potom ho přeskakovat nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 na tuhle hru čekam od začatku psp podle mě nejlepši zavody na psp jo a mam otazku nesleduju tenhle topic takže se ptam jestly tam bude možnost kupovani aut a možnost tuningu ne spoileru atp ale motoru , ko, bzd atpl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PuGR Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Nerad vám kazím to potěšení, ale FlatOut HeadOn je daleko promakanější. V dnešní době je podle mě v závodních hrách fyzika a destrukce takřka nepostradatelná. Sice flatouty nemají tolik aut a možná i tratí, ale k čemu mi to je, když ta největší zábava je právě při jízdě. Kdo hru zkusil,určitě mi dá za pravdu. Ale jinak se těším, jako na každou novou hru pro PSP... PS: Nevíte, kdy vyjde ten slibovaný battlefield 2 pro PSP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gecoch Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Nerad vám kazím to potěšení, ale FlatOut HeadOn je daleko promakanější. V dnešní době je podle mě v závodních hrách fyzika a destrukce takřka nepostradatelná. Sice flatouty nemají tolik aut a možná i tratí, ale k čemu mi to je, když ta největší zábava je právě při jízdě. Kdo hru zkusil,určitě mi dá za pravdu.Ale jinak se těším, jako na každou novou hru pro PSP... PS: Nevíte, kdy vyjde ten slibovaný battlefield 2 pro PSP? Tak mě třeba FlatOut vůbec nebavil, protože to mělo strašně citlivý ovládání a nemohl jsem si na to zvyknout, myslim, že Gran Turismo bude promakanější... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Flatout vůbec nechápu jak je udělanej. Graficky super, spousta aut na trati, spousta objektů a šlape to celkem svižně a to samý na mém pomalém PC. No ale bohužel hratelnost na PSP nebyla zas tak dobrá. na GT se těším moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Flatout vůbec nechápu jak je udělanej. Graficky super, spousta aut na trati, spousta objektů a šlape to celkem svižně a to samý na mém pomalém PC. No ale bohužel hratelnost na PSP nebyla zas tak dobrá. na GT se těším moc souhlasim hratelnost flatoutů nebyla nic moc ale věřim že granturismo bude pecka :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Ohlášena edice PSP 3000 se hrou Gran Turismo PSP http://pspupdates.qj.net/Gran-Turismo-PSP-Entertainment-Pack-announced-for-US/pg/49/aid/134257 součástí bude exklusivní kód pro stažení nového auta, které jinak neseženete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Ohlášena edice PSP 3000 se hrou Gran Turismo PSPhttp://pspupdates.qj.net/Gran-Turismo-PSP-Entertainment-Pack-announced-for-US/pg/49/aid/134257 součástí bude exklusivní kód pro stažení nového auta, které jinak neseženete ale seženem :D (PSN není xlive :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmokeKiller Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Rikal jsem si jestli se toho dockam... uz nekolikrat jsem premyslel, ze prodam PSP kvuli nedostatku kvalitnich her a koupim NDS, ale asi jsem zmenil nazor .. pokud to bude alespon z poloviny tak dobre jak to vypada mame se na co tesit. Letosni podzim bude asi jeden z nejlepsich ktere s PSP zaziji. Dokonce i na GTA Chinatown Wars se tesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 NemuŽu se doČkat :) hned si zase koupim psp az tato hra vyjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.