<^KeNnY^> Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 Ano, například pokud stáhneš poškozenou hru, která je nefunkční, zjistíš to přes ABGX a případně fixneš, pokud to pujde. Ušetříš si jedno DVD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jack68 Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 Dekuji za odpoved. stahl jsem si verzi 1.05 chtel jsem se zeptat zda tento navod http://www.uloz.to/6682613/abgx-nastaveni-pdf je stejny jak pro 1.02 tak i pro 1.05.Nebo se neco v 1.05 prosim neco meni v nastaveni dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 Nedíval jsem se - bude to stejné , ale v OPTIONS je dobré mít zaškrtlé vlevo všechny políčka . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubbik017 Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 no a musim to krotrolovat když mam novej flash ? a když chcu na live ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 no a musim to krotrolovat když mam novej flash ? a když chcu na live ? Vždycky to musíš v ABGX kontrolovat . Vyvaruješ se třeba nefungujícímu DVD protože iso nebylo v pořádku . A když hraješ na live , tak to platí dvojnásob . Tak se teď dívám - to musíš kvůli tomu dotazu psát do dvou topiců ? Nebo si myslíš , když to napíšeš jen do jednoho , že ti nikdo neodpoví ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vostoq Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 To já bych potřeboval radu. Hry mám patchovat na wave 3... Hraju teď red dead redemption- mám se bát jít s nim LIVE nebo ne? Flash nevim ale myslim že to tu někdo vydedukuje z toho že patchuju na wave 3.. předem dík za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 To já bych potřeboval radu. Hry mám patchovat na wave 3... Hraju teď red dead redemption- mám se bát jít s nim LIVE nebo ne? Flash nevim ale myslim že to tu někdo vydedukuje z toho že patchuju na wave 3.. předem dík za radu S jakoukoliv patchovanou hrou na nižší wave není dobré hrát na live . Jestli chceš hrát na live , tak nejlépe jen s LT + a hry musí být neopatchované na nižší wave . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vostoq Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 OK díky takže tam radši ani nepáchnu ;) Pouze pro demíčka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P4HT Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 Ahoj, nevíte prosím co znamená ta chybka dole? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 Tento release hry není v databazi ABGX , takže ho nemůže porovnat , jestli je v pořádku . Hra ti půjde spustit a hrát , ale nemáš jistotu jestli je v pořádku ke hraní na live . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P4HT Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 Moc děkuju. LIVE vůbec neřeším (nehraju)...šlo mi hlavně o to aby to bylo v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekBlack Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 Čau chlapi,stáhnul sem virtua tennis 4 kinect a po projetí abgx360 mi to u dvou ukázalo žlutej nápis.Můžu to vypálit nebo je něco špatně?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 Čau chlapi,stáhnul sem virtua tennis 4 kinect a po projetí abgx360 mi to u dvou ukázalo žlutej nápis.Můžu to vypálit nebo je něco špatně?Díky Když nepostneš screen výpisu z ABGX , tak jak můžeme poradit ? Nemůžeme vědět o co jde ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekBlack Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 Tak vložit obrázek na toto forum mi děla trochu problémy,zdá se mi to doost složitý.Píše mi to žlutě : Verification Failed a u Starting autofix : There is no verified rip of Xex CRC bla bla bla...is the online database Failed to find a failed autofix.Obrázek by byl určitě lepší ale chtělo by to zjednodušit vkládání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 Nebo se nedejbože naučit trochu pracovat s počítačem. To, co popisuješ je případ, kdy v DB ABGX není tvoje konkrétní verze hry. Buď je moc nová a časem se objeví, nebo se jedná o nějakou lokální verzi, která se tam nedostane. Ale hra jako taková by v pořádku být měla, jen nejde on-line ověřit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekBlack Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 Díky moc,jinak návod na vkládání obrázku by neuškodil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 Díky moc,jinak návod na vkládání obrázku by neuškodil :) Když chceš vložit obrázek , tak klikni na INSERT IMAGE a můžeš vybrat obrázek z počítače ( nefunguje na prohlížeči CHROME - jen IE ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekBlack Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 To je ono...používám chroma :) tím se to vysvětluje.THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 moreblack :cus ten virtua tennis 4 normalne funguje a v abgx mam to sami ale cekal sem od toho vic teda.. zlatej pingpong u kinect sport ,)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červen 17, 2011 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 Lidi, když chci hrát Halo Reach na Xku s flashem LT+ 1.9: 1.) Jak tu hru zkontroluju v ABGX, aby mi nehrozil ban na live(teda vim, že hrozí vždycky, ale myslim to stealth)? Protože jsem koukal, že je tenhle návod nějakej starší, tak nevim, jestli jde i na novým FW a dasboardu 2.) Jak je to s patchováním na wave? Nebo to u LT+ 1.9 řešit nemusim? Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 Lidi, když chci hrát Halo Reach na Xku s flashem LT+ 1.9: 1.) Jak tu hru zkontroluju v ABGX, aby mi nehrozil ban na live(teda vim, že hrozí vždycky, ale myslim to stealth)? Protože jsem koukal, že je tenhle návod nějakej starší, tak nevim, jestli jde i na novým FW a dasboardu 2.) Jak je to s patchováním na wave? Nebo to u LT+ 1.9 řešit nemusim? Díky za odpovědi. 1.http://xbox360.rocknroll.sk/?p=6 , http://xbox360.rocknroll.sk/?p=145 U HALO REACH ( u všech 6 her s AP25 - Assasins Creed: Brotherhood, NFS HP , Fable III, Halo: Reach, Call Of Duty: Modern Warfare 2, Call Of Duty: Black Ops. ) musíš navíc patchnout AP 25 nastavením autofix na level 3 aby ti šly spustit . 2. U nejnovějšího FW flashe se wave nemusí řešit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červen 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 Jelikož je topic přes 2 roky starej a já se už o flashe a abgx nezajímám, tak by ho mohl někdo updatnout. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 Jelikož je topic přes 2 roky starej a já se už o flashe a abgx nezajímám, tak by ho mohl někdo updatnout. :) Veškeré nové informace jsou zde hned nad tvým dotazem - co chceš víc ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 Ok, v pohodě. Já jen aby to někoho třeba nemátlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudys2 Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Zdravim Vás. Chci se zeptat, zda Mohu s tímto výsledkem hru vypálit a zajít na Live! .. ? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.