Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

5.03 GEN-A CFW pro TA-088v3/3000

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 73
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

ja vim ze je to vymatlanej dotaz,ale pujdou i CSO hry?Ve videu jsou jen PS1 a ISO...a taky me je divny co to mel za ikonku vedle GAME lol bojim se aby to nebyl fake...

ano, kdyz tekk psal, ze by to mohlo mit stejne funkce jako normal CFW, a kdyz se mysli ISO, tak i CSO

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1) mozna protoze o te chybe nevedeli? O cem se nevi, jako by nebylo.. Nemeli zajem zjistovat, jestli tam jsou chyby.. zajem cas.. atp. Nejsou za takove blbosti placeni, delaji, co je jim receno, jako kazdej (linej) vyvojar :) Nedela nic navic.

2) Proc by jsi to prehazoval? Jestli myslis jakoze napevno to prdnout do pameti, tak to nepujde, bylo by treba upravit minimalne jeden soubor - presmerovat nacitani prxu.

Plnohodnotne ano, ale stale je treba ho spoustet pres HEN.

Odkaz ke komentáři

jak velký je risk bricku? a za jakých okolnoctí se to brickne?

To by mě taky hodně zajímalo... Strašně se ho bojim... Já mám na tyhle věci docela smůlu...:roll: Ale jak psal Anonymous, ňáký % tam je... A protože to ještě nevyšlo, myslim že nám na tohle zatim nikdo neodpoví, ale počkejme až to vyjde...budem všichni o dost chytřejší...:)

Odkaz ke komentáři

Ježiši, zase všichni vysraní... Zaprví to ještě něvyšlo a pokud budete dodržovat instrukce, tak prakticky nemůžete nic zkurvit... Zadruhý šance zničení PSP, kterou tato procedura vystavuje PSP, ta jenž navíc bude určitě nejdřív několika tisíkrát otestovaná hned během vydání je skoro nulová pokud nejste magor a nerozmyslíte si flash uprosřed nahrávání...

Neni se čeho bát. Pokud i přesto jste pořád těžce vystrašení, tak počkejte tejden po vydání......

btw. Moje PSP bylo flashovaný nejméně 100x a doteď nepyskovalo...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu