razziel Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 tak co lidi delat nekdo nejakej bojovej sport ja sem nedavno zacal chodit na box ...?mate nejaky zajimavy videa na youtube kdyztak sem hodte rad pocekuju ?.. ja jich taky par mam tady mate... http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Už od 10-ti let jsem trénoval kick box asi 3 roky a teď od nějakejch 14-ti chodím zase na thai box, ale už mě to přestávýá bavit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Červen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 ja delam box chvilku a celkem me to bavi je tam celkem prdel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Tomek Odesláno Březen 31, 2023 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2023 Dělám kick box přes měsíc a jsem do toho fakt zažraný. Nejdřív to bylo těžký - neměl jsem žádnou fyzičku, takže jsem to moc nedával. Teď je to lepší a lepší )) Chci zkusit ještě klasický box, ale nevím.. možná zůstanu jen u kickboxu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Březen 31, 2023 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2023 Raději zůstaň jen u kixkboxu, ať si neublížíš a hlavně neodpovídej na téma staré 13 let. okajos a liborpoulik reagoval na 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 31, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2023 já nedělám nic a lockq Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts