Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nový Xbox s technologií NATAL v roce 2010

tekken90

Recommended Posts

Jestli ta kamerka bude integrovaná, tak si trochu natočím xbox a moje okno, parapet a topení budou moct pařit Natal. :D Mně by se spíš líbilo, kdyby to byla nějaká periferie, která by byla bezdrátová /tohle asi nepude/, na baterky a mohl bych s ní volně pohybovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Jestli ta kamerka bude integrovaná, tak si trochu natočím xbox a moje okno, parapet a topení budou moct pařit Natal. :D Mně by se spíš líbilo, kdyby to byla nějaká periferie, která by byla bezdrátová /tohle asi nepude/, na baterky a mohl bych s ní volně pohybovat.

Nevim mě to přijde bezdratove zbytecne chtěl bych vidět jak by si stim volně pohybovat kamera neni zrovna z nejmensich xD

166729-xbox-360-project-natal_original.jpg

Odkaz ke komentáři

natal to podle me je, ale nechci se hadat, tady de videt ta sediva lista natal :D project-natal-1-580x322.jpg dole pod LCD, jinak myslim ze to nebude integrovany jako primo do xka, hold kabelaz nejspis a na 60% kratky kabel

btw a prave ze je docela mala :D:D ten obrazek nahore tam je naschval udelana takhle velka, umis si to predstavit? Podivej se na ty videa....

Odkaz ke komentáři

sem myslel ze to je Bill Gates

sorry za offtopic

Ten dávno odstoupil a jede v nečem pro charitu nebo co...

Jinak k věci, proč by dělaly novej xbox když oznámily tolik věcí, co se budou dít např. Facebook, Twitter, Last.fm, Project NATAL + hry na kterých se dělá třeba Crysis 2, Final Fantasy XIII, Splinter Cell: Conviction ...

Odkaz ke komentáři

podle mě to bude nová verze xboxu s označením 720 a bude mít zpětnou komptabilitu s hrami jak to bylo předtím s xboxem a xboxem 360... Hry budou zase o něco lepší si myslím.

nevím jak by mohly být hry lepší, když jsem někde četl, že xbox ještě nedosáhl ani 3/4 svého macximálního výkonu...to by zbytečně dělali nový xbox a naplno nevyužili předchozí verzi....souhlasim s dantem že to bude pouze nová řada, ne ale nový typ....

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu