piggy Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 Jestli ta kamerka bude integrovaná, tak si trochu natočím xbox a moje okno, parapet a topení budou moct pařit Natal. :D Mně by se spíš líbilo, kdyby to byla nějaká periferie, která by byla bezdrátová /tohle asi nepude/, na baterky a mohl bych s ní volně pohybovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L053r Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 Jestli ta kamerka bude integrovaná, tak si trochu natočím xbox a moje okno, parapet a topení budou moct pařit Natal. :D Mně by se spíš líbilo, kdyby to byla nějaká periferie, která by byla bezdrátová /tohle asi nepude/, na baterky a mohl bych s ní volně pohybovat. Nevim mě to přijde bezdratove zbytecne chtěl bych vidět jak by si stim volně pohybovat kamera neni zrovna z nejmensich xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 To je hezký, že to posuzuješ podle obrázku. Xbox bude taky vypadat velkej, když před něj hodím ve photoshopu bagr. Jinak si myslím, že tohle vůbec natal není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 natal to podle me je, ale nechci se hadat, tady de videt ta sediva lista natal :D dole pod LCD, jinak myslim ze to nebude integrovany jako primo do xka, hold kabelaz nejspis a na 60% kratky kabel btw a prave ze je docela mala :D:D ten obrazek nahore tam je naschval udelana takhle velka, umis si to predstavit? Podivej se na ty videa.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 sem myslel ze to je Bill Gatessorry za offtopic Ten dávno odstoupil a jede v nečem pro charitu nebo co... Jinak k věci, proč by dělaly novej xbox když oznámily tolik věcí, co se budou dít např. Facebook, Twitter, Last.fm, Project NATAL + hry na kterých se dělá třeba Crysis 2, Final Fantasy XIII, Splinter Cell: Conviction ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 podle mě to bude nová verze xboxu s označením 720 a bude mít zpětnou komptabilitu s hrami jak to bylo předtím s xboxem a xboxem 360... Hry budou zase o něco lepší si myslím. nevím jak by mohly být hry lepší, když jsem někde četl, že xbox ještě nedosáhl ani 3/4 svého macximálního výkonu...to by zbytečně dělali nový xbox a naplno nevyužili předchozí verzi....souhlasim s dantem že to bude pouze nová řada, ne ale nový typ.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 no jak koukám, tak se tady jen všichni dohadujou jak malý děti co bude a co ne, když oficiálně není nic potvrzeno... takže zatím snad radši lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.