House Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 To jsem mel tet dost luxusni mise:D:D(to stim drakem)A to litani prece nejak musi jit ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 To jsem mel tet dost luxusni mise:D:D(to stim drakem)A to litani prece nejak musi jit ne? no to doufam...:) prece v tak uzasny hre by nemohli vynechat litani... to by si to hodne pokazili..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 vem te si vcs nez jste se dostali na druhy ostrov taky jste nemohli litat nicim... jinak nevi nekdo jestli uz to maji nekde u nas skladem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 vem te si vcs nez jste se dostali na druhy ostrov taky jste nemohli litat nicim...jinak nevi nekdo jestli uz to maji nekde u nas skladem? tady v download sekci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pol255 Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 no i kdyby tam to "uzasne" litani nebylo tak tu hru nezavrhnu,bez litani a ostatne i bez plavani se dali hrat starsi gta a nikomu nic nevadilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 tady v download sekci :D heh:D ale trosku spam skladem jako original na prodejne kdyby meli dalsi vtipne namety :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
House Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 Ono to jde hrat po netu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G.I.S.M. Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 odehrano 48% hry a opravdu to vypada ze se letat nebude (krom jedne mise kde sice jste ve vrtulniku ale neovladate ho jen hazete molotovy na nestastniky pod sebou...btw prvni hra kde muzete zapalit hlavu sose ''svobody'' :D ) :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 doufam, ze nekdo udela cheat device, a umozni tak litat s vrtulnikem, stejne jako ve lcs... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
d4w1d3k Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 Na NDS šlo helikoptérou létat,při použití cheatů Action Replay.Na YT bylo video,ale už není dostupné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 Na NDS šlo helikoptérou létat,při použití cheatů Action Replay.Na YT bylo video,ale už není dostupné... tady to je dostupné... http://www.youtube.com/watch?v=2QKaBUg85Lg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 mám menší problém , dělám druhou misy u toho Z ... Máte tam odvízt nákýho típka z letiště v záchrance ,ale ten dežo mi vždy cestou chcípne a ani když ho l kem oživuju tak nic , nemáte někdo fígl jak ho oživit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 mám menší problém , dělám druhou misy u toho Z ... Máte tam odvízt nákýho típka z letiště v záchrance ,ale ten dežo mi vždy cestou chcípne a ani když ho l kem oživuju tak nic , nemáte někdo fígl jak ho oživit ? Ja sem naboural tak 15x vzdycky se mu zastavilo srdce ale ja celou cestu mackal L a v pohodě:psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 mám menší problém , dělám druhou misy u toho Z ... Máte tam odvízt nákýho típka z letiště v záchrance ,ale ten dežo mi vždy cestou chcípne a ani když ho l kem oživuju tak nic , nemáte někdo fígl jak ho oživit ? musis co nejrychlejs mackat L, ne jen jednou...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G.I.S.M. Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 Prvni vetsi zasek.Mise Rat Race pro strejcka Kenyho.Jedete na aute a strilite z rotacaku to je jeste v pohode pak se auto rozbije a a presednete do jineho.A nastava velkej pruser pac pred vama lita vrtulnik a hazi nejaky bomby do toho typci v autech...Tak nejak se tem bombam da vyhejbat ale proste nejsem schopnej dojet do urceneho mista(ten vrtulnik rozstrilet nejde i kdyz se kolega s rotacakem snazi sec mu kulky staci :-D ). Mate uz to nekdo za sebou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 nejsou ty lidi v poměru k autam nějaky větší :D ?? jinak mě baví víc jak vice city nebo liberty city :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kresh Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 ted jsem dostahoval a momentalne to testuju a vypada to zatim slusne:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
House Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 Docela je dobre udelane ze muzete ukrast tu dodavku s tema nabojema..pokazdy me potesi kdyz chitnu treba 100naboju do ak nebo co to je za utocnou pusku:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirdus Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 Takový poznatek ze hry: po městě jezdí bílá dodávka, nad kterou "visí" červená šipka. Dodávku zastavte, zabijte řidiče a odvezte do safehousu. Po minihře, kterou musíte do dodávky vyřezat díru, se dostanete k nákladu, což u mě zatím byly vždy nějaké lepší zbraně. Bacha na řidiče, má u sebe brokovnici. Můj zaručený způsob, jak ho rychle zabít je použít teaser. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the-lyman Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 a jak toho řidiče dostanete ven ? já ho nikdy nezastavím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:JOKEMAN:. Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 a jak toho řidiče dostanete ven ? já ho nikdy nezastavím :D ja vzdicky strilim do toho auta a on vylete az se mu zacne kourit z motoru;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirdus Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 a jak toho řidiče dostanete ven ? já ho nikdy nezastavím :D Vždycky mu zatarasím cestu nebo ho natlačím do místa, odkud se nemůže dostat a mlátím mu do auta dokud nevyleze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
House Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 jj ale pozor az to pak nebouchne jde to delat i s takovejma dodavkama kde najdete ruzny drogy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 mam problem. zmizel mi z mapy C i M a u Z mi to pise ze nemam cosi splnene? nevite co to je? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 tady to je dostupné... http://www.youtube.com/watch?v=2QKaBUg85Lg Hej řežný to video a ten vrtulník taky :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.