House Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 ice22222:a kolik procent mas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 10.03%.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 Hej, tak nevím. Když sem viděl ten pohled z vrchu dost mě to zarazilo. No všichni to chválíte asi to stáhnu. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BooTCZ Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 mam problem. zmizel mi z mapy C i M a u Z mi to pise ze nemam cosi splnene? nevite co to je? :) nemas mu vzdycky dovest 20 travy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 mozna jo. uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the-lyman Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 nemas mu vzdycky dovest 20 travy? dovezeš mu tu trávu a on ti potom dává úkoly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k3nNy Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 Me nejvic bavi kseftovat s drogama a da se na tom hodne slusne vydelat :) Ale nejvic me nasralo kdyz sem u sebe mel herak za 100k a chytli me benga a vse mi sebrali smejdi ACAB :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 hej,napiste sem prezdivky,kdo hrajete online..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 nedá někdo save kolem 10% hry já debil si jentak jezdil a dělal kraviny (mimochodem o vše přišel ) a pak se mi to uložilo tskže teď mám celou rozdělanou hru v prdeli ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 hej,napiste sem prezdivky,kdo hrajete online..... to nejde pres net ne ? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G.I.S.M. Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 hl mel bych tu 10,15% 31k penez.pak 48,36% se zasekem jak uz jsem psal vcera btw necejti se na to nekdo?Uz jsem to zkousel snad 100x a nic... tady je tech 10% http://rapidshare.com/files/297154582/ULUS10490L2.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 zozy: je tam cosi s Social Klubem... bylo by moc fajn kdyby to slo pres net :) jinak ti co jedete na OFW a chcete si hru koupit vychazi nejspise az 27.10 Impernak: tak si nastav ze nechces autosave a pak si to ulozis jen kdyz ty chces myslim ze pro ty co blbnou je to lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duspica Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Tak co detska jak se vam to libi?Nejdrv vsichni plnou hubu debilnich kecu a ted u toho doma sedite jak trubky co ? :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Impresion33 Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 co to je toto? desna grafika postavicek pohled skoro 2d lol:idea::cross: pomalu jak gta 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 ted tam mam misi kde usim mit nejakejch 4506 penez muzete mi rict jak ty prachy proboha vydelat??zkousel sem tazika i policajti ale max si vydelam tak 300. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the-lyman Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 ted tam mam misi kde usim mit nejakejch 4506 penez muzete mi rict jak ty prachy proboha vydelat??zkousel sem tazika i policajti ale max si vydelam tak 300. kup si třeba los nebo kup drogy a prodej je nebo přejížděj lidi a ddělej mise atd :D na těch losech se dá slušně vydělat utratil sem za ně 200§ a mám z nich asi 10 000§ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G.I.S.M. Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Zpusobu je nekolik zalezi co mas.Pokud mas nejaky zbrane muzes zkusit ukradnout dodavku.Poznas ji tak ze na radaru uvidis cervenou tecku a nad ni je cervena sipka.Nejde ukradnout takze do ni musis strilet do te doby nez vyleze ridic.Toho odprasknes a lup si odvezes domu.Tam to auto rozrezes a podivas se co si vyhral.Dalsi zpusob je kseft z drogama.Po meste jsou na radaru modre tecky to jsou dealeri.Mesto je rozdeleno na ''ctvrte'' podle preferovanych drog(to vidis v drogovem reportu kterej ti chodi kazdej tejden).proste v jedny casti nakoupis neco levneji nez jinde a to zas jinde prodas draz.Je dobry taky mit nejaky drogy doma v bedne ( xD ) protoze sem tam dostanes mejl ze nejakej dealer shani nejakou drogu za ktereou ti da vic nez kdokoliv jinej. :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 no je to super hra.. a navic jak tu pisete ze kdyz uspite psp a zapnete ze to nejde.. tak nevim ale me to po uspani slape jak kdyby se nic nedelo:D jinak ted delam misi u policajtu jak pronasleduju auto a zabijim underbosse=p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 a mise tam uz nemam zadne jenom modry K a tam musim mit ty prachy no nic jdu vydelavat:) to auto se mi jeste nepodarilo slohnout. pokazde zacalo horet:roll: jo a muzu tam prodavat zbrane? asi ne co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 no je to super hra.. a navic jak tu pisete ze kdyz uspite psp a zapnete ze to nejde.. tak nevim ale me to po uspani slape jak kdyby se nic nedelo:D jinak ted delam misi u policajtu jak pronasleduju auto a zabijim underbosse=p Už to to tu možná ne tu ale někde zaznělo když uspíte psp a nešlape vám to zkuste přehodit z UMD M33 na Sony NP9660 nebo jak to je já tohle udělal a jede to bez problému;-) Jinak je to super hra... od včerejška to mastím a sem někde za 45% a fakt super... A docela využívám taxíky je to mnohem rychlejší přeprava k misím:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G.I.S.M. Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Jinak je to super hra... od včerejška to mastím a sem někde za 45% a fakt super... A docela využívám taxíky je to mnohem rychlejší přeprava k misím:cheesygrin: az budes u mise a Rat race a udelas ji tak se podel jak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 No já si myslím že už ji mám za sebou přiližmi začátek myslím fakt že sem ji už dělal ten název znám;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G.I.S.M. Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 hl uz jsem to tu psal je to na strane 18.predem dik za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 hl uz jsem to tu psal je to na strane 18.predem dik za odpoved Jo jasný už vím to zas nebylo až tak těžký nechci machrovat ale byli tam těžší podle mě tohle jsem dojel na třetí pokus.. Když pak řídíš a letí ten vrtulník tak jezdi ze strany na stranu protože jestli sis všimnul tak ten zaměřovač z vrtulníku se vždy zastaví a tam jde střela a ty když se to stane zatoč na druhou stranu a měl by si to v pohodě dojet tan strejda na korbe střílí slušně uvidíš že to dáš zkus to tak! Křižuj cestu z leva do prava:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G.I.S.M. Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 diky moc urcite zkusim.tohle mi zatim prijde nejtezssi az sem se hralo uplne bez poblemu.no mozna ten vrtulnik jak z neho hazes molotovy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.