Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Grand Theft Auto: Chinatown Wars PSP

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 580
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

zozy: je tam cosi s Social Klubem... bylo by moc fajn kdyby to slo pres net :)

jinak ti co jedete na OFW a chcete si hru koupit vychazi nejspise az 27.10

Impernak: tak si nastav ze nechces autosave a pak si to ulozis jen kdyz ty chces myslim ze pro ty co blbnou je to lepsi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ted tam mam misi kde usim mit nejakejch 4506 penez muzete mi rict jak ty prachy proboha vydelat??zkousel sem tazika i policajti ale max si vydelam tak 300.

kup si třeba los nebo kup drogy a prodej je nebo přejížděj lidi a ddělej mise atd :D na těch losech se dá slušně vydělat utratil sem za ně 200§ a mám z nich asi 10 000§

Odkaz ke komentáři

Zpusobu je nekolik zalezi co mas.Pokud mas nejaky zbrane muzes zkusit ukradnout dodavku.Poznas ji tak ze na radaru uvidis cervenou tecku a nad ni je cervena sipka.Nejde ukradnout takze do ni musis strilet do te doby nez vyleze ridic.Toho odprasknes a lup si odvezes domu.Tam to auto rozrezes a podivas se co si vyhral.Dalsi zpusob je kseft z drogama.Po meste jsou na radaru modre tecky to jsou dealeri.Mesto je rozdeleno na ''ctvrte'' podle preferovanych drog(to vidis v drogovem reportu kterej ti chodi kazdej tejden).proste v jedny casti nakoupis neco levneji nez jinde a to zas jinde prodas draz.Je dobry taky mit nejaky drogy doma v bedne ( xD ) protoze sem tam dostanes mejl ze nejakej dealer shani nejakou drogu za ktereou ti da vic nez kdokoliv jinej. :psp:

Odkaz ke komentáři

no je to super hra.. a navic jak tu pisete ze kdyz uspite psp a zapnete ze to nejde.. tak nevim ale me to po uspani slape jak kdyby se nic nedelo:D jinak ted delam misi u policajtu jak pronasleduju auto a zabijim underbosse=p

Už to to tu možná ne tu ale někde zaznělo když uspíte psp a nešlape vám to zkuste přehodit z UMD M33 na Sony NP9660 nebo jak to je já tohle udělal a jede to bez problému;-)

Jinak je to super hra... od včerejška to mastím a sem někde za 45% a fakt super... A docela využívám taxíky je to mnohem rychlejší přeprava k misím:cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

hl uz jsem to tu psal je to na strane 18.predem dik za odpoved

Jo jasný už vím to zas nebylo až tak těžký nechci machrovat ale byli tam těžší podle mě tohle jsem dojel na třetí pokus.. Když pak řídíš a letí ten vrtulník tak jezdi ze strany na stranu protože jestli sis všimnul tak ten zaměřovač z vrtulníku se vždy zastaví a tam jde střela a ty když se to stane zatoč na druhou stranu a měl by si to v pohodě dojet tan strejda na korbe střílí slušně uvidíš že to dáš zkus to tak! Křižuj cestu z leva do prava:psp:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu