Spilif Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 diky moc urcite zkusim.tohle mi zatim prijde nejtezssi az sem se hralo uplne bez poblemu.no mozna ten vrtulnik jak z neho hazes molotovy... Zkus to uvidíš snad se ti to povede:psp: Tak když odehrajete příběh tak máte asi 50% hra tak se jdem mrknout na ten zbitek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G.I.S.M. Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Hotovo presne jak si rikal staci klickovat ze strany na stranu a ubirat plyn.Nic tak hroznyho to nebylo diky.Jedu dal :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Hotovo presne jak si rikal staci klickovat ze strany na stranu a ubirat plyn.Nic tak hroznyho to nebylo diky.Jedu dal :psp: Tak to je super no zachvilku jsi na konci:) A já se zeptám co všechno je možné v tom multiplayeru? Registroval sem se do toho clubu a zatím na to přicházím někdo to už ví? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THX Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 hele ted se mi tam objevilo zetko a pak mi to něco napíše mohl by mi někdo poradit co mám udělat abych mohl splnit úkol ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 hele ted se mi tam objevilo zetko a pak mi to něco napíše mohl by mi někdo poradit co mám udělat abych mohl splnit úkol ? No a co ti to napíše většinou musíš mít buď prachy nějakou hotovost nebo nějaký drogy...:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THX Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 chce to 20 něčeho ted tam jedu kouknu se pořádňě čeho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 chce to 20 něčeho ted tam jedu kouknu se pořádňě čeho No to bude nějakej fet musíš vědět co a pak to sehnat to ale není problém drog V GTA je dost:cheesygrin:ta šmelina to je masakr dá se na tom viděl zajmavě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THX Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 dobrý tak on chtěl mariánku :D dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 cuzz,mám rpioblém u první mise u "M" přijedu k tom,u molu a střílím střílím střílim a oni furt chodej a pak to napise mision failed,.... poradte pls co s tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the-lyman Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 cuzz,mám rpioblém u první mise u "M" přijedu k tom,u molu a střílím střílím střílim a oni furt chodej a pak to napise mision failed,.... poradte pls co s tím tam máš 2 dodávky a buď u nich nesmijou je ukrást Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 tam máš 2 dodávky a buď u nich nesmijou je ukrást To je ta Melanie? Tak tam hlavně nesměj taky ani jí zastřelit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 doprdele to nejde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G.I.S.M. Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Hotovo dojety vsechny mise :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Hotovo dojety vsechny mise :D Gratulace;-) Jsi reglej v Clubu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G.I.S.M. Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Dekuji pane :) reglej nejsem jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Jezdili jste v tanku? Tak to je pecka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the-lyman Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 To je ta Melanie? Tak tam hlavně nesměj taky ani jí zastřelit... to taky ne ale oni dou hlavně po těch dodávkách a drogama .. musíš počkat na to než to tam překládají a střílet je a nesmí moc zabíjet ty co to nosí a tu melanie a ať to neukradou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Já se regnul na tom odkaze co je ve hře(http://socialclub.rockstargames.com) a pak ty udáje sem dal tam do uctu v PDA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G.I.S.M. Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 a to je na multiplayer?nebo k cemu je to dobre krom toho uploadu statu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 to taky ne ale oni dou hlavně po těch dodávkách a drogama .. musíš počkat na to než to tam překládají a střílet je a nesmí moc zabíjet ty co to nosí a tu melanie a ať to neukradou ... mam to.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 a to je na multiplayer?nebo k cemu je to dobre krom toho uploadu statu? No myslím že je to jen kvůli statu ale hele teď mi ve hře přibil bod X a jízda tankem to jsi už dělal?:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G.I.S.M. Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 heled jeste ne ja se logoval do toho klubu jak si rikal xD jdu na to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k3nNy Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 hele ted se mi tam objevilo zetko a pak mi to něco napíše mohl by mi někdo poradit co mám udělat abych mohl splnit úkol ? U toho Z myslim potrebujes 20g travy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Hotovo dojety vsechny mise :D Dobře ty ;) A kolik máš procent když si udělal ty mise? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 no je to super hra.. a navic jak tu pisete ze kdyz uspite psp a zapnete ze to nejde.. tak nevim ale me to po uspani slape jak kdyby se nic nedelo:D jinak ted delam misi u policajtu jak pronasleduju auto a zabijim underbosse=p a od koho si tu hru stahnul? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.