Psychos Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 co mam dělat s tema dodavkama jak tam jen tam jezdej po meste a maj nad sebou tu šipku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 co mam dělat s tema dodavkama jak tam jen tam jezdej po meste a maj nad sebou tu šipku.... Musíš vymlátit ven toho řidiče a potom sní dojed k sobě před garáž, tam "odvaříž" (nevim jak se tomu řiká :lol:) dveře a dostaneš nějakou zbraň, protože je od Ammu Nation ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pigwick Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 hehe, toto GTA mě baví víc jak LCS a VCS dohromady :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 hehe, toto GTA mě baví víc jak LCS a VCS dohromady :D No myslím že nejsi sám:) Mě se hrozně líbí montování sniperky před střílením to je fakt mazec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 tjn... suprovy gta. mám nahrano 41,65% :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the-lyman Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 mě nejde nic na tom social clubu ono to chce přihlášení do PSN a já to tam zadám a napíše to sorry a napíše to ještě toto : There was a problem linking your PLAYSTATION®Network account. We could not complete your link request. The Sony PLAYSTATION®Network account specified could not be found. If you created this account using the PSN website, you will need to bind your PS3 account to this one. Please close this window and try again. to je asi jenom na PS3 a na PSP ne nebo jak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 kde mám najít formuli, nebo jak jí mám otevrít? predem dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stronger Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 já nemůžu sehnat 20 G hulení abych mohl k Z Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 já nemůžu sehnat 20 G hulení abych mohl k Z u dealerů........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Tak abych sem už taky konečně napsal tak.... hra je podle mě výorná, mise zábavný,prostě jedna z nej her co sme hrál... ale jediný a velký mínus co mě mrdá je NAVÁDĚNÍ NA GPS!!!! to je fakt na ho*no.... jedta delam misi cash a burn(nebo nějak tak) a nemuzu ji udelat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the-lyman Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Tak abych sem už taky konečně napsal tak....hra je podle mě výorná, mise zábavný,prostě jedna z nej her co sme hrál... ale jediný a velký mínus co mě mrdá je NAVÁDĚNÍ NA GPS!!!! to je fakt na ho*no.... jedta delam misi cash a burn(nebo nějak tak) a nemuzu ji udelat :D co v té misi děláš ? házíš molotovy z auta ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 nevim oc furt máte proti GPS. Ale me prijde v pohode :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 co v té misi děláš ? házíš molotovy z auta ?nene,chodím s plamenometem a pálím takový bedny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 nevim oc furt máte proti GPS. Ale me prijde v pohode :) zbytečně dlouhý trasy /edit: doprdele!!!! :D sry za double post Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the-lyman Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 zbytečně dlouhý trasy/edit: doprdele!!!! :D sry za double post někdy tě to nutí objet to celý když to můžeš vzít po chodníku :D to je taková jediná chyba jinak je to super :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Tohle mi přijde snad jako zatim nejlepší GTA na PSP. Jasně že VCS a LCS maj něco do sebe ale tohle taky...a jinym způsebem fakt super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 nene,chodím s plamenometem a pálím takový bedny Tu misi jsem taky dělal nadvakrát:D:DMusíš vždycky pálit bedny a pak hned přeměnit zbraň a střílet do těch blbečků:wohow::wohow:Jinak jsou tam 2 křížky na uzdravení to musíš zvládnout:wohow::wohow:8):psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 ja po nich nestrilel. ja je zapaloval xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Little Z Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 IGN.com: 9.3 GAMESPOT.com: 9.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 někdy tě to nutí objet to celý když to můžeš vzít po chodníku :D to je taková jediná chyba jinak je to super :D ale tak normální GPS tě nevede přes chodník... :D A jinak se mi podařil udělat krásný obrázek. Je to mise kde sem musel zabíjet ty chlápky jak přijížděli na motorkách a vzniklo: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the-lyman Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 ale tak normální GPS tě nevede přes chodník... :DA jinak se mi podařil udělat krásný obrázek. Je to mise kde sem musel zabíjet ty chlápky jak přijížděli na motorkách a vzniklo: mš se tam nahromadilo asi 7 tak pěkně do řady a stal se z toho zátaras :D EDIT: jakým programem si dělal screen ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 našel jsem na netu tohle: http://gta.cz/chinatown-wars/clanek/o-hre-faq hned 3 otázka s odpovědí, je:Jsou ve hře helikoptéry? Ano, avšak doposud nebyla nalezena žádná, s kterou byste mohli létat. znamená to, že ve hře jsou vrtulníky, který můžeme vidět jen jak lítají, nebo že ve hře jsou vrtulníky s kterýma můžeme lítat, ale ještě sme je nenašli? sory za spam, ale sem tak trochu blbej, tak se ptám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:JOKEMAN:. Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 našel jsem na netu tohle: http://gta.cz/chinatown-wars/clanek/o-hre-faq hned 3 otázka s odpovědí, je:Jsou ve hře helikoptéry?Ano, avšak doposud nebyla nalezena žádná, s kterou byste mohli létat. znamená to, že ve hře jsou vrtulníky, který můžeme vidět jen jak lítají, nebo že ve hře jsou vrtulníky s kterýma můžeme lítat, ale ještě sme je nenašli? sory za spam, ale sem tak trochu blbej, tak se ptám... NO myslim si ze to znamena ze je muzem jenom videt ale nemuzem je ridit...:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qver Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Od jaké mise jde koupit micro-smg? Po tom jak do dostanu jako dárek mi pak nešlo vůbec koupit i když ostatní zbraně šly. Nevíte co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 nahrabeej si je v misich,to je nejlepší....a rada: když vás honí fakt hodně fízlů,tak se nechte radši zabít,než zatknout,protože vám zůstanou zbraně....:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.