Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 301
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Pokud se jedná o originální koupitelnou hru, není problém :) Problém nastává, když to hraješ třeba 2 týdny před vydáním, to už je trochu nápadné, ale hodně lidí, z mého friend listu, hrálo hry třeba 3 dny před vydáním, a nic :)

Snad každá hra se v různých regionách vydává v různých dnech, rozptyl může být i měsíc, takže je to Sony úplně jedno. Nemusíš se bát :) Spíš se boj, že si nezahraješ multiplayer, protože tam nikdo nebude :D

PS: Kdyby to Sony postihovala (nebo i MS apod.), tak by nemohly vzniknout recenze a preview na hry :)

MS za to banuje jen tak mimochodem

Odesláno

tak jsem si dneska prinesl domu KZ3...zatim jsem zacal se singlem a musim rict, ze kz nezklamala. naslapana akce, zvuky slyset vsude - zepredu zezadu. a grafika fakt perfektni. osobne se mi tenhle apokalyptickej design moc libi.

skoda, ze nemuzu vyzkouset 3d , nicmene i na projektoru je to perfektni.

pravda je, ze nebyl uz takovej wow efekt jako kdyz jsem videl poprve KZ2, nicmene supr.

takze konec psani, jdu pokracovat...;-)

Odesláno

No, ja si to koupil abych si na PS3 po delsi dobe zastrilel. Demo bylo dobre jak SP tak MP. Do PS3 jsem to dal asi v 18h a zacal hrat. Tak nejak jsem si rikal, ze si hodku zahraju a necham to na sobotu. Jenze porad neslo prestat, zadne "hluche" misto :) Tak jsem to vypnul po 3 hodinach.

Akce je to brutalni, ovladani (a to FPS na PS3 nehravam) je v pohode. Zadne pomale mireni uz tam neni. Pro me zatim 8,5/10 !

Odesláno

Zkousel jste nekdo KZ3 s Move? Ja jsem si dohral pekne demo, ktere je opravdu povedene a rekl jsem si ze zkusim move na vlastni kuzi a byl jsem mile prekvapen. Z videi mi to prislo neovladatelne, ale zachazi se s tim celkem sikovne, sice je to diky castecnemu autoaimu jednodusi, ale urcite se to tak da hrat.... za gamepad bych to ovsem nevymnenil :)

Odesláno

Taky jsem si to říkal, ale na sniperku nemá Move konkurenci (míření s gamepadem je hrozně pomalé), na rychlost reakcí a přesnost taky ne, ale na střelbu na dálku to je na prd - od boku to nejde, a při zamíření je kamera nepovedená, pokud cíl běží tak ho skoro nejde trefit.

Koncový boss byl super, líbila se mi ta variace, že se úkoly postupně měnily a nebylo to dokolečka :)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu