Rocko Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 No mě se nejlíp killstreaky dělají s infiltratárem,jen pobýhám po mapě a všechny kuchám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 no, tak jsem vcera zkousel KZ3 s move + navigacnim. teda vypadalo to, jako kdyby Sev byl hooodne opilej. :blink2: jsem se motal hur nez kdyz jsem vzal poprve do ruky dualshock... asi to chce zvyk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Takže, koupil jsem si Collectors Edici, psali, že v ní mám mít ty dvě mapy, soundtrack, theme a bonusy do MP a ty ja nemám :( Budu je mít? Myslím třeba ty 3 body navíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Koblizek pokud ti je k tomu prodejci nedali nebo tam prostě nejsou tak reklamuj..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Takže, koupil jsem si Collectors Edici, psali, že v ní mám mít ty dvě mapy, soundtrack, theme a bonusy do MP a ty ja nemám :( Budu je mít? Myslím třeba ty 3 body navíc. Ty jsou jen v Helghast edici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Hh, a máš to ale co se toho týče helghast edici si kvuli tupým 2 modelům nemá cenu kupovat za 3500,- cca, tedy pokud nejste nějaký velký fanoušek KZ nebo "sběratel".. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 To je jen k Helghast edici? Psali i k tomuto... No nevadí, aspoň něco, navíc za 1300 Kč je to dobrá cena a za Helghast edici tolik peněz dávat nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 1300? Kde jsi to koupil? surtep,xzone,gamescape nebo kde? Odkaz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Koupil jsem to na Anacompu, měl jsem tam ještě slevu, myslím že je to super cena :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 To je super cena ale kde jsi vůbec na takovej obchod/stránku přišel, vůbec nevím co je to anacomp.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Jak jsem na to přišel? Google je jeden z mých moc dobrých kamarádů a já jsem se s ním sžil :) A jak jsem viděl tuto cenu tak jsem po tom skočil. Edit: Hledám klan, v KZ2 jsem měl nejvyšší lvl a myslím si že i v KZ3 budu dobrý. HS mám. Ještě se chci zeptat, lze spentnuté body resetovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 ShevaCZE / HS mám / DLC žádné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Sice to není zas tak off-topic ale koblížek a sheva, mohly by jste si založit topic v PSN sekci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Založeno, prosím všechny KZ3 hráče aby mi napsali SZ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Je 1999,- za novou Helghast edici dobrá cena? Nějak fanda hry nejsem ale ta cena se mi zdá dost slušná, popřípadě - neprodává jí tu někdo ještě za mín (asi chci moc :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Myslim ze to je slusna cena, ale cumim ze to koupis i kdyz nejsi moc velky fanda, ja mam taky rad specialni edice, ale tyhle ultimatni kupuju vazne jen u srdcovek, tak ale ty si doma vydelavas slusny prachy takze pohoda :D Krom toho je to povedna limitka..... Btw.: Jakto ze si zase odbanovan? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Jojo limitky já rád, proto scháním všude ty bonusy jako třeba z Alcatraze figuru z Nano edice Crysis 2 (tu Nano edici bych si jako celou nekoupil...),..... Prostě jsem takovej sběratel. Jinak ban jsem měl v poslední době 2x na 5 dní, nechápu za co jsem ten poslední ban vůbec dostal, nic jsem neporušil, jen jsem někoho upozornil na to že není vhodné to co tam píše..... (viz.topic R.I.P. kenny) No ale to neřeš.. - sorry za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Se sberatelstvim to mam podobne, na hru na kterou se tesim dam prednost sberatelske edici pred normalni, ale tyhle "mega" edici kupuju vazne pouze tehdy, kdyz mam tu hru opravdu rad.....a tady bych do toho asi nesel...... ma KZ3 se sice chystam, ale asi si vystacim z hrou z druhe ruky az opadne cena...tenhle rok je totiz tak nabity hrami na ktere se opravdu tesim, ze je potreba setrit kde se da :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 To si já právě nemyslím, jediná hra co si ještě v tomhle roku plánuju koupit je Battlefield 3 (na PC) a pokud bude tak nový CoD, ale to není jisté... Jinak to KZ3 má skvělé bonusy, více jak ta helma se mi tam hrozně líbí tak figurka cloaking marksman, tyhle figurky mam nejradši, třeba u SC:Conviction nebo Halo: Reach byly totálně skvělý figurky/model! (nebo Crysis 2 alcatraz jak jsem již zminoval - ten je úplně libovej...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 a hele rockyzz je zas na chvily zpet =) tak na jak dlouho to vidis ted? Tyden, nez dostanes ban? D:D: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rubico Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Ahoj, začínám hrát KZ3 prosím o přidání do přátel, hraje-li to stále někdo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rubico Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Má někdo založenou aspoň trochu aktivní squadu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 Hráváte ještě někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 Zitra/v pondeli by mi konecne mela prijit Helghast edice takze ja budu hrat urcite :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 Zitra/v pondeli by mi konecne mela prijit Helghast edice takze ja budu hrat urcite :D Já taky čekám, mě spíš dojde asi až příští týden (standartka) jen jsem chtěl vědět, jestli někdo ještě paří, tak to je fajn, tak to pak můžem společně zahrát :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.