rockyzz Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 misajanura, to je právě totalně awesome, takhle tajně zabíjet ty nepřátele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Zdravim, chcem sa opytat ci este ludia hravaju multiplayer na tejto hre, teraz nemyslim konkretne ludi z fora, ale tak svetovo ci je online dost ludi, pretoze rozmyslam ze si hru kupim a hlavne koli MP, dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 killzone 2 se furt online hraje takže killzone 3 se hraje na 100% :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Leden 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2012 V multiplayeru mě sere že někdo se může vydávat za váš tým a potom vás zabije (ve 2 to nebylo) jinak super.Nezaložil by někdo se mnou český klan ? nebo by mě někdo nepozval ? díky moc (můj nick na ps3: misajanura1) díky, To se pleteš ve dvojce byl sabotér a ten dělal to samí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Leden 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2012 KZ3 je docela "nová" hra :D ..Jeslti ches muzu ti ji prodate ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 Má Killzone 3 onlinepass? KZ3 je docela "nová" hra :D ..Jeslti ches muzu ti ji prodate ;) Za kolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 Nemá pokud se nepletu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Nene Killzone online pass nemá :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 tak som si to kupil, a musim povedat ze je to fakt perfektna fps, a ten multiplayer je tiez vyborny az na malo zbrani a vylepseni :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Jojo já se teď zase po dlouhý přestávce ke KZ3 vrátim, chybí mi ještě nějaký trofeje z DLCček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Jestli chcete někdo zahrát, tak si mě přidejte, sem tam si zahraju...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guuk Odesláno Duben 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 hraje nekdo ? rad bych zaparil s nejakym partakem, hraju ted celkem casto psn: guuk666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SURESH Odesláno Srpen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2012 Já to občas hraju ale nějak mi to nejde nastavit přes playstation move ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Srpen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 Je to strašná blbost...jsem rád že jsem se toho zbavil... Můj názor :* Haters gonna hate :) SP jsem zahral pulku prvni mise a hned jsem to vypnul.... Multak me nachvilku zabavil... po pár lvl jsem to prodal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Srpen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 Náhodou celá KZ serie je naprosto parádní a jen doufam že se podtvrdí fáma že Guerrilla Games uže nějakou dobu pracuje na KZ4 pro Playstation 4 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Srpen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2012 Právě že na Playstation 4 :/ Mám zatím všechny díly. I s dílem pro PSP . Kdo nemá určitě kupujte . Jinak v KZ3 je strašně krátká herní doba . Za 4 hodinky to mám dohraný . Možná míň . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SURESH Odesláno Srpen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2012 Hra je pěkná ale moc krátká podařilo se tedy někomu nastavit ten ovladač PS Move ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Březen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2013 hraje tu někdo k3? potřeboval bych pomoct s trofeji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Březen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2013 Jo , já hraji KZ3 :D ale už ne tak často , ale jsem ochoten ti pomoct :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yarda11 Odesláno Červenec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2013 Potřebuji pomoc na trofeje :) prosím kdo máte mapu Radec Academy a Stahl Arms. Taky pomůžu. Když dám v KZ3MP hledat Radec Academy nebo Stahl Arms tak nikam nepřipojí. Trofeje: Get a triple kill while playing in Stahl Arms Kill 5 different ISA players in a single match while playing in Radec Academy :thx: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Červenec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2013 Kdybych tak KZ3 měl aktualizované... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2013 Potřebuji pomoc na trofeje :) prosím kdo máte mapu Radec Academy a Stahl Arms. Taky pomůžu. Když dám v KZ3MP hledat Radec Academy nebo Stahl Arms tak nikam nepřipojí. Trofeje: Get a triple kill while playing in Stahl Arms Kill 5 different ISA players in a single match while playing in Radec Academy :thx: Ta druhá trofej neni tak těžká, Radec Academy se docela dost hraje, dneska sem tam hrál a bylo plno, chce to tam hodit nějakou mapu ze základních a po skončení lobbovat pro tu akademii ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Červenec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2013 Zdar,chci se zeptat,jak je na tom KZ3 se single-playerem ? Multi nehraju , ale přemýšlím že bych koupil na singl , má to dobré ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yarda11 Odesláno Červenec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2013 Ta druhá trofej neni tak těžká, Radec Academy se docela dost hraje, dneska sem tam hrál a bylo plno, chce to tam hodit nějakou mapu ze základních a po skončení lobbovat pro tu akademii ;) Presne tak jsem konecne hral.. chce to lobbovat:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Červenec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2013 Zdar,chci se zeptat,jak je na tom KZ3 se single-playerem ? Multi nehraju , ale přemýšlím že bych koupil na singl , má to dobré ? Celá KZ3 série je perfektní alespoň pro mně , jsem hrdým fanouškem a neodpoustil jsem si ani jeden díl vynechat , je jasné že půjdu i do PS4 jen kvůly KZ :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.