PaccO Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 To mas recht :) Akorat me prislo ze to moc lidi nehraje vcera jsem to hral asi hodku a hrali jsme 4 na 4 mno a ty mapy jsou i celkem velky takze byla celkem nuda.Ale jinak jista koupe fakt se me to libi hlavne ovladani je plynulejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Ja to zkousel ve ctvrtek a zahral jsem si paradne a to MO nehraji, je to fakt pecka, uz se tesim! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Zkus klasickej DM v tom bylo dneska lidi plno. Kdyz sem hral, tak byly obsazene vsechny sloty - masakr docela :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Nevíte jak dlouho bude ještě beta probýhat ? Ted koukám že na ps plus je beta zdarma pro všechny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Jo už aby tu byla full verze. Nehorázně se těšim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Tak sem taky pořídil beta,graficky ještě lepší jak druhej díl a ovládá se to mnohem líp jen mi přijde že na mapých kde sněží nebo se pohybuje popel ve vzduchu tak při větší akci klesaj fps :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Tak sem taky pořídil beta,graficky ještě lepší jak druhej díl a ovládá se to mnohem líp jen mi přijde že na mapých kde sněží nebo se pohybuje popel ve vzduchu tak při větší akci klesaj fps :/ To je možný ale v betě se to odpouští :) U mulťáku ve dvojce jsem strávil spoustu hodin ale u trojky myslim že bude famozní i single.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Dvojku sem pořídil nedávno ale koukal jsem s otevřenou pusou na to jak je tam řešenej systém klanů ,turnáju a žebříčku atd... a hned potom jsem si řekl proč něco takovýho není v COD jakožto ve hře kam by tohle rozhodně patřilo ale asi by to bylo moc do COD přidávat nový věci :) Jinak do Kz3 rozhodně jdu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 10 minutovej gameplay z kampaně,je na co se těšit protože to vypadá užasně ! http://www.youtube.com/watch?v=sp-m0bb8W84 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Story trailer : !skvělá hudba, podobně úžasná jako u Deus Ex Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkmatchCZE Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 Co-op Gameplay http://www.youtube.com/watch?v=VDTmdkG1_SA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 No musím říct, že mě osobně Killzone znovu nijak neoslovil.. bohužel. Ovládání je sice lepší, ale jinak je to pořád ta samá hra, co dvojka, jen s pár efekty navíc. Tohle mě mine... a raději koupím Resistance 3, který vypadá že nebude jen pouhou tupou střílečkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 ^^ ta podobnost s dvojkou je bohužel zřejmá... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 PS3 Killzone 3 bundle : - neprodejné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 PS3 Killzone 3 bundle : - neprodejné No tak ty Killzone botky jsou libovky!!! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Na tohle čekám : http://www.eurogamer.cz/articles/sharp-shooter-ovladac-pro-ps-move Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeL.DAWE Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 http://www.playstation.hodnoceniher.cz/2011/01/21/killzone-3-open-beta-na-psn-3-unora/ Killzone 3 Open beta! :) od 3. unora + OPM dal KZ3 9/10... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BaronBlaster Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Mp trailer Nejdříve jsem byl okouzlenej z nového MP crysis 2 traileru ale tohle se mě líbí ještě víc, nemůžu se dočkat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Zdroj: Bonusweb Na PSN si užijeme od 3. do 15. února open bety očekávané sci-fi akce Killzone 3. Bude podporovat prostorové 3D zobrazení a pohyb detekující ovládač PlayStation Move. Beta nabídne přístup do multiplayerového levelu MP05 "Frozen Dam", přičemž k dispozici budou tři online multiplayerové módy. Guerrilla Warfare je pro 16 hráčů a je to v podstatě klasický Team Deathmatch. Warzone je pro 24 hráčů. Jde o multiplayerovou kampaň, obsahující pět náhodných minimisí. Operations pro 16 hráčů nabídne kampaň, nabízející více na příběh zaměřený zážitek. Botzone je pro jednoho hráče a patnáct botů offline mód, v němž si mají hráči osahat mapu a zbraně předtím, než se pustí do boje s živými protivníky. !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Mp trailer Nejdříve jsem byl okouzlenej z nového MP crysis 2 traileru ale tohle se mě líbí ještě víc, nemůžu se dočkat. No nevím, Crysis je alespoň pořádnáa kce, tohle je zajetý a pořád stejně sterilní FPS jako všechny ostatní ^^.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BaronBlaster Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 tekken90 Souhlasím že MP bude v crysis co do zajímavosti různých modu a zpracování asi lepší ale já jsi nemůžu pomoc ta grafika v tom KZ3 se mě líbí víc, nejvíc jsem zvědav na FPS v obou hrách, jak jsem koukal na to jak hrajou na xboxu to demo, tak tam to vypadá dobře ale já když jsem hrál tu první betu KZ3 tak tam jsem měl s FPS hodně velké problémy. No za týden se rozhodne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Jednotky Helghastu zaútočí do virtuálního světa Home již 27. ledna. Invazní síly zničí PlayStation Home Central Plaza, teré bude posledním místem odporu sil ISA. Uživatelé Home budou mít možnost pomoci v evakuaci jednotek ISA z Helghanu tím, že se pustí do série her, aby přes tři různé levely získali vybavení pro své avatary v Home. Kompletace všech levelů odmění hráče odemknutím bodů, využitelných pro nové zbraně a schopnosti v Killzone 3 multiplayeru. Tak na trosky Central Plaza v Home a evakuaci jednotek ISA jsme zvědavi. Uživatelé Home si poprvé budou moci předobjednat Killzone 3 přímo z tohoto virtuálního světa a dostanou za to exkluzivní jetpack kostým helghanských vojáků pro své avatary v Home -------------------------------------------------------------------- Poprvé jsem šel na HOME, jen kvůli KZ3. Udělal jsem ten event což byl porod (pro mě). Získal kód za splnění eventu ( nějaké bonusy do MP) ... ale pod PSN - ACC.MNG. - RC ..když tam ten kód napíšu, tak je údajně chybný. Nechápu to. Musím splnit ještě něco jiného nebo to bude fungovat až budu mít hru nebo jak ? Nechápu, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHOSO_VIDAHO Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 tak demo zatím luxusní. grafika skvělá a hratelnost taky! jsem spokojen :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 Grafika je super, ale to ovladani mi pride naprosto neohrabany a nepresny, proste to samy jako v Killzone 2...zlatej COD 4 engine, co se hratelnosti tyce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BaronBlaster Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 Tak já jsem z Bety naprosto nadšený, čekal jsem že to bude horší ale jsem hodně mile překvapen, grafika super, fps se taky drží celkem stabilně a ovládání není jako v COD ale určitě je o dost lepší jak ve dvojce, stačí chvilku hrát a v pohodě jsem se tomu přizpůsobil, pokud by chtěl někdo zahrát, přidejte jsi mě, dneska už asi ne protože jsem u toho byl asi 5 hodin, ale zítra zas budu hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.