Rasputincz Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Každopádně závěrečná cinematic napovídá, že by se mohl za pár let vyklubat nový díl – nejspíš už na nový PlayStation? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Pokracovani: (spoiler) Pristi dil bude o tom jak si posledni zbytky helghastu z ty jejich vybouchly planety dojedou za nic netusicima ISA jednotkama na zemi, ktery tam potom co jim znicili planetu maj Hawai..aby to bylo vic dramaticky hned ve druhy misi zabijou Rica...cela hra se bude odehravat na zemi v lokacich inspirovanych soucasnosti nicmene daleko v budoucnosti. Libi ? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Rasputincz napsal: Každopádně závěrečná cinematic napovídá, že by se mohl za pár let vyklubat nový díl – nejspíš už na nový PlayStation? Myslim ze tak dlouho ani cekat nemusime, na 4. dile se uz urcite pracuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 dohrano ! Super zabava, ani chvilka na oddech ... Ale uteklo nejak moc rychle kurna :D MP hrat nebudu na to nemam nervy. Ale SP pecka, PURE FUN ! Jinak co se týká příběhu a vůbec toho světa (moc tomu nerozumím 1 a 2 jsem nehrál) Ale asi tu 2 zahraju. Přišlo mi to jako Hitlerovo Německo - celkově :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Ja ted hraju dvojku, hra vypada skvele ale ze zacatku me hodne stvalo ovladani, cela ta vec se zamerovanim pres analogovou packu mi nesedela (ikdyz v halo mi to vubec neva), ted uz jsem si zvyk a fakt pecka zkusil jsem zrovna na chvili multak, zajimavy ale hrat to nebudu, prijdem celkove nedodelane ovladani, a mireni je hodne tezke a pomale... na trojku se tesim pockam ale az opadne cena, taky ovsem nechapu o co v te hre jde celkove ten konflikt, pokud je tu nejaky fanda co tomu rozumi, poprosil bych ho o nejake strucne info o dostane se do problematiky toho sveta, dik ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 otázka k MP : chtěl jsem si zkusit MP . Vybral jsem region EU a např. Warzone... napíše se CONNECTING a to je vše. Nikam se nepřipojím... děje se vám to také ? Je to nová hra tak to beru, ale rád bych to věděl díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Luckass: Ono to asi má vypadat jako nacistická říše, vesměs to jsou stejné základy. Mě to dělalo také, poprvé - vypl jsem a zapl hru a už to běželo. Nějak se mi povedlo asi zkonit update - když jsem to zapínal, dal jsem tam update a nechat to dojít, když jsem přišel, zrovna se to zapínalo. Když jsem to pak vypl a hned zapl tak naběhl znova update. Corvette: Prosím, smaž svůj příspěvek - zbytečný spoiler, a takhle brzo po vydání to nemá smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Tak jsem rychle googlil, a oni helghasti opravu uznavaji silne fasismus :) Takze paralela z nemeckem je jasna.... Je to vlastne takove sci-fi WW2 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 DeSmond napsal: Tak jsem rychle googlil, a oni helghasti opravu uznavaji silne fasismus :) Takze paralela z nemeckem je jasna.... Je to vlastne takove sci-fi WW2 :) Je to jednoduché, stačí se podívat na přístup - likvidování zajatců, zabíjení neschopných podřízených, sobecké rozkazy - je to jasný :) A dost se mi to líbí, jak je to udělané, zvlášť postupem hry ty změny uvnitř Helghastu sou super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 LegionCZE napsal: Je to jednoduché, stačí se podívat na přístup - likvidování zajatců, zabíjení neschopných podřízených, sobecké rozkazy - je to jasný :) A dost se mi to líbí, jak je to udělané, zvlášť postupem hry ty změny uvnitř Helghastu sou super. Tohle ale vskutku neni definic fasimu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Jak jsou ty videa stoho vedení helghastů tak tam jeden co sedí u stolu vypadá trochu jak hitler :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Doufam ze nemyslis tohohle, ten vypada spis jako stalin :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 DeSmond napsal: Tohle ale vskutku neni definic fasimu... Neumím to definovat odborně, myslím to podle toho, co slyšíš ve vysílačkách Helghastu, cut scénách apod. No, něco mezi Hitlerem a Stalinem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 LegionCZE napsal: Neumím to definovat odborně, myslím to podle toho, co slyšíš ve vysílačkách Helghastu, cut scénách apod. No, něco mezi Hitlerem a Stalinem :D Jasny, ja jen ze to co jsi popsal bylo spis to jak se chovali nemci, nez to ze by se takhle meli zrovna chovat fasiste, tedy ze bych za tuhle definici nedaval rovnitko k fasismu :) JJ je to takovy podivny hybrid Hitlera ze STalinem, ale Hitlerem je jen smrncli, jinak je to jasne stalin, az na tu ples, tu ma zase z lenina :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Tak já to myslel obecně, ono Němci byli přeci hlavní představitelé nacismu, takže mezi oběma pojmy moc velké rozdíly nejsou. Ale je to na tom vidět, a je hezky vidět, že ISA je jako USA a Spojenci ve druhé světové. Uvidíme, jestli to bude pokračovat čtvrtým dílem. Osobně mám teorii, jak to bude pokračovat, ale nebudu to psát sem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 LegionCZE napsal: Tak já to myslel obecně, ono Němci byli přeci hlavní představitelé nacismu, takže mezi oběma pojmy moc velké rozdíly nejsou. Ale je to na tom vidět, a je hezky vidět, že ISA je jako USA a Spojenci ve druhé světové. Uvidíme, jestli to bude pokračovat čtvrtým dílem. Osobně mám teorii, jak to bude pokračovat, ale nebudu to psát sem ;) Jasne ze to bude pokracovat, je to jedna z nejuspesnejsich ps3 znacek.....krom toho uz prosakli infa ze se 4 dil pripravuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Jen je škoda, že udělali konec takhle "béčkově" - mohli to trošku propracovat, ale hlavně že něco bude :D Nemůžu se dočkat. Hele, kolik lidí to tu má? Nedáme někdy match? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Desmond,ten uprostřed Legion ted se formuje novej klan tak by si se mohl pripojit a vecer by jsme mohly dat zapas jsem na to docela zvědavej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Rocko napsal: Desmond,ten uprostřed Legion ted se formuje novej klan tak by si se mohl pripojit a vecer by jsme mohly dat zapas jsem na to docela zvědavej :) Tak ten je JASNEJ :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepazavora Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Koukam sama chvala na KZ3.Mam v planu si ji take koupit jen si radeji chvilku pockam.Grafika a dej uzasny ALE zase ten cas toho singlu nekdo dohrano za 5 hodin to za to stoji si radeji pockat az cena klesne.Docela me mrzi ze vzdy u tak VELKYCH titulu je singel kratky.Hodne GB zabere ne delka hrani ale grafika a multak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Já večer asi nemůžu, podle toho od kolika, ale nejspíš ne. Kde se dá ten klan najít? Tady na foru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Tedka si dělam infiltrátora a je to celkem sranda,jen běhám a všechny řežu nožem a nikdo nic netuši :D Ale zase je dobrý jak se s někým střeneš tak si všichni dávaj pozor jestli seš nebo nejseš nepřítel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Vyplatí se koupě Killzone 2 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 KukiCZ napsal: Vyplatí se koupě Killzone 2 ? Za těch pár stokorun určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rasputincz Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Tvrdit, že jsou Helghasti v podstatě fašisti nebo nacisti (ne, není to to stejné) je blbost. To už spíš nacionalisti... Jinak pokud by někdo chtěl dát MP nebo měl zájem vytvořit klan, icq: 381-192-255 nebo PSN: RasputinCZ Mějte se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.