Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Michael Jackson UMREL:(:(:(

Kapr

Recommended Posts

• Odpovědi 69
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

ale jo moc se o nem nemluvilo kdyz byl nazivu na mtv a takovych tech stanicich ho davali jen obcas a proste jakoby nebyl takova hvezda a ted jak umrel tak vyplaval na povrch a je to ted snad nejznamejsi clovek sveta snad a vsichni ho najednou milujou atd. a davaj to hrozne najevo predtim nikdo tak cim to asi je

nerikam ze bych mu smrt pral to fakt ne tu si zaslouzi jen par lidi ale byl hvezda ale takova zatichla a umre a najednou je zase slavnej,ale je mi ho lito:(

a nebude to náhodou tím, že víc jak 10 let nenatočil nic novýho ? od prvních skandálů s jeho údajnou pedofílií (kdo ví jak to bylo...) už nic nenatočil

na hudebních TV samozřejmě mají více prostoru novinky, ale když koukneš třeba na Óčko na nějaký specializovaný pořad, tak bys tam i Michaela slyšel a dost často :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

takovej nas novej Negto xD

ach jo ja cu aby zil bude se mi stezkat

vsechna cest Michaelovi bude nam vsem chybet

a senpiku ja myslim ze je kravina aby nekdo simuloval selhani srdce to je trapna zprava LOL

On to nemyslí jako simulaci ale jako nafingovanou smrt, že je to jenom jako(jako že je to celý podvrh-aby se vyhnul dluhům atd...), chápeš? :lol:

TOMFX bravo úžasný vtip, ale touto ubožárnou tady nikoho nezaujmeš, hlavně když nadáváš někomu kdo zrovna umřel (teda umřel kdo ví...)

Odkaz ke komentáři

Nejvíc mě šokovalo že to přišlo z nenadání. Většinou když někdo umírá nějakou dobu to trvá. Ale on zemřel ze dne na den o to to bylo více šokující protože jeho smrt nikdo nečekal

Většinou když někdo umírá tak umírá ve svém těle a se svými orgány, což se o Jacksonovy asi říct nedá, ale i tak to byl dobrej zpěvák, je ho škoda..

..odpočívej v pokoji M. J.

Odkaz ke komentáři

Dětský pěvecký sbor cestuje letadlem přes Atlantik, doprovod mu dělají sbormistr Kulínský a Michael Jackson. V půli cesty se začne kouřit z jednoho motoru a letoun začne padat.

Jackson přiběhne ke Kulínskému: "Ty vole, průser! Máme jen dva padáky!"

Kulínský: "A co děti?!"

Jackson: "Ty mrdáme!"

Kulínský: "...stíháme?"

beztak to je zase nakej plan jak se vyhnout dluhum...buh vi na jakym ostrove ted lezi a popiji mojichto s buchtama..

A az tady umre Gottak.?? Ty vole to bude mesic v blesku a bude statni svatek..

Jinak se z toho neposerte..kdyz umre Jackson tak se vsichni poserou..ale ze umiraj maly decka nikoho nesere..jooo sice mel talent a neco dokazal a umel..ale v posledni dobe se zacal podobat igelitovymu pytlicku...ten je taky z umely hmoty a deti by si s nim nemeli hrat..

Odkaz ke komentáři

co bych delal.?? Kurva ja nerikam ze du zachranovat deti..jenom by z toho media a lidi nemuseli tolik srat..Smrt je prirozena vec ktera k zivotu patri..narazim na to ze to byl clovek co neco dokazal..ale jenom muzikou..co udelal pro ty deti on krom toho ze byl souzenej ze je nejak osahaval nebo co..Rikam jen ze kdyz umre Jackson kterej zral tuny prasku a skudlil prachy na naky operace a najednou se mu zastavilo srdce tak je to cely v prdeli protoze kral umrel..ale to ze decka nekde tamhle nemaj co zrat a umiraj na to to uz kurva nikoho nesere...zkurveny medialni zmrdi!!

Odkaz ke komentáři

co bych delal.?? Kurva ja nerikam ze du zachranovat deti..jenom by z toho media a lidi nemuseli tolik srat..Smrt je prirozena vec ktera k zivotu patri..narazim na to ze to byl clovek co neco dokazal..ale jenom muzikou..co udelal pro ty deti on krom toho ze byl souzenej ze je nejak osahaval nebo co..Rikam jen ze kdyz umre Jackson kterej zral tuny prasku a skudlil prachy na naky operace a najednou se mu zastavilo srdce tak je to cely v prdeli protoze kral umrel..ale to ze decka nekde tamhle nemaj co zrat a umiraj na to to uz kurva nikoho nesere...zkurveny medialni zmrdi!!

A tebe snad sere že někde na druhý straně zeměkoule umíraj malý dětí kvůli tomu že nemaj co žrát, jejich země je v krizi, jsou tam občanský války a korupce? mě to teda moc nesere, naše republika má problémů dost a ty by se měly řešit primárně... navíc že by se o tomhle furt psalo to nic nevyřeší

Odkaz ke komentáři

Tak tahle zprava me zanechala uplne chladnym. Musim se priznat ze jsem o nem samozrejme slysel. Nikdy sem ho ale nijak nezral ani neposlouchal a vlastne uplne ignoroval. To, ze se z cernocha zmenil na belocha a pak mu upadl nos mi neprijde ani vtipny ani uzasny (jako pro ty jeho fanousky). Takze kdyz sem se dneska dozvedel, ze umrel tak jako vubec nic. Jak tu nekdo napsal smrt je vec prirozena a ceka nas kazdyho.

Odkaz ke komentáři

WoKo_O: Lidé z médií, ani média samotná špatná nejsou. Všichni můžeme být rádi za to, že lidé po celém světě umírají, klidně i velice bolestivou smrtí (hladem), protože já osobně si nedokážu představit jak by to tu vypadalo. Dotovat tyhle lidi umírající hladem je nemysl. Zkolaboval by průmysl, živit 2 kontinenty prostě nejde a těch lidí co by bylo. Blbost.

Odkaz ke komentáři

no koukám, že diskuze se pomalu stáčí úplně někam jinam...

jinak k jeho životu... četl jsem zajímavej komentář na novinky.cz a musím s ním souhlasit.. sice si ho nepamatuju přesně, ale... "Každý geniální člověk v historii lidstva byl svým způsobem blázen" ;)

lock

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu