omgwtfomg Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 Vypada to luxusne ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HannibalCZ Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 wow, jen si nedokážu představit to ovládání, předpokládám že u toho bude nějakej katalog možnejch příkazů :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 Ted jen jestli to bude taky zabava...a o co tam vubec pujde. :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omgwtfomg Odesláno Červen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 wow, jen si nedokážu představit to ovládání, předpokládám že u toho bude nějakej katalog možnejch příkazů :) Tj :P prej tam bude nejak 10 000 veci... coz je docela slusny :D Ted jen jestli to bude taky zabava...a o co tam vubec pujde. :cheesygrin: No myslim ze pujde vzdycky o to sebrat tu hvezdu, ale hlavni je ze to muzes udelat nespocet zpusoby. Edit: no tak nejen o to... bude tam vic ukolu... treba ten z videa zachran velrybu atd... Tady je jeste nejaky video z youtube, ale snad tam umite hledat sami :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 Pokud jste dobre poslouchali, tak nekdy na PODZIM se muzem tesit na tuhle hru... Myslim, ze ale vyjde driv (a ja se na ni tesim jak maly decko) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 podle webu www.vgreleases.com je potvrzeno že hra vyjde 25.záři v Evropě. V ostaní kontinentech má hra vyjít 15 září. Ale vypadá že to není ještě potvrzeno. Více na této adrese: http://www.vgreleases.com/NintendoDS/ReleaseDate-241905.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 stejne jako bludr (http://www.modrak.cz/template.php?action=clanek&id=850) se bojim, ze to ve finale bude pouze hricka se slovy, ktera po dohrani par levelu omrzi.. ale snad se pletu! uvidime za mesic ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moki Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 Koukněte na IGN, tam tu hru snad každej tejden reviewujou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 tak na to se těšim na tu svobodu a možnsot tolika slov :) zajímalo by mě jak moc velká ta hra bude, když je tam tolik slov...zase ale třeba propracovaná castlevanie měla asi jen 32 Mb tak uvidíme no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 tak co? je to o necem, nebo nuda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 Ze zacatku divne ovladani... ale tech moznosti... vlastne hra je hodne o lidske predstavivosti, jelikoz na zacatku neni ani poradne menu... proste si ho musite vykouzlit... a challenge... nabira na tezkosti... velikost ma 33MB :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 no jsem zvedavej, zkusim vecer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 co??? tady už někdo hraje Scribblenauts ? já chci taky!! tedy jestli je vubec uz download Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 jasne, je to vsude.. Jinak zatim rikam BOMBA! Ze zacatku levely ruznorody, doufam,z e to po nejaky dobe nezacne bejt stereotyp a nuda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 a kde jste stahovali ja nemuzu najit download edit: found it , jinak dík za upozornění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 velikost 33MB ? já mám jen 9 ta hra má jakesi divne cheaty mohl bych požádat o link ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 prosím help nemůžu si s tím poradit je to divné aby to mělo jen 9 mb nebo snad jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 9mb to má mýt před rozbalením... 32 po Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 tak to si nemyslím po rozbalení bylo porad 9 mb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 tak to nevim odkud si to stahoval,moje verze má po ořezání 26.7mb jinak musim říct první dojmy zatim naprosto perfektní hra,napsal jsem railgun a hodilo mi to railgun :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 je to tak.. ted jsem karpet zaseklej na levelu s tornadem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 tak to nevim odkud si to stahoval,moje verze má po ořezání 26.7mbjinak musim říct první dojmy zatim naprosto perfektní hra,napsal jsem railgun a hodilo mi to railgun :D je tam spousty blbostí ale naštvalo mě že sem se zasek hned u prvního (1-1) levle :) edit- máš pravdu že pote extrahaci se to zvětší takže mám 32mb velikostjá sem si toho nevšim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 zasek v prvnim levelu, to snad nemyslis vazne :) mas 2 z nich dat neco co souvisi s jejich profesi. tohle bylo i v tom preview videu kde ukazovali moznosti hry. tak policajtovi das treba pistoli a kucharovi varecku, ale tech moznosti je tam hodne, tak urcite vymyslis i neco vlastniho. jinak na hlavnim menu nevidim nic nedodelaneho, je tam tlacitko start a to je vse co potrebujete. jinak slouzi jako takove hriste, kde si muzete volne zkouset ruzne veci, coz je mozna jeste vice zabavnejsi nez samotna hra :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 já totiž neumím anglicky a to mě totálně se** některé levly nemůžu vbec dat protože sou nadpřirozně složité. Ten levl 1-1 sem vyřeši že sem dal všem do ruk ruky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 lol, tak to by me nenapadlo ;)) ale jinak bez anglictiny nema tato hra smysl.. na druhou stranu ke hrani naprosto staci slovnik a prelozit si jak se to ktery slovo rekne.. "varecka" "panvicka" "pouta" "pistole". myslim, ze to das Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.