Ursus1468622888 Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 Pravda... miliony stranek :DAle ceny sou drahy i pro AMERICANY Acekard2 A na strankach pisou: Proc sme nejlevnejsi? Protoze dodavame z Honkongu, bezcelniho mesta... posilame to jako darek... :wohow: Hlavne ze kazdy chce nakoupit co nejlevneji a co nejkvalitneji, a pritom nakupuje predrazeny prekupnicky veci. Jinak na DX jsou folie HORI za 1 - 5 USD a i ty nejlevnejsi jsou docela kvalitni a cca ctvrt roku vydrzi minimalne. Jenze neposkrabat je? Lidi to nejde... To abyste si na nds displej dali diamantovy sklicko :roll: (i to by vyslo levneji nez na tygrech :D ) Ale když ten člověk za to ty peníze chce dát, tak prosím. Já taky nenadávám na Datart, že prodává věci cca o 20 % dráž než ostatní pokud jde o PC. Nebo že Czechcomputer má věci cca o 10 % dražší než ostatní. Nebo že většina prodejců prodává v Česku Wii až o 3 tisíce dráž než je cena na anglickém Amazonu. atd. atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Ahoj nechci dělat nové téma. Už zase sem nalepil špatně folii. Byla hori ale asi to byl nějaký padělaný zmetek. nalepil jsem ji na spodní obrazovku dsi ale jak ji odlepit ? Navíc dělá folie škrábance při každém dotyku vůbec se mi to nelíbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 už jsem setu jednou tázal (viz. ↑ ) jak odlepit ochranou folii nalepil jsem ji špatně mohl by někdo poradit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 Tak odlepit folii musis opravdu opatrne. Ja osobne jsem to delal tak, ze jsem se nehtem snazil dostat se v rohu displeje pod folii a kdyz se mi ji povedlo podebrat, tak jsem ohnul ruzek a dal si to uz domyslis... staci trocha sikovnosti a narazis na jiny zpusob. kazdopadne odlepenou folii uz nepouzivej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 a co v místnosti kde je hodně páry neuvolnila by se ? a bylo by možné zastřihnout folii tak abych ji moh nalepit na spodní displej já už mám jen velikosti na vrchní displej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 to by sis nasral do bot imho, do toho bych nesel, pac to se ti presne nepovede.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 ještě bych chtěl vědět jestli vám ta folie děla taky takové škrábance já ji mám uplnbě totálně celou poškanou hned po prvním použití Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boonno Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 jj mám taky "hori" folii a škrábe se naprosto nechutně;) koupená na aukru a asi to je padělek, ale jak zjistit, kde koupit ty pravý nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Tak uz mam druhou "Hori". Jedna z dealextreme (tu levnejsi.. ani nebylo napsane, ze je to Hori, tak jsem s tim ani nepocital) a ted druha z ebaye.. V obou pripadech musela byt uz jen posta drazsi, nez vyrobek.. Tak to neresim. Oboje ale prislo v "Hori" baleni.. Takze uz ani nevim, zda mam verit, ze existuje nejaka originalni Hori, ktera se neskrabe.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 ja mam doma z DX hori za 150 a "hori" za 20 a to baleni je NAPROSTO stejny, musel jsem si tam napsat rozliseni tuzkou. Kvalitu jsem teda u ty orig jeste nezkousel, mam tam porad tu levnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KL.Andrew Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Ty, které jsem sehnal na Dealextreme.com, byly tragické. Takže pozor - nekupovat ty nejlevnější!!! Samozřejmě tam mají mnohem více druhů, tak doporučuju dražší. Teď jsem si pořídil fólie v JRC, takže čínský dovoz v krabičce game.co.uk za 100,- a zatím spokojenost.Když už to tady je, tak trošku offtopic - sháním antireflexní fólie na PDA. Nevíte o nějakém e-shopu? Já našel jenom sunnysoft, který má 200,- za jednu. tu folii skus mobilmanai.com nevim kde presne strata casu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 ja mam doma z DX hori za 150 a "hori" za 20 a to baleni je NAPROSTO stejny, musel jsem si tam napsat rozliseni tuzkou. Kvalitu jsem teda u ty orig jeste nezkousel, mam tam porad tu levnou To ja jsem kvalitu poznal hned po jednom dni pouzivani, mam tu folii poskrabanou. (a to po ni jezdim originalnim, plastovym, stylusem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirry Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 Tak jsem nalepil folie Hori na DSi a musím říct že to vůbec nesplňuje moje požadavky. Snadno se to poškrábe a pod folijí se dělají bublinky. Nejsem náročnej stačí mi jen aby to hned po nalepení nyvypadalo hnusně. Nemá někdo tip na aspoň průměrné folie sehnatelné v ČR? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 Tak jsem nalepil folie Hori na DSi a musím říct že to vůbec nesplňuje moje požadavky. Snadno se to poškrábe a pod folijí se dělají bublinky. Nejsem náročnej stačí mi jen aby to hned po nalepení nyvypadalo hnusně. Nemá někdo tip na aspoň průměrné folie sehnatelné v ČR? Ty bubliny se delaji pri nalepovani, zde nezalezi na znacce, ale na sikovnosti toho, kdo to tam lepi (taky jsem s nekolika foliema mel problem :D) Ja osobne je nakupuji u DX (cizina) a ackoli maji HORI oznaceni, clovek si nemuze byt jisty, zda jsou to co tam pisou - ja si ale neztezuji. Po pul roce kruteho pareni je menim... ted uz druha varka drzi sedmy mesic a pohoda (porad vypadaji hezky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 penthaler, tak to ti zavidim. Ja osobne jsem zkousel Hori z eBaye, Hori z DX, noname z DX a vsechny mi prijdou stejne. Originalnim stylusem se poskrabou pri prvnim prejeti (a to nijak moc netlacim.. proste po tom staci prejet..). Po 2 tydnech hrani je uplne spatne videt na displej, jak je to poskrabane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 Chlapi, co vy to pouzivate za stylus? To vypada jako by meli ostre hroty :wohow: nebo jako nahradou hrajete propiskou? (delam si srandu :D) Asi jste fakt narazili na nejaky hooodne spatny, nebo parite i ve spanku, kdyz se vam tak nicej folie (a nebo jak jsem psal - divny stylus) http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.4086 TOTO JA KUPUJU... a opravdu spokojenost (pokud se mi povedou nalepit) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 ja mam hori (jen nevim jestli to nebyl fake). poskrabalo se to hned sotva clovek pres to prejel stylusem. takze po hrani wario ware touched a elite beats agents to bylo dost zniceny. nakonec sem se ale dostal do stavu ze jsem ji poskrabal uz snad uplne vsude a tak mi ani neprijde ze je poskrabana, kdyz vsude vypada stejne. Hra je pres to videt stale ok. Mam ji tam hrozne dlouho, od koupi DSka (to je asi rok a pul, mozna dele). Mam totiz problem - nevim jak ji slepit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 S tim slepenim (tedy sundanim z displeje) musis hodne opatrne. Nehtem nebo nejakym predmetem (ne ostrym!!!) ji podebrat nejlepe v rohu folie a pak pomalu odlepovat... Piplal jsem se s tim pul hodiny, nez jsem ji "podebral"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 no ja mel takove štěstí že při nakupování na aukru jsem narazil na original a když jsem kupoval po druhé od stejného prodejce byl to padělek a de to velmi rozeznat (pridam mozna fotky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiwaf Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Folii jsem si koupil nejakou univerzalni za pade, protoze nemeli zrovna nic jinyho a byla poskrabana jako prase po peti minutach. Ale koupil jsem si jeste pouzdro, soucasti byl 2x stylus a ten dela daleko mensi ryhy na folii, skoro zadne rekl bych... takze mozna necim vylestit hrot stylusu by dost skrabance omezilo ;-) K tomu odlepovani folie... z PDA jsem ji sundaval tak, ze jsem na ni v rohu nalepil lepenku (mam tu v praci nejakou co lepi jako prase) a normalne to slo cele dolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 v rohu nalepil lepenku a normalne to slo cele dolu. hele to je dobry napad, diky. :) ale zatim vymenu jeste neplanuju. jak pisu, i kdyz je dost poskrabana, stale je ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikpatrik Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Já mám ochranou fólii speed link. A zatím se vůbec neškrábe. Spokojenost :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiwaf Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Já mám tohle pouzdro od Speedlinku: http://www.speedlink.com/?p=2&cat=327B&pid=20420&paus=1 a jsou tam taky ochranné folie, tak je asi zkusím, ta univerzální za 49,- co tam mám teď, je už hrozná :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kei.ra Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Já mám tohle pouzdro od Speedlinku: http://www.speedlink.com/?p=2&cat=327B&pid=20420&paus=1 a jsou tam taky ochranné folie, tak je asi zkusím, ta univerzální za 49,- co tam mám teď, je už hrozná :-D Jo tohle má brácha taky a ani škrábanec, ty fólie tam jsou dobrý, a dobře se nalepují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiwaf Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Jo tohle má brácha taky a ani škrábanec, ty fólie tam jsou dobrý, a dobře se nalepují. Tak můžu potvrdit, sundal jsem ty univerzály co jsem tam měl a dal speedlink. Dobře se nalepují a zatim ani škrábanec ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.