Jocker Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 Mám DSTT a vněm microSD 2 gb a když chcu zapnout třeba hru tak jak se to nahrave se to sekne a nwm proč někdy jde to někdy ne ale třeba GTA jsem jednu dobu hral bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 Myslis zamrzani pri nahravani? Nebo se ta hra nacte, ale trha se obraz? To zamrzani zredukujes naformatovanim karty a castym vypinanim NDS (ja od te doby, co pouzivam SOFT RESET, nektere HomeBrew i obyc NDS hry nenabehnou) - zacpana RAMka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jocker Odesláno Červenec 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 zamrzavani :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 palos Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 asi bys měl skusit ten formát karty, skusit jinej firmware, nebo koupit jinou flashkartu. já mám taky TTDS s 2gb sandisk ale ani jednou se mi to neseklo. když sis to koupil formátoval sis to?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 Je to tady už asi milionkrát....!! 1)Povolit DMA...když není tak... 2(naformátovat kartu na FAT pak zase na FAT32 3)Aktualizovat SW v tvojí FlashKartě ..popřípadě zkusit jinou verzi... 4)Vyšistit kontakty pam karty. Pokud tohle nepomuže máš FAKE kaertu...takže koupit novou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jocker Odesláno Červenec 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 tak už to jede naformatoval jsem nahral fw přemazal všechny soubory ok :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jocker
Mám DSTT a vněm microSD 2 gb a když chcu zapnout třeba hru tak jak se to nahrave se to sekne a nwm proč někdy jde to někdy ne ale třeba GTA jsem jednu dobu hral bez problémů
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.