Jocker Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 16, 2009 Mám DSTT a vněm microSD 2 gb a když chcu zapnout třeba hru tak jak se to nahrave se to sekne a nwm proč někdy jde to někdy ne ale třeba GTA jsem jednu dobu hral bez problémů Citovat
0 penthaler Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 16, 2009 Myslis zamrzani pri nahravani? Nebo se ta hra nacte, ale trha se obraz? To zamrzani zredukujes naformatovanim karty a castym vypinanim NDS (ja od te doby, co pouzivam SOFT RESET, nektere HomeBrew i obyc NDS hry nenabehnou) - zacpana RAMka Citovat
0 palos Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 16, 2009 asi bys měl skusit ten formát karty, skusit jinej firmware, nebo koupit jinou flashkartu. já mám taky TTDS s 2gb sandisk ale ani jednou se mi to neseklo. když sis to koupil formátoval sis to?? Citovat
0 Nil3E Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 16, 2009 Je to tady už asi milionkrát....!! 1)Povolit DMA...když není tak... 2(naformátovat kartu na FAT pak zase na FAT32 3)Aktualizovat SW v tvojí FlashKartě ..popřípadě zkusit jinou verzi... 4)Vyšistit kontakty pam karty. Pokud tohle nepomuže máš FAKE kaertu...takže koupit novou. Citovat
0 Jocker Odesláno Červenec 18, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2009 tak už to jede naformatoval jsem nahral fw přemazal všechny soubory ok :) Citovat
Otázka
Jocker
Mám DSTT a vněm microSD 2 gb a když chcu zapnout třeba hru tak jak se to nahrave se to sekne a nwm proč někdy jde to někdy ne ale třeba GTA jsem jednu dobu hral bez problémů
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.