Nil3E Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 To když tady zminujete wiimote bych rad připoměl že se chystá motion controller pro PS3 a s tím se bude hrat dobře.Podle mě hraní uplně bez ničeho je 1.Nepřesné 2.Určitě bude značná prodleva 3.A jen tak ve vzduchu se dobře nehraje.. Proto jsi ymslím že Motion Controler a WiiMote maj značně větší budoucnost než NATAL,alespon v tehle dobách...Nic proti xku,muj názor Ingnition: Uklidni se a zalez do xbox sekce...bye Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 No.. tak už bylo dost toho spamu ne? jen bych ignitionovi rád řekl že ps3 tu není zas tak krátce. November 17, 2006 launch v USA. Nemá cenu se furt dohadovat jestli je lepší Natal nebo bambule, podle mě je po HARDWAROVÉ stránce lepší bambula, ale to co udělá tu periferii zábavnou bude software. Jak tu nebude podpora ze strany vývojářů, bude ten hardware k ničemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playstation3 Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Jojo natal mě nějak taky neláká ale PS3 EYE rozhodně na Natal nemá :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veslik Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 No já nevím, podle mě kamerka na natalu je lepší. Přece jenom má dvě kamery, jednu obyč a druhou IR která snímá teplo. Takže se může hrát i ve tmě:) Jasně že je důležitý software a vtomhle si myslím že PS má vetší zbraně:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playstation3 Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 .....tak to teda nevim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 Softwarový zbraně nemá ani Sony ani Microsoft, protože ani jeden z těch ovladačů se ještě neprodává volové :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 http://blog.us.playstation.com/2009/08/exclusive-behind-the-scenes-with-scea-research-development-part-1/http://blog.us.playstation.com/2009/09/motion-controller-update-part-ii-interview-with-rd-%E2%80%93-the-sequel/ http://blog.us.playstation.com/2009/09/motion-controller-update-part-iii-deep-dive-into-the-e3-demo/ Doporučuji zkouknout všechny 3. Jsou tam zajímavý věci :) nj to Sony pekne obslehlo od Nintenda :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toluxik Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 natal se mne zda lepsi furt nemusite v ruce drzet nejaky ovladani a ovladate to celym telem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Září 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 nj to Sony pekne obslehlo od Nintenda :P Začni číst a užívat tu kouli co ti sedí na ramenou, Trocha historie pro ty méně uvědomělé - http://playstation3.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 Jak píše huhla,tato technologie byla započnuta mnohem dříííve před tím než nintendo vydalo Wii.takže o žádnou kopii nejde...a ovaldač snad ani jinak než takhle pro pohyb navrhnout nejde.Dokonce technologie která používa Eye of Judgement byla představena SONYv roce 1996 pro kamery PC,PS... .. Byl to CyperCode Projct a fungoval,bohužel nevyužit do dob EyeToye. (vice info na starém sony webu: http://www.sonycsl.co.jp/person/rekimoto/matrix/)OPAKUJI SONY VLASTNI TENTO KONCEPT VICE JAK 10LET A MĚL FUNGOVAT DOKONCE NA PS ONE ! (Viz. Video :dozey:) A fungovala již v roce 1996 !!! !!! O_o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 http://blog.us.playstation.com/2009/09/tgs-09-motion-controller-details-other-new-info/ nové info z TGS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 Sony chystá celkem solidní start várku pro Motion Controler,hry obšlehnuté hvězdičkou znamenají že budou zdarma a automaticky updatovány přes PSN. Ape Escape (Working Title) Echochrome 2 (Working Title) Eccentric Slider (Working Title) Sing and Draw (Working Title) Champions of Time (Working Title) Motion Party (Working Title) The Shoot (Working Title) Tower (Working Title) PAIN* Flower* Hustle Kings* High Velocity Bowling* EyePet* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 Doufám že u High Velocity Bowling bude hodně záležet na tom jak moc ovladač u toho samotnýho hodu nakloníš a podle toho ta koule dostane rotaci. To se k tomu zase vrátím :D. U Flower to bude taky hodně dobrý, PAIN..hm.. tam mi to ovládání moc nesedí :D. Echochrome bude dobrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
artash Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 zajímavé asi se to vyvinulo z toho:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Září 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 http://www.vg247.com/2009/09/25/littlebigplanet-working-with-ps3-motion-tech-video/ http://www.vg247.com/2009/09/25/video-of-re5-working-with-ps3-motion-controller/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
artash Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 To je super chci domu hned :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Nejak sem tady nevycetl kdy to ma vyjit?Teda pokud se to uz vi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camin Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Sony chystá celkem solidní start várku pro Motion Controler,hry obšlehnuté hvězdičkou znamenají že budou zdarma a automaticky updatovány přes PSN.Ape Escape (Working Title) Echochrome 2 (Working Title) Eccentric Slider (Working Title) Sing and Draw (Working Title) Champions of Time (Working Title) Motion Party (Working Title) The Shoot (Working Title) Tower (Working Title) PAIN* Flower* Hustle Kings* High Velocity Bowling* EyePet* Zdarma jako že si je stahnu z ps store nebo ten update bude zdarma?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camin Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Tady jsem nasel na gamespotu obrazek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 nemůžu si pomoct shlednul jsem ti videa a nějak jsem to asi nepochopil.... to ps3 musí byt inteligentní tvor nebo co že podle obrázku pozná že to je nějaká raketa která umí přístávat atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veslik Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Já nevím, podle těch videii co jsem viděl pro PS3 a pro XBOX tak to je nebe a dudy. Jestli to bude u XBOXU tak jak to je na videu tak to bude bomba oproti malovani raketek. Nebo drzet v ruce neco jako mikrofon a v druhy ovladac hrat tahkle treba Residenta nevi nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Nebudeš držet žádnej ovladač.. Budeš mít jen ten ovladač.. Má HW tlačítka. To video z natalu není to jak to funguje.. Je to jen reklamní video, nic z toho co tam dělaj nedělají "live" takže se ještě neví jak to bdue fungovat.. Navíc příkazy to bude na 100% brát jen v angličtině., ale to je jedno.. Natal sem vůbec nepleť, tohle je topic o PS3 ovladačích.. edit. jinak já osobně asi dám přednost klasickejm ovladačům.. hry beru jako relax, nevím koho napadlo, že se chci u hraní hejbat :D edit2. ale teda určitě vyzkouším jak natal, tak bambule :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodak Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Jestli ste na PS3 hrali hru Operation Creature Feature tak natal bude fungovat nejak tak,ale mnohem pomaleji takze to bude stejne nahovno takhle u ps3 to je jistota,ze proste camera bude snimat presne jen ovladac a zadny jiny pohyby tela. TAKZE NATAL BYCH SI NIKDY NEKOUPIL I KDYBY BYL NA PS3 :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evilive04 Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 sodak přesně tak moje slova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dendas66 Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 creature feature neni spatna hra..:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.