LukDM Odesláno Duben 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 to mi neříkejte že někdo z vás ste přišel do servisu kde nikoho neznáte s funčním psp a řekli ste že chcete nižší fw a oni vám vyhověli :dots: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakis Odesláno Duben 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 treba by se to dalo nejak domluvit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Duben 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 Co je tam vubec dobreho na tom novem FV krome toho ze na nem pojedou nektere hry ktere jej budou vyzadovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojtik Odesláno Duben 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 fara na tom normalni reboot??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Duben 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 to mi neříkejte že někdo z vás ste přišel do servisu kde nikoho neznáte s funčním psp a řekli ste že chcete nižší fw a oni vám vyhověli :dots: ja spatne pochopil tu otazku prede mnou...myslel jsem ze by slo o novy psp pri uplatnovani reklamace:sorry: ...samozrejme ze v servise by ho poslali do pr...kdyby chtel nizsi firmware na jeho psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Duben 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 Mam 2 otázky: 1.) Musim naformátovat MS ??? 2.) Nevadí když neobnovim tovární nastavení (Default setting) ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack Odesláno Duben 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 Mam 2 otázky:1.) Musim naformátovat MS ??? 2.) Nevadí když neobnovim tovární nastavení (Default setting) ??? Nic s toho nemusis...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojtik Odesláno Duben 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 formatovar nemusis a pri upgreadu se te to na tovarni nastaveni ptat nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Duben 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 :bash: :bash: :bash: Tak uz tam mam CF a je to super, a ani to nebolelo a slo to lehce a hladce, jeste jednou dekuji za rady:bash: :bash: :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Duben 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 kdyz nedas restore default settings, tak ti nepude web browser a buhvi co dalsiho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Duben 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 chlapy sorry ale nějakmi to uniklo - v ramci času jsem to hledal,bohužel,co mi to přinese noveho oproti 3.10????napsané a vysvětlené je to opravdu a zase na jedničku,ale nejak mi to uniklo,tak se omlouvám............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saddako Odesláno Duben 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2007 1/ Je potreba mit pri flashovani v mechanice nejaky UMD disk? 2/ Musi zustat pri flashovani na karte nejaky volny prostor? Jak velky? 3/ Pri pouzit pripojeneho balicku jiz neni potreba generovat soubor a ten pak davat do jineho adresare? Tzn. staci nahrat oba adresare na cisou kartu provest nekolik potvrzeni a po restartu je na PSP novy firmware? Omlouvam se za ty otazky, ale mam PSP hodne kratce a historek o bricku jsem jiz slysel vic nez dost :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Duben 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2007 chlapy sorry ale nějakmi to uniklo - v ramci času jsem to hledal,bohužel,co mi to přinese noveho oproti 3.10????napsané a vysvětlené je to opravdu a zase na jedničku,ale nejak mi to uniklo,tak se omlouvám............ změna fw3.10 na 3.30 opravena chyba, která mohla způsobovat nestabilitu systému 3.10OE při obnově ze Sleep módu vylepšena ochrana, která zabrání systému nahrát vyšší verzi oficiálního firmwaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Duben 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2007 saddako: 1./ UMD daj von... 2./ V podstate nie.... nie je potreba...samozrejme z nejakou napraskanou kartou neodporucam ale stat by sa nemalo nic 3./ ano, data.dxar je uz vygenerovany v tom balicku... staci prekopirovat tie dve zlozky do GAME a spustit v PSP ;) ... keby si tam nemal DXAR, aj tak by ta to zastavilo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2007 Hele, a kdy už prřejdeš na CF i ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Duben 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2007 Tak dneska přišel ten dlouho očekávaný den :cheesygrin: a odhodlal sem se k DG - z mého podpisu lze poznat, že se zadařilo :cheesygrin: :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Duben 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2007 Witek: ja ci kto? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2007 né, miku ty už přece CF máš , nebo ne? :D mluvil sem na Baskiho. Baski: ooo to velký den, ten den kdy se Baski odhodlal k DG :D:D :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Duben 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2007 jaj :D nj mam ... ale nie 3.30 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Duben 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2007 velká sranda :roll: prostě, dnes sem věděl, že to vyjde :cheesygrin: (s hrabáním ve firmarech mám špatné zkušenosti :cry: - až doteď :bash: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2007 Baski, já se ti nesměju, já to myslel dobře :) btw, jaky zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Duben 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2007 flashoval sem den starou Motorolu V3i a už to nerozdejchala :cry: (flashování se dělá přes PC kabelem a když to bylo na 2% tak vypadl proud), tejden sem se jí snažil oživit a nic, teď jí mám vystavenou v poličce jako odstrašující případ :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoniC Odesláno Duben 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2007 tak uz to mam taky.dik vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Duben 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2007 Tak jsem si to nahrál, ale nevim kde mam nastavit tu rychlost UMD, nevíte někdo kde ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saddako Odesláno Duben 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2007 Hmmm... prvni pokus a po zkopirovani adresaru do slozky \PSP\GAME\GAME150 na karte vidim v PSP pouze jednu polozku s napisem corrupted data :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.