CHheVvy Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 jo ale stáhl si to na US store ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 To cam video to ale není z PSP verze ne? pochybuju že to takto vypadá na psp, to je z ps3 verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 jo ale stáhl si to na US store ? jo jo z USka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 a nejde že bys to z PSP stáhl do PC a uploadl to sem?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fritol16 Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 jj někdo to zkuste :psp: rád bych to zkusil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedysek Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 pls dejtenekdo to dema na psp sem a ten kdo to da tak tomu posli par kreditu:-D na cz stare to neni:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mn.bl Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 chci se zeptat....uvažoval jsem o koupi hry Dante's Inferno, ale poté jsem zjistil ,že je to to samé jako God of War ...má cenu teda koupit God of War nebo Dante's Inferno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 "to same" to neni, je to proste jen stejny zanr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mn.bl Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 a co myslíte že je lepší si koupit?....prý je God of War krátá gameska takže možná bych si koupil Dante's Inferno PS:teď pardon, trochu odbočím od tématu...kdy bude vyhlášena ta vánoční soutěž? omlouvám se....asi mi to uniklo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom@..... Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Mohl by tady nekdo hodit link na demo ?? :) hledam jsem to na playstation store a naslo mi to akorat wallpery na dante's inferno :( demo jsem nikde nenasel :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 PSP Demo nevyšlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fritol16 Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Nemělo to dnes vyjít v Evropě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 :):)Mělo:):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross94 Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Já myslel že to ma vyjít až 23.2.10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Dnes v Evropě, 9.2 v USA a 11.2. v AUSTRÁLII. To jen na xzone.cz je 23.2. Nevím proč:):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fritol16 Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Tož toto:bash: Nezdá se mě ,že by to bylo nějak extra "out now" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Každopádně jsem dost zvědavý, protože na xko je to pecka, doufám že to na psp nepo*erou:):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fritol16 Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 No co sem videl gameplay tak to vypada,že to bude hardcore,brutal pařboid:psp: Jestli to nebude tak krátke jak GoW tak to předčí zatím pro mě nej hru FF:CC :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross94 Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Ale ja co jsem se dival na 3stranky tak nekde je 9.2 pak zase 23.2 a nakone 26.2... uz mi z toho beha hlava kolem jak se na to tesim a porad presne nevim kdy to ma vyjit... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Kdyby aspon bylo demo,nebo neni video/obrazky ze hry primo z PsP? Chtel bych videt jak to na PsP bude vypadat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fritol16 Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 vypadá to hodně v klidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 tak co nesehnal to už někdo na stažení? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Už to vyšlo vůbec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 nevyšlo ani hra a zatím ani demo :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukardo Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Ako že nevyšlo?na Brlohu to je už od pondelka v predaji,ale tiež som to nikde nevidel na stiahnutie:C http://www.brloh.sk/pchra.php?id_hry=9015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.