Shadow222 Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Mackej to rychle já ho dal v pohodě na tý 3 obtížnosti (vyšší jsem neměl unlocklou) mačkal jsem to vždycky rychle pokud ti to takhle nejde tak nic ve zlým ale seš lama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Používej krytí L Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Používej krytí L Jak tě propíchne a drží se nedá vykrýt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaNkeR2 Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Ja to hraju od nekoho tady z fora na megaupload a zatim uplně super :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Já mám teď problém přeskočit ten most jak je někde v cca 5ti% hry, jak musíte zatáhnout za tu páku a rychle přejít jenže on se začne rychle zatahovat a já spadnu. Nevíte jak to přejít? :) Psychos: Taky mi to nejdřív nešlo, pak jsem pochopil že to O musim mačkat dokavaď si nezlomim palec. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Já mám teď problém přeskočit ten most jak je někde v cca 5ti% hry, jak musíte zatáhnout za tu páku a rychle přejít jenže on se začne rychle zatahovat a já spadnu. Nevíte jak to přejít? :)Psychos: Taky mi to nejdřív nešlo, pak jsem pochopil že to O musim mačkat dokavaď si nezlomim palec. :D Aspoň k něčemu se mi hodí cvik z NUNH: 2 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G.I.S.M. Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Já mám teď problém přeskočit ten most jak je někde v cca 5ti% hry, jak musíte zatáhnout za tu páku a rychle přejít jenže on se začne rychle zatahovat a já spadnu. Nevíte jak to přejít? :) Musis si to vychytat a vybehnout hned jak ti to dovoli(pusteni te paky) pak bezet na most a v posledni chvili skok a po chvilce druhej a jses na druhe strane. btw mam za sebou 15% a je to cim dal tim lepsi :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Potvrzuju funkčnost na m33-6, samosebou po patchnutí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtna Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Urcite nejsem jedinej koho tato dlouho ocekavana natchla bez pochyb na tom se shodneme... Nevim jak udelat kdyz mam znicit tu velkou zenskou za tim mostem... Nemate nekdo tu eng verzi na czshare??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazer Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 jj mame . Je dokonca tu na fore ! Len staci trocha pohladat :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Urcite nejsem jedinej koho tato dlouho ocekavana natchla bez pochyb na tom se shodneme...Nevim jak udelat kdyz mam znicit tu velkou zenskou za tim mostem... Nemate nekdo tu eng verzi na czshare??? nejdriv ji mlat do ruky on si ji pofouka a ty pudes nejdriv nalevo a a pouzijes tu paku ty hadi se namirej na tu zenskou pak tu zenskou zase polechtej kosou pudes do prava pouzijes paku a ty hadi budou slehat ohen a pak to parkrat zvopakujes a hotovo ... omlouvam svuj pravopis ... nechce se mi to kontrolovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtna Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 ja sem hledal ale nenasel... prosim o link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raiton09 Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 ču lid jak ste udělaly tu smrtku já už ji mám skoro zabitou ale nikdy nestihám mačkat tak rychle to kolečko máte nějaké návody jako mačkám to tlačítko jak drak a stejně mě uteče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtna Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 musíš mačkat moc... skoro sem si pritom zlomil palec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raiton09 Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 dobrý už sem to dal ale jestli to takto pujde dál atk si odvařím ajk palec tak psp:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtna Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 pude to tak dal to se neboj:d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtna Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Chci poradit. Nemuzu udelat jak sem na takovych otocnych kolech a nevim kam mam uplne v pravo nahore kam jit dal. Poradte pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evilive04 Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 máte nejakej návod jak to rozjet na 5.03 pořád mi to píše chybu 80020148 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Zmáčkni select a u UMD ISO Mode nastav SONY NP9660, popřípadě M33, pohraj si s tim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evilive04 Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 ješte mi sem napište jakou používáte version.txt a cfw nebo gen b,c Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raiton09 Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 čau chtěl sem se vás jen zeptat jak vám hra přijde podle mně je to lepší jak gow na psp akorát mi tamdojde přehnaná obtížnost ted sem u cerberusa a nemožu ho vůbec porazit a to to hraju na nejlehčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtna Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 plazer hledal sem tu eng verzi danteho ale nikdo sem ji nevidel nemohl by jsi mi sem na to dat link prosim??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 plazer hledal sem tu eng verzi danteho ale nikdo sem ji nevidel nemohl by jsi mi sem na to dat link prosim??? Tak si hledal špatně nebo si línej jak veš a nehladal si vůbec,mě to zabralo asi půl minuty :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtna Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 hledal sem ale našlo mi to jenom nemecky verze.. pls dej sem odkaz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 ješte mi sem napište jakou používáte version.txt a cfw nebo gen b,c version.txt není potřeba, stačí 5.03GEN-C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.