Dupenka Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 v kolika % jses ?a ja sem se seknul kdyz sem sejmul toho spekouna co pojidal ty demony a pak sem se dostal do nejaky mistnosti s pakama a takovejma portama, i po zdi tam chodim, nevite co mam delat ? EDIT1: uz to mam EDIT2: na YT je walkthrough ;) jsem v 10,1% je to 6 save nazvaný Shores of Acheron a díval jsem se už na YT ale je tam walkthrough na PSP3, kde je příběch u 4 partu trochu jiný než na PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedysek Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 :-D ja to stahnul vcera a pripada mi to ajko super hra na psp a taky mi prijde ze to je uplne stejny jako na xbox na tom to mam a je to stejny az na tu grafiu:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raiton09 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 jj hraje úplně stejná jak na xbox je tm všechno až na pár detailů tato hra je o moc lepší než gow na psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedysek Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 jojo a rad bych si ji koupil i na psp go ale oni sou fakt koko.. daj to na czstore za 1300 a to za to teda uz nedam na xbox me to stalo 1400 ale to byla aspon death edition atd tady mas jen digi kopii a nic vic:-( a celkem dat cca 3tisice za jednu hru:-Dto je dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 sem na 15 % u toho velkyho bose jak lezou ty jeho chapadla ze zeme..a nejak ho nemuzu udelat,...takovou dobu si s nim hraju a pak ke konci jak vzdicky hrabne tou rukou tak ti me vzdicky zabije...da se to nejak vykrejt ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ManslayerCZ Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 sem na 15 % u toho velkyho bose jak lezou ty jeho chapadla ze zeme..a nejak ho nemuzu udelat,...takovou dobu si s nim hraju a pak ke konci jak vzdicky hrabne tou rukou tak ti me vzdicky zabije...da se to nejak vykrejt ?? Ja jsem momentalne za 50% nvm kolik presne ale zkus to ruku preskocit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer007 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Pls, jsem asi v 30% a jak jsou ty otacejici kola, ktery se museji preskakat ale nevim jak, nemuzu tam doskocit, urcite je tam nejaka finta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer007 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Je to presne v 33,1% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikei Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Pls zaseknul se kolem 45% , jak tam hraješ za tu obludu a musíš hejbat tou kostkou a socha ti sjede dolu a nevim jak dál vyšplhat po tý soše dík za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 musis tu kostku presunout tam kde ti ta socha sjede dolu, pak musis zase po tej zdi jak si prilez vylizt nahoru a misto do prava preskocit na miste ty sochy, pak lizt porat doleva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 ted sem zabil kerberose a musim rict BOMBA hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 tj ale dost me serou takovi ty logicky blbosti jako ted sem u takovy sochy z ktery dou slunecni paprsky a musis vyskakat po takovejch sloupech ktery se borej :/ raci bych chtel vic boje min skakani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 No jako fakt mazec hra ale spíš to je jak GOW akorát tady je to HOLY to je mazec :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ManslayerCZ Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 100% konecne :).. kdyby jste meli neaky problem tak piste :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fr3NZyY Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Mám problém. Save 33.1% Greed. Tam jsou ty točící kola ve zdi po kterých musím vyskákat. Vůbec nevím jak vyskočit na to vrchní, abych se dostal dál:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer007 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Mám problém. Save 33.1% Greed. Tam jsou ty točící kola ve zdi po kterých musím vyskákat. Vůbec nevím jak vyskočit na to vrchní, abych se dostal dál:( Na to samý se ptám o pár řádek výše, tak jestli na to příijdeš, napiš jak. Nebo někdo pomozte PLZ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ManslayerCZ Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Na to samý se ptám o pár řádek výše, tak jestli na to příijdeš, napiš jak. Nebo někdo pomozte PLZ... jsou ty otacejici kola? skocis doprava jak je ten "pul" kolecko a skoc doleva uplne toho nahore ignoruj.. :) a pak uz doskakas :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eposs Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 je to skvěla hra jsem už v pulce. o proti gow je to vychytanější a grafika je spica. tahle hra bude v top5 nej her 2010.muzu jen doporucit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fr3NZyY Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Jo tak jsem už ty skoky udělal a dokonce jsem to už i včera dohrál. Classic obtížnost za 5h 30m a to jsem sbíral většinu bonusů, Holy/Unholy na max. lvl 7. Vyšší obtížnost delší hrací doba, ale nevím jestli se mi to chce hrát znovu. Navíc po dohrání to jde hrát už se všemi upgrady. No a k těm kolům, nakonec to bylo úplně jednoduché: _ - _ jak jsou takhle ty 3 kola, tak z toho pravého je třeba se rozběhnout a skočit na úplně to levé a z něho na prostřední a tam můžete zachránit/zabít další duši, stačí skočit směrem ven a zpátky a zachytíte se na skálu. Jinak většina hádanek je jednoduchá a i ty nejtěžší jsou max na 5min než je pochopíte. Tak další dobrá pařba dohraná, ikdyž mám pocit že u těch posledních her ty hrací doby jsou hodně krátké např Army of Two, Assassins Creed. To třeba FF: Dissidia to jsou hry nadkouho:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ManslayerCZ Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 =D max za 5 minut? :) tak to jsem tim padem dost nechapavy =D s tim ledem jsem se mordoval 15 minut .. a tak 6x malem hodil psp z okna :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FredyHasso Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Ahoj lididičky. Prosím nemohl byste mi někdo poslad odkaz ke stažení této hry. Nemůžu jí nikde najít a strašně moc sem se na ní těšil. DÍÍÍÍÍÍKY moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross94 Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Ahoj lididičky. Prosím nemohl byste mi někdo poslad odkaz ke stažení této hry. Nemůžu jí nikde najít a strašně moc sem se na ní těšil. DÍÍÍÍÍÍKY moc. Co takhle tlacitko Hledat??? A aby to nebyl ot http://console-forum.net/search.php?searchid=4747638 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fr3NZyY Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Myslíš v část Treachery, kdy jdeš po tom ledovém mostě? No to byly nervy, ale spadl jsem jen asi 3x a zrovna jednou těsně před koncem:) Asi jednou nebo 2x jsem za celou hru bloudil a to jen proto, že jsem si třeba nevšim, že můžu vyšplhat někde po zdi. Jinak se hra dá celkem proletět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Nevite jestli je na nejakym store ke stazeni demo?Byl jsem na cz a tam neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 MYSLÍM že není. Ale pro jistotu mrkni na US tam by to jedině mohlo bejt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.