Dupenka Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Tak další dobrá pařba dohraná, ikdyž mám pocit že u těch posledních her ty hrací doby jsou hodně krátké např Army of Two, Assassins Creed. To třeba FF: Dissidia to jsou hry nadkouho:) Se nediv, když u toho sedíš non stop. Hru si musíš vychutnat postupně, každý den si dáš kousek hry a vydrží ti to na několik dnů a né že to zhltneš za jeden den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 ale tahle hra je dlouha jak prase, mam odehrano za 4 hodiny a 50% hry (hraju na nejtezsi obtiznost) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raiton09 Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 tak to si dobrý dyž to hraješ na nejtěžší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Hodně dobrá gameska, jsem v třiceti procentech zhruba, na nejsnadnější obtížnost, časté savy mě udržují ve hře:) a občas je třeba přemýšlet, něco ve stylu GOW, možná bych řekl že i více promyšlené:) EDIT: Neexistuje něco podobného na PSP jako tyto dvě hry, moc mě jich nechytlo kromě těchto dvou...???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Hodně dobrá gameska, jsem v třiceti procentech zhruba, na nejsnadnější obtížnost, časté savy mě udržují ve hře:) a občas je třeba přemýšlet, něco ve stylu GOW, možná bych řekl že i více promyšlené:)EDIT: Neexistuje něco podobného na PSP jako tyto dvě hry, moc mě jich nechytlo kromě těchto dvou...???? jedine co sa aspon trochu k tomu priblizuje je asi dynasty warriors strikeforce.. ale to uz je trosku ina kava, dat tam solo kampan je dost tazke :? a celkovo to ma viac rpg prvkov, ale je to sekanica podobne ako danteho inferno :) ale inac viac toho asi nie je :? gow a dante su asi jedine svojho druhu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Dikec za radu, vyzkouším;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HugosH Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Sem pred tema kolama jak o tom vsichni mluvite ze ste se tam sekli ale ja se sekl jeste na te plosine pred kolama... prileti tam takovy ti ptaci nebo co to je a vynori dva takovy ti kozli a tece z vrchu lava... vzddycky je zabiju vsechno bez problemu ale jakmile je zabiju tak tak zacnou chodit takovy ti ohnivy lide nebo co to je a pak najednou odjede ta plosina ze ktere tece lava odjede a najednou se to zacne nacitat pred tim nez sem se na tu plosinu dostal... Poradite nekdo?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Sem pred tema kolama jak o tom vsichni mluvite ze ste se tam sekli ale ja se sekl jeste na te plosine pred kolama... prileti tam takovy ti ptaci nebo co to je a vynori dva takovy ti kozli a tece z vrchu lava... vzddycky je zabiju vsechno bez problemu ale jakmile je zabiju tak tak zacnou chodit takovy ti ohnivy lide nebo co to je a pak najednou odjede ta plosina ze ktere tece lava odjede a najednou se to zacne nacitat pred tim nez sem se na tu plosinu dostal... Poradite nekdo?:) daj im najprv cross utok a potom ich normalne pobi. to ze ti to zacne nacitavat je uplne normalne lebo asi si si nevsimol ze pod tebou sa zvyuje hladina lavy a ked sa jej dotknes tak ides znovu.. musis ich vsetkych rychlo pobit a potom rychlo odtial prec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 ale tahle hra je dlouha jak prase, mam odehrano za 4 hodiny a 50% hry (hraju na nejtezsi obtiznost) Asi máme hodně rozdílnej názor na délku hry :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Dikec za radu, vyzkouším;-) teraz som so spomenul este na star wars tfu je to nieco podobne ako dante akurat z prostredia SW ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Star Wars mám rád, to je která verze? Bavilo mě hodně The Force Unleashed:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fr3NZyY Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Se nediv, když u toho sedíš non stop. Hru si musíš vychutnat postupně, každý den si dáš kousek hry a vydrží ti to na několik dnů a né že to zhltneš za jeden den. No ja hraju tak, že hraju třeba 2-3h vkuse a pak se podívám jak asi daleko jsem, když zjístím, že to bude ještě na dlouho, tak přestanu, ale když zjístím, že jsem v polovině hry, tak pokračuju dál. Navíc na Danteho jsem se těšil hodně, takže hru jsem si vychutnával dost tj. sbíral duše,hledal tajné skrýše atd. takže to nebylo jen tupé proběhnutí hry. Je prostě krátká. Navíc, když vezmu v potaz, že se dá začít New Game + s vašimi minulými staty, tak to už se dá hra jen proběhnout a délka se sníží cca na polovinu. Navíc se mi zdá, že na herní scéne u PSP je poslední dobou sucho, takže jsem rád za každou hru, která vyjde. Navíc na Danteho se čekalo dost dlouho, takže chtít po mě, abych si dal jen pár minut denně, to fakt ne:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fr3NZyY Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 ale tahle hra je dlouha jak prase, mam odehrano za 4 hodiny a 50% hry (hraju na nejtezsi obtiznost) Tak jasně obtížnost zvyšuje délku hry, ale prodlouží ti to jen souboje, hra se prostě nenafoukne a zabíjet bosse místo 3min třeba 15 mi nepříjde jako zábava, ptže ty souboje mi nepřijdou zas tak dobré, po čase je to rutina. Mě vždycky zajíma co bude dál a nepřátelé jsou pouze věc co mi v tom brání:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Čaute všichni, mám dotaz, je na PSP demo? bohužel na PSP GO to jen tak nestáhnu, tak bych to chtěl prubnout, jestli to stojí za to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Jestli tě bavil God of War tak každopádně to za to stojí:) jinak zkus demo najít tady: www.gamestorrents.com www.isohunt.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 díky, demo jsem nenašel... ale asi to teda koupím... snad to nebude zbytečně vyhozenej litr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Technický dotaz, proč si to nestáhneš z netu? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raiton09 Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 protože má psp go Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 No to má taky, ale vidím že má i PSP s cfw:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasek44 Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 v kolika % jses ?a ja sem se seknul kdyz sem sejmul toho spekouna co pojidal ty demony a pak sem se dostal do nejaky mistnosti s pakama a takovejma portama, i po zdi tam chodim, nevite co mam delat ? EDIT1: uz to mam EDIT2: na YT je walkthrough ;) a jak si to prosimte udelal??? ja na to vubec nemuzu prijit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 jako tu mistnost s tema portama a jak tam chodis po zdi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 musis se dostat na tu letajici plochu ta te zaveze do dalsi mistnosti EDIT: nwm jestli uz tady nekdo vyresil to s tim paprskem a borticima sloupama ale udelejte: 1. velkej 2.malej ten nechte pod paprskem a velkej bliz k sose pak musite preskakat z malyho na velkej (pomožte si kouzlem co delate sipkou doprava) a samym spusobem na sochu (drzi takovy kalisky) a pak otevrete dvere a mate to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gilly Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 hej tek jdsem u neake sochy ktere tryská z oka nejaky paprsek a jasou takm neake kostky co stím mám dělat nebo co?nevíte co stím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gilly Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 ok už to mám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasek44 Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 musis se dostat na tu letajici plochu ta te zaveze do dalsi mistnostiEDIT: nwm jestli uz tady nekdo vyresil to s tim paprskem a borticima sloupama ale udelejte: 1. velkej 2.malej ten nechte pod paprskem a velkej bliz k sose pak musite preskakat z malyho na velkej (pomožte si kouzlem co delate sipkou doprava) a samym spusobem na sochu (drzi takovy kalisky) a pak otevrete dvere a mate to a jak se na tu letajici plochu dostanu??? fakt sem asi lama ae vubec nvm...dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.