KoLi1468625918 Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 ahoj online pass nema ale ma aktivovatelny Skate.reel (nebo skate.share?) coz je na sdileni fotek/videi/skateparků (a bez nej nedas jednu trofej=nemuzes udelat platinu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitbu2l Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 o trofeje mi nejde (za ni si nic nekoupim ne?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoLi1468625918 Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 ne ale nebudes moct prohlizet fotky/videa a hrat vytvorene skateparky jinejch hracu (coz sam skoro nedelam :-) ) jinak to nema jinej vliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitbu2l Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 koukal sem ve store, ze skate 3 ma par DLCcek, existuje naka Complete edition? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoLi1468625918 Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 ee :-( vsechny ty 3 hlavni mam ale udelal jsem je za 2 hodiny kazdy... a kdyz pises ze ti nejde o trofeje tak to zvaz ten hawai je zajimavej (ulitlej) a san van ma uchazejici skate park ale ten maloof jsou vyhozeny penize do kanalu... to se da lepsi park udelat v editoru :D (jinak nejlepsi skate parky byly ve skate2 pro me) sakte3 nabizi hodne zabavy dlc doporucuju kdyz bys to mel cely projety jako ja a chtel dalsi ukoly... preju hodne zabavy cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Kdyby měl někdo na prodej Skate 3, tak mi klidně napište PM, jsem ochoten vyměnit za jinou, nebo koupit. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Kdyby měl někdo na prodej Skate 3, tak mi klidně napište PM, jsem ochoten vyměnit za jinou, nebo koupit. Dík Neměl bys to psát do PS3 - Koupím? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoLi1468625918 Odesláno Březen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2012 lidi! kdo jeste ma tuhle hru na ps3 napiste mi pm s nickem nebo si me addnete na psn(hlavne napiste v requestu skate3 nebo tak) a muzem dat ve vice lidech naky jizdy+ kamarad potrebuje pomoct s trofeji za 6 lidi z teamu spolecne ve freeskatu :-) dik a cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Listopad 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2012 Mám skate 2 a tento týden mi příjde trojka, tak pokud by si chtěl někdo zahrát, tak si mě klidně přidejte. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinrameno1987 Odesláno Listopad 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2012 Mám skate 2 a tento týden mi příjde trojka, tak pokud by si chtěl někdo zahrát, tak si mě klidně přidejte. :) Mám GTA IV a za 4 měsíce mi příjde pětka, tak pokud by si chtěl někdo zahrát, tak si mě klidně přidejte. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Listopad 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2012 Mám GTA IV a za 4 měsíce mi příjde pětka, tak pokud by si chtěl někdo zahrát, tak si mě klidně přidejte. :) Tak to seš tvrdej! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mainiac Odesláno Listopad 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 Skate 3 top gameska !!! pokud rajete tak PSN:TremlOne dáme online :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoLi1468625918 Odesláno Listopad 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 no neni moc cas ale kdyby jste potrebovali pomoct s nejakym setlistem tak helpnu :thumbup: (pripadne ja potrebuju pomoct s 1dnim z DLC maloof a 1 z san van DLC to jsou jedine trofeje co mi chybi :-( v jednom odjezdit se to neda a ten san van list sme ani ve 2 nedali) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitbu2l Odesláno Listopad 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2012 je naka edice skate 3 se vsema dlc? (at nemusim dokupovat nic zvlast) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoLi1468625918 Odesláno Listopad 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2012 je naka edice skate 3 se vsema dlc? (at nemusim dokupovat nic zvlast) neni :-( ale treba budou o vanocich na storu slevy zrovna na skate jeste jesem je na nej nikdy nevidel :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Listopad 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2012 tím spíš nebudou :D já bych radši další díl, ale pochybuju o tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinrameno1987 Odesláno Listopad 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2012 Tak to seš tvrdej! :D evidentně si to nepochopil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoLi1468625918 Odesláno Listopad 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 evidentně si to nepochopil evidentně potřebuješ dělat chytrýho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinrameno1987 Odesláno Listopad 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 evidentně potřebuješ dělat chytrýho... nepotřebuju, ty sem píšeš sračky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Listopad 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 tím spíš nebudou :D já bych radši další díl, ale pochybuju o tom Joo nový díl by byl skvělý, ale taky o tom pochybuju :/ Stačilo by mi větší město, pěknější grafika a hned by bylo na nějakých těch pár hodin o zábavu postaráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Listopad 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 Hlavně mi jde o to, že už mě všechny spoty omrzely a už mám všechno naježděné a není co nového hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoLi1468625918 Odesláno Listopad 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2012 tak stahuj vytvorene skateparky od ostatnich hracu nektery jsou povedeny :-) nebo ve skate2 jsou ty spoty od ostatnich hracu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Listopad 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2012 jo ty parky jsou sranda, akorát kdyby se tak nesekaly.. je v nich o dost nižší framerate než normálně venku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Březen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2013 Jestli si chcete někdo občas takhle po večerech virtuálně zaskejtovat, tak si mě přidejte na PSN. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoLi1468625918 Odesláno Březen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2013 neni tu nekdo kdo ma DLC? v maloof a san van mi chybi ten list splnit (uz ani nevim jak se to menuje own the lot?) sam to nedavam v tom san van jsme to nedali ani ve 2 tak by se pomoc sikla :-) v maloof jsem nemohl zase udelat 900° Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.