LOPO_X Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 takovy zkuseny hrac a neviiii? Meni barvu a to znamena ze na kazdou kouli muze utocit jen jeden z bratru kdyz je cervena - mario kdyz zelena - luigi jednoduche zkus to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 Nez jsi napsal, tak jsem to vyresil - ohnokoule obouma... :D a pak uz jen dobre mirene rany na ty kulky... :D Kazdopadne tahle myslenka me vubec nenapadla... utocit podle jejich barvy. (tahle hra je tak intuitivni, ze nema cenu hledat nic sloziteho - a ja hledam prave to :D :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 reseni v tehle hre byvaj ty nejjednodussi a clovek musi dost casto pozorovat nepratele at vi jak se nenechat zdeptat jejich utoky horsi uz je ze vetsinou po nekolika hodinach uz nevim jak kdo utoci a pak dostanu nafackano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Tak s neprateli to je jednoduchy... Narazil jsem ale na dalsi problemek - urcite jsem nekde neco prehledl, protoze ted mam sek jak blazen. Bowser je "na rentgenu". Mario a Luigi uvnitr nej a uz umim i "prokopavat se". Jsem v miste, kde jsem musel pronasledovat takovyho cerva (nejakyho "star hlidace") a aktivoval jsem v peti lokacich kousky hvezdy, ktera me pustila dal... ale tady mam zasek. V predposledni mistnosti (dle mapy) jsem narazil na dve zlate kostky s sipkou nahoru a nad nima jsou bowserovi nervy... Potrebuju tyhle nervy nejak zasahnout, aby me pustili dal - k save pozici a pak do posledni mistnosti (kde asi budu bojovat s tim cervikem) CO jsem prehledl? Co musim udelat aby me to pustilo dal? (vim ze v jednoduchosti je sila, ale ja uz vyzkousel vsechno mozne a nic) EDIT: Kurnik, to mi nikdo nerekl, ze ty cihlicky se musi podkopat a vyskocit pod nimi ze zeme :D :D (tak jednoduchy sem to teda fakt necekal...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 penthaler za chvilku budes bojovat s kopiou maria a luigiho :D je to docela masaker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 COZE? Oni budou mit KLONY? Tak to bude fakt masakr, hlavne pokud budou mit stejny utoky. Uz se na to ale tesim (Me osobne stacilo uz jen boj proti Bowserovi - mel fakt silu :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 ja sem rkal ze v tedle hre byvaj reseni ta nejjednodussi vetsinou jak sem neco takle zjistil tak sem se pleskl do cela ze sem pekne pako ze jsem na to nemohl prijit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 penthaler za chvilku budes bojovat s kopiou maria a luigiho :D je to docela masaker Jakej masakr? :D ted jsem se s nima trosku porval a vubec mi to neprislo jako masakr... :D ze tys me chtel jen postrasit? :wohow: Cekal jsem od toho souboje vic... padli po necelych peti minutach... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Tak dohrano. Cas 26h coz neni spatne ale na rpg je to malo i tak to je skvela hra. Kdyby nekdo chtel poradit s poslednim bossem tak klidne piste a mimochodem pred posledni bitvou si ulozte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 To si nemel rikat... takze mi zbyva 5 hodin do konce? :wohow: Skoda... :D Jinak save - pokazdy a vzdy kdyz ho vidim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 to neznamena ze to dohrajes za stejny cas ja sem jeste chodil po okoli a sbiral ruzne fazole atd. takze to je takovy prumer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Aha... takze chces rict, ze to muze byt treba za hodinku??? :cry: :wohow: btw. za jak dlouho se muzu cekat finale? momentalne jsem v TOADTOWN a mam vsechny tri "kapky" od tri sage... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 budes este relativne dlouho hrat doporucuju poradne levelovat ( vic nez je treba ) hra vas odmeni kdyz ji projedete na vyssim levelu nez 40. Ja uz ji sice mam projetou ale uvazuju ze to dojedu na ty vyssi levly at vim o co jde ale nejak se mi nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Je tu moznost pokracovat ve hrani, i kdyz porazis finalni "priseru" (hadam ze to je ten ulitlej Fawfull s cernou hvezdou)? Pokud ne, tak asi probehnu vsechny urovne a posbiram co pujde, driv nez se na finale vrhnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 po psisere je uplny end proto pisu ze save pred posledni bitvou mimochodem na gamefaqs jsem v boardu cetl ze postavy jdou vylevelovat az do 99 urovne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Vypada to, ze jsi chtel rict PREDPOSLEDNI SAVE PRED ZAVERECNOU BITVOU... :D Jakmile porazite Fawfulla, "utece" jako temna-energie-pavouk a spoji se spolu s temnym-bowserem a v teto chvili utece pryc (skrz Peaches kreslo do tajemne veze). Pri drobnem navratu o par mistnosti zpet (smerem dolu) najdete SAVE point, odkud se da bez problemu odejit s BOWSEREM a nalevelovat co hrdlo raci. Pokud totiz budete pronasledovat temnobowsera do veze a provedete SAV nahore... je po vas :D S zelvakem uz nikam nemuzete a LVL ziskate maximalne cheatovanim (zbabele) - za to s Mariem a Luigim muzete cestovat i ted - PIPE ROOM a hura kamkoli do sveta... Jinak jsem pred finalem (blby sav na vrcholku veze), testnul jsem si silu protivnika (hustej - kam se na nej original hrabe) a bez finalove bitvy mam odehrano neco kolem 27,5h (trosku jsem se coural a hledal ruzne vecicky, ale na 100% nejsem :D) EDIT: tak beru zpet... i posledni save je v pohode... ted se mi povedlo propadnout se nekam... dolu... je tam portal :D takze hura s bowserem nalevelovat se (LVL 30 je celkem malo na finalni boj) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 ja som momentalne porazil toho virtualneho maria a luigiho...ako daleko to je od konca? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Jestli si za temahle dvema, tak te ceka jeste spousta hrani. Minimalne neco kolem 10h (spis bych rekl ze vic) - mas se ale na co tesit :D EDIT: Dimble Wood Beans 29/29 :D Plack Beach Beans 57/57 :D Cavi Cape Beans 11/11 Puzzle z Plack Beach nalezene vsechny... celkove mi chybi jeste tri ty maly zluty kostickove :D Blities ??? A zajimava otazka - KDE NAJDU POSLEDNI UTOKY PRO MARIA s LUIGIM a to same pro BOWSERA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DecoSouza Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Rád bych získal evropskou verzi, která funguje na acekard 2. Nevíte prosím o něčem? Díky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 AKAIO 1.7 + jakakoli verze (je jedno jestli hra je usa / eu) USA / EU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Červenec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 jak už sem psal úžasná hra je mi docela smutno že sem ji už dohrál :( je to nejlepší hra na NDS zatím jsem nenašel lepší než je tahle mohla by vyjít další pokračování. edit: ten final boss mohl být opravdu těžší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.