Nil3E Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Ja a Gejms budeme spouštět ps3hax.cz portál velice podobný ps3hax.net pouze v češtině a hledáme tým... Redaktory a Grafiky.. Tak pokud máte zajem hlaste se prosím zde... Večer spouštíme portál.. Vedoucí projektu/Admins : Nil3E GameEs PS1/2 sekce - Nil3E PS3 sekce - Nil3E GameEs Armyk PSP sekce - GameEs Nil3E Výpomoc- UPDATE: http://85.135.19.130/pshax/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Hlásím se,... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Září 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Hlásím se,... k jaké pozici... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Webová grafika mě baví, ale nejsem žádnej machr jako Twice a jemu podbní,... a redaktora bych také dělal,... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Září 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 Tak máme portál,nějak takhle to bude vypadat: http://gamees.cholerik.cz/ (Prozatim na hostuju.cz pak to pujde na muj server až přijde domena) Diky gejmsovi že se taky se mnou angažoval na tvrbě portálu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 skvela prace... GW !!! stranky vypadaji moc dobre.... skoda ze clanky jsou v anglictine :-( moc si nepoctu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Září 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 skvela prace... GW !!! stranky vypadaji moc dobre.... skoda ze clanky jsou v anglictine :-( moc si nepoctu články jsou jen pro test,veškere članky až přesuneme hosting budou v češtině,tohle je pouze vzor ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 já se hlasím , btw. v pozici redaktora xDDDD ,ale az do 14dnu nam spustej net na intru tak az pototm :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenur Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 Pokud byste měli zájem o korektora, tak se hlásím ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 Doufám, že design je jen dočasnej, protože to tam vůbec nesedí a je to hrůza :D (nic ve zlým, ale prostě se mi vzhled nelíbí). A jinak mi to přijde celkem zbytečný, protože se stejně většina novinek objeví zde na foru a další hromadě jinýchs tránek ;) Ale GL :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 ^ o některejch věcech jsem se dověděl až najejich webu, takže bych neřek že je tady, na s-p.cz nebo konzolistoj vsechno..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 Lukez A o čem přesně ? Že nějakej "hacker" dumpnul kousek RAM paměti PS3 ? A k čemu to je ? K ničemu... většinu lidí zajímaj jen věci, kdy půjde HB, stažený hry atd... tohle k tomu vůbec nevede a normálním lidem je taková informace naprosto k ničemu :-) A s-p.cz ani konzolista.cz se nezabývají warezem apd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 ^ no právě že žádnej českej web o tomhle není, tak proč ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 klidně bych do toho šel jako redaktor ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dobryna.nikitic Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 me se vubec Vase stranky www.ps3hax.cz nenacitaji :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 me se vubec Vase stranky www.ps3hax.cz nenacitaji :cry: omfg, a umíš číst ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Září 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 Doufám, že design je jen dočasnej, protože to tam vůbec nesedí a je to hrůza :D (nic ve zlým, ale prostě se mi vzhled nelíbí). A jinak mi to přijde celkem zbytečný, protože se stejně většina novinek objeví zde na foru a další hromadě jinýchs tránek ;) Ale GL :P Vzhled se ještě bude přepracovavat.. Jde o jedinečný projekt...protože se nebude venovat pouze PS3 ale dokonce veškerým modum,hb,expolits dokonce i pro PS1 a PS2 a v neposlední řádě PSP...takže takový univerzální portál o PS- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 NO nevim proč by se mělo ještě psát o PS1, nebo PS2? Ikdyž PS1 jse dá spustit na PSP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Září 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 NO nevim proč by se mělo ještě psát o PS1, nebo PS2? Ikdyž PS1 jse dá spustit na PSP Nevidim duvod proč nepsat o PS1....Je to nejlepší konzole ze všeh playstationu a pravě proto nechci aby komunita uplně umřela.semtam tam budu hazet bootCD a homebrew,hardmody okolo PS1. UPDATE: http://85.135.19.130/pshax/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 já bych se hlásil na pozici moda v PSP sekci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Září 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 já bych se hlásil na pozici moda v PSP sekci... Nějaká ukázka práce nebo tak,jen tak tě nevezmu potom co jsi tady předváděl :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 já se polepšíííím ... jak myslíš ukázka práce? Jako že mě vemeš na zkoušku ? :P Ja budu hodný pán EDIT: sry, ruším to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Září 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 já se polepšíííím ... jak myslíš ukázka práce? Jako že mě vemeš na zkoušku ? :P Ja budu hodný pán Spíš napiš nějakou malou recenzi na hru...něco jako přijímačku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 A mně? :P Já bych mohl pomáhat s ps1 a psp.......:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 Tak řekni nějakou hru... nebo si mám vybrat sám ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts