Nil3E Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Odesláno Září 24, 2009 http://www.playcentrum.cz/god-of-war-collection-ps3-699001.htm GOD OF WAR COLLECTION: God of War a God of War II na jednom Blu-ray disku pro konzoli PS3. Tyto verze však nebudou přímé porty z PS2, ale plně upravené pro Playstation 3. Můžeme tedy očekávat rozlišení 720p, 60 snímků za sekundu a plný anti-aliasing. Novinkou také bude podpora trofejí. Citovat
GameEs Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Odesláno Září 24, 2009 A nesmíme zapomenout že bude obsahovat (asi klíč ke stažení) demo God of War III ^^ Citovat
HexeH Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Odesláno Září 24, 2009 pánejo!!! to beru hned jak to bude!! Citovat
MAMUTH Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Odesláno Září 24, 2009 vzhledem k tomu ze tohle jsou hry kvuli kterym bych chtel aby mi fungovala zpetna kompatibilita urcite koupim Citovat
corvette Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Odesláno Září 24, 2009 parada ani jedno sem nikdy nehral, ale na PSP to bylo super 60FPS ?parada Citovat
HexeH Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Odesláno Září 24, 2009 vzhledem k tomu ze tohle jsou hry kvuli kterym bych chtel aby mi fungovala zpetna kompatibilita urcite koupim tak tak, presne :) Citovat
Nil3E Odesláno Září 24, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Září 24, 2009 Další věci okolo: + Pevné FPS neklesnou pod 50... + V Grafice je velký rozdil diky plnemu antialisingu a HD textůrám.(Vypadá to nadherně) +Na blu-ray disku budou obě hry najednou,přivíta vás animovaný selector. +Kompletni trofeje + platinovky pro obě hry zvlášt +O Gow3 Beta/Demo kliči se zatim nic neví,ale je to možné.. +Pravděpodobně hra bude obsahovat artbook v krabičce. a nejlepší je: že se bude rematrovat vice velkolepých her !! (Ratchet/Clank,Jak/Daxter,Final Fantasy Series) Citovat
HexeH Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Odesláno Září 24, 2009 Další věci okolo:+ Pevné FPS neklesnou pod 50... + V Grafice je velký rozdil diky plnemu antialisingu a HD textůrám.(Vypadá to nadherně) +Na blu-ray disku budou obě hry najednou,přivíta vás animovaný selector. +Kompletni trofeje + platinovky pro obě hry zvlášt +O Gow3 Beta/Demo kliči se zatim nic neví,ale je to možné.. +Pravděpodobně hra bude obsahovat artbook v krabičce. a nejlepší je: že se bude rematrovat vice velkolepých her !! (Ratchet/Clank,Jak/Daxter,Final Fantasy Series) kemo to lahodí mému sluchu i zraku :wohow: Citovat
corvette Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Odesláno Září 24, 2009 kemo to lahodí mému sluchu i zraku :wohow: to je soucasti planu vyvojaru :) vezmou hru na PS2 udelaj textury z vyssim rozlisenim, upravej snimkovani pridaj antialiasing vymeni medium za Blu-Ray a prodavaji vesele za plnou cenu bez jakejchkoliv nakladu na pribeh,videa,novy napady,novej engine, a ja nevim co, lidi to uvitaj a oni videlaj jak blazen,chytry ne ?:cheesygrin: Citovat
GameEs Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Odesláno Září 24, 2009 Chytrý, a lidi sou spokojený. Včetně mě. Shadow of The Colossus v HD chci víc než většinu letos vydanejch her :love:. Citovat
DanteCZ Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Odesláno Září 24, 2009 ještě nevím, GoW 1 sem dohrál a GoW 2 mám, ale jesli to bude za příznivou cenu... :) Citovat
Spilif Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Odesláno Září 25, 2009 :psp:Tak šup sem stím ať je to venku Kratos je prostě Kratos...:psp: Citovat
Nil3E Odesláno Září 25, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Září 25, 2009 to je soucasti planu vyvojaru :) vezmou hru na PS2 udelaj textury z vyssim rozlisenim, upravej snimkovani pridaj antialiasing vymeni medium za Blu-Ray a prodavaji vesele za plnou cenu bez jakejchkoliv nakladu na pribeh,videa,novy napady,novej engine, a ja nevim co, lidi to uvitaj a oni videlaj jak blazen,chytry ne ?:cheesygrin: Je to sice tak ale.. Dvě výborné hry na jednom BD.. Značně vylepšená grafika. Artbook a oěkný obal Za 1300kč To zase není tak zlé :) a PRO GoW fanoušky must-have. btw.: Ty další remastry pry teda budou...několik se jich chystá,některé možna do konce roku 09. Citovat
urquell Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Odesláno Září 25, 2009 určitě koupím... kvuli této hře jsem koupil Ps3 a ne xbox Citovat
mirod7174 Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Odesláno Září 25, 2009 Je to sice tak ale..Dvě výborné hry na jednom BD.. Značně vylepšená grafika. Artbook a oěkný obal Za 1300kč To zase není tak zlé :) a PRO GoW fanoušky must-have. btw.: Ty další remastry pry teda budou...několik se jich chystá,některé možna do konce roku 09. Odkud to víš, že to bude ? (teď myslím spíš ty ostatní hry, GoW 1 a 2 vím, že budou). Je ale otázka, kdy to bude v Evropě. V USA to bude cca 15.11. a o Evropě se Sony před časem vyjádřila - pokud mám aktuální informace - že do konce roku to nevydají. Tedy i Playcentrum to bude zřejmě importovat z USA - vzhledem k datu dostupnosti, který uvádějí ... :-) Citovat
En3mY Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Odesláno Září 25, 2009 je to malej hardcore , krome ChoO sem jinej God Of War nehral , takze pro me jista koupe ale nekde sem to videl za tisicovku tusim,litra tri sta za to se mi moc chtit davat nebude :blink: to GameEs: no jako shadow of colosus to by taky nebylo spatny mit :-) EDIT: ok tak 1189 no :D:D http://www.alza.cz/ps3-god-of-war-colection-d137305.htm Citovat
xDante1986 Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Odesláno Září 25, 2009 taky nekupuju a držte už s nákupem hubu :) Citovat
tekken90 Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Odesláno Září 25, 2009 Je to sice tak ale..Dvě výborné hry na jednom BD.. Značně vylepšená grafika. Artbook a oěkný obal Za 1300kč To zase není tak zlé :) a PRO GoW fanoušky must-have. btw.: Ty další remastry pry teda budou...několik se jich chystá,některé možna do konce roku 09. původně tam měli 1600, ale asi jim to bylo blbý, když cena v US je cca 700 Kč :D Citovat
HexeH Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Odesláno Září 25, 2009 původně tam měli 1600, ale asi jim to bylo blbý, když cena v US je cca 700 Kč :D český obchodníci se nezapřou, klasika :D Citovat
Nil3E Odesláno Září 25, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Září 25, 2009 ¨btw..Ten Shadow of Collosus podle mě by i mohl být.. Když je jasne že tynhle Remaster není zdaleka poslední... Citovat
Luk3z^ Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Odesláno Září 25, 2009 Nil3E: až to budeš kupovat, napiš mi a pokud budou prachy objednám si taky kus Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.