Jonny Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 Tady je levnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Září 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 Tady je levnější Tolik to nebude stát,je to příliš málo na tohle bych nesázel..jde tam zatim pouze o předobjednávku..tak ceny nesjou finální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaccO Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 Ale kdyby to bylo za takovouhle cenu beru to vsema deseti xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 Tady je levnější za 695 bych se o to i popral :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 Většina obchodů to má za cenu + - 700 kč....není co řešit.Ostatní shopy spíš jen zkoušejí kdo se nachytá a koupí jim to za tu jejich předraženou cenu :D ale to je jen můj názor ,nemusí to být pravda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HexeH Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 přátelé já mám jinej problém a jsem z toho špatnej: pokud to vyjde na konci roku tak nevím jak budu zvládat paralelně repete GOW12 a new Uncharted 2 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 fajne pribudou dalsi platinovky na ucet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J-KOB Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 Nejdřív jsem myslel, že ta informace je :spam:, ale toto je bomba ! Hned jak to vyjde, tak pro to utíkám...doufám, že to stačím dohrát, než vyjde GOW III :ok: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 tak a jsou tu prvni ukazky: http://www.gametrailers.com/video/remastered-trailer-god-of-war/57729 s tou grafikou je to uplna bomba.... rozdil oproti Ps2 je tam znatelny az prekvapujici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Me by spis zajimalo kde Nil3E sebral ze budou remastery i jinych her a jestli je to pravda tak kterych se to tyka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Nic není oficiálně potvrzeno, ale o remasterování uvažují prý Team ICO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Ja osobne bych strasne chtel remastrovane Metal Gear Solid 2 a 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HexeH Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 a ja zase trilogii Prince of Persia, ten novej se mi moc nelibil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 O tom ico a ahadow of collosus vim pry je mala sance ze by to vyslo i na psp.....i kdyz :D hlavni je ps3 ale to jak psal s tim final fantasy to mi furt lezi v hlave protoze X je pro me posledni kvalitni dil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steve Fox Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 dalsi ukazky a vypadaj very very good http://www.gametrailers.com/video/athens-gameplay-god-of-war/58778 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Vypada to spickove a navic sem dohral jen jednicku, takze uz se na to trepu :) Jen skoda, ze v Evrope nebude do konce roku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Hmm, super dohrál jsem jen ChoO, a taky až by vyšla 3 mohli by udělat GoW Trilogy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marous Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Vypada to spickove a navic sem dohral jen jednicku, takze uz se na to trepu :) Jen skoda, ze v Evrope nebude do konce roku... Jakto ze nebude? Xzone to ma mit 17.11.09. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 nj to budou treba dovazet z US.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marous Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Tak uz se nam datum posunul na 21.11:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HexeH Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Tak uz se nam datum posunul na 21.11:roll: hehe no pokud tanec s termínem bude v rámci tohoto roku tak mi to ani tolik neva, páč mám předobjednáno na Vánoce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 To je fuk kdo na tom vydělá to musím mít jupííííííí :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steve Fox Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 vyjde to do vanoc?? dik za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marous Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Pac se nam stale odsouva datum vydani,chtel sem to objednavat z tohodle shopu. http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B002NN7AKU/ref=nosim/6553221-rg1864-00-20 At delam co delam,vzdycky mi to napise ze mi to nemuze byt poslano na zvolenou adresu,tak nevim jestli neco delam blbe.:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Neděláš nic špatně.... amazon nezasílá hry do čr ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.