rockyzz Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 5, 2011 No, mě mrzí že je to exkluzivitka pro PS3, protože na něm moc nehraju a s tim ovladačem mi to už tolik nejde... Kdyby to bylo i na xko či PC tak ani neváhám... Ale na PS3 bych to asi nehrál :( Citovat
DeSmond Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 5, 2011 Me by od zahrani tohohle nezabranilo ani to kdybych to musel hrat jen joystickem :D Citovat
mike97 Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 5, 2011 No, mě mrzí že je to exkluzivitka pro PS3, protože na něm moc nehraju a s tim ovladačem mi to už tolik nejde... Kdyby to bylo i na xko či PC tak ani neváhám... Ale na PS3 bych to asi nehrál :( Tak si kup ovladač pro ps3 ve stylu xboxu ne? :D Citovat
DeSmond Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 5, 2011 To existuje? :) Ten ovladac neni tak strasny sam jsem ho vzdycky hrozne pomlouval, protoze mam za to, ze ten od xboxu je mnohem lepsi, ale jde vazne jen o zvyk, rted jsem hral infamous 1 a 2 takze jsem u ps3 stravil spoustu hodin a xbox jsem ani nezapl (coz me samotneho prekvapuje :)) a musim rict, ze jsem si na nej tak zvykl, ze mi pak zas nesedl ten xboxvy :D Problem je ze Uncharted hry jsou docela kratke, takze neni moc cas si zvykat :D Citovat
mike97 Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 5, 2011 Jo existuje :D teď se to někde řešilo.. Jsem na mobilu, ale pokusím se to najít. Edit. http://www.playstation-3-hry.cz/doplnky/shadow-wireless-controller-with-dual-rumble-9744.php Citovat
phoenix933 Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2011 Tak dnes ráno mi přišel mail z us.playstation o veřejném uvolnění Uncharted 3 MP bety... takže dnes už by jste si to mohli stáhnout všichni, pokud ne na českým, tak na US Storu určitě. Beta končí 14.7. a od 10.7. se vymění jedna mapa a přibudou nějaký módy. A hlavně bude mód COOP Adventure, na ten se těším. Jo a mimochodem v americe předprodej sběratelské edice za 99,99$... což je pro nás v přepočtu momentálně zhruba 1700,-... oproti předobjednávce na xzonu (2999,-) je to mnohem výhodnější cena :-) nevím jaká cena bude v evropě obecně (na game.co.uk mají zatím jen normální a special edition), ale možná by se to vyplatilo i s poplatky... (clo, daň a pošta)... clo by se, co vím, platit nemělo, to se platí až od 150eur... ale daň už od 22eur... máte někdo zkušenosti s http://www.shipito.cz/ Citovat
DeSmond Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2011 Jo existuje :D teď se to někde řešilo.. Jsem na mobilu, ale pokusím se to najít. Edit. http://www.playstation-3-hry.cz/doplnky/shadow-wireless-controller-with-dual-rumble-9744.php To ma k xboxovemu ovladaci celkem daleko...sice bliz nez sixaxis, presto dost daleko :D Citovat
mike97 Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2011 psali to tady. :D http://console-forum.net/tema/124268-ovladac já nekontroloval jaký má xbox ovladač.. :D Citovat
DeSmond Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2011 Tak to zkus, mozna budes prekvapen ;) Citovat
007jarda Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2011 Kurna ja porad cekal az sberatelskou edici oznami a ona uz je! Tu musim mit! Chtel jsem se zrovna zeptat, jak si to nechas poslat, zkusenosti nemam, ale nekde jsem uz o nich cetl a v poho. Ja si pockam, budou to mit i jine kramy, xzone je docela drahej a nebo prijde na radu ebay, sice vyjde postovne minimalne na 40 dolaru, ale i tak se to vyplati :-) Tak dnes ráno mi přišel mail z us.playstation o veřejném uvolnění Uncharted 3 MP bety... takže dnes už by jste si to mohli stáhnout všichni, pokud ne na českým, tak na US Storu určitě.Beta končí 14.7. a od 10.7. se vymění jedna mapa a přibudou nějaký módy. A hlavně bude mód COOP Adventure, na ten se těším. Jo a mimochodem v americe předprodej sběratelské edice za 99,99$... což je pro nás v přepočtu momentálně zhruba 1700,-... oproti předobjednávce na xzonu (2999,-) je to mnohem výhodnější cena :-) nevím jaká cena bude v evropě obecně (na game.co.uk mají zatím jen normální a special edition), ale možná by se to vyplatilo i s poplatky... (clo, daň a pošta)... clo by se, co vím, platit nemělo, to se platí až od 150eur... ale daň už od 22eur... máte někdo zkušenosti s http://www.shipito.cz/ Citovat
phoenix933 Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2011 ještě je čas, uvidím jaký budou nabídky ;-)... třeba bude nějaká solidní cena v UK... Citovat
007jarda Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2011 Presne tak, budu cekat :-) A nebo zkusim oslovit nekoho tady... Kazdopadne jsem uz sehnal nektere sberatelske edice u nas oproti xzone tak o 500-800Kc mene! ještě je čas, uvidím jaký budou nabídky ;-)... třeba bude nějaká solidní cena v UK... Citovat
rockyzz Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2011 Hm, ta figurka u sběratelské edice vypadá opravdu hrozně, a za 2999,- za steelbook, figurku a nějakou bednu... Ale u U2 byl hezký ten nůž, akorát škoda že ho nemam :( Citovat
DeSmond Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2011 Tak jsem ted na chvili zapnul betu a musim rict ze jsem dost rozpacity....vypada to sice skvele, ale pocit z ovladani mi prijde dost rozpacity....myslim ze by se to melo jeste vyladit, ale co se moznosti tyce, ty jsou neuveritelne a napad s jezdicim letadlem a poskakovani po autech je vazne fajn, stejne jako power-play a verim ze to ovladani jeste poladej pac v U2 mi to v MP nedelalo problem... Citovat
007jarda Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2011 Jestli myslis tuto edici, tak tu moc lidi nema :-D http://cgi.ebay.com/Uncharted-2-Fortune-Hunter-Collectors-Edition-PS3-WOW-/200597843948?pt=LH_DefaultDomain_15&hash=item2eb4902fec Hm, ta figurka u sběratelské edice vypadá opravdu hrozně, a za 2999,- za steelbook, figurku a nějakou bednu... Ale u U2 byl hezký ten nůž, akorát škoda že ho nemam :( Citovat
DeSmond Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2011 Pani to je slusna cena, kolik to bylo kusu, myslel jsem ze to bylo dostupnejsi :) Citovat
H0W3N Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2011 Tak jsem ted na chvili zapnul betu a musim rict ze jsem dost rozpacity....vypada to sice skvele, ale pocit z ovladani mi prijde dost rozpacity....myslim ze by se to melo jeste vyladit, ale co se moznosti tyce, ty jsou neuveritelne a napad s jezdicim letadlem a poskakovani po autech je vazne fajn, stejne jako power-play a verim ze to ovladani jeste poladej pac v U2 mi to v MP nedelalo problem... co se ti nezdá na ovládání? vždyt je prakticky totožný jako v U2, akorát sem přidali sprint, jinak všechno je tak jak bylo ;) Citovat
DeSmond Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2011 Prave ze zrovna cast se sprintem mi prijde neporirozena, prijdem mi ze je to spatne plynule a ovladatelne a dost spatna amera, nejak se mi to proste blbe hraje :) Citovat
rockyzz Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2011 Wtf? 7000$ to snad NE, 7000x20$ (cca.) = 140000Kč = ehm, nemožné?! Za co?! Edit: tak jsem to asi našel, na světě nejspíš existuje jen 200ks Citovat
007jarda Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2011 Tak tak, je jich jen 200 a nesla normalne koupit, jeste to musel clovek vyhrat ci co :-) Wtf? 7000$ to snad NE, 7000x20$ (cca.) = 140000Kč = ehm, nemožné?! Za co?! Edit: tak jsem to asi našel, na světě nejspíš existuje jen 200ks Citovat
rockyzz Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2011 Žádna limitka... Ale L . I . M . I . T . K . A :D... Ale je to taky Vážnē šílené/150000 kč za nējakou dýku a knihu... Pff Citovat
007jarda Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2011 Vyhrat ji, tak ikdyz tu hru zeru, sla by do sveta :-) Žádna limitka... Ale L . I . M . I . T . K . A :D... Ale je to taky Vážnē šílené/150000 kč za nējakou dýku a knihu... Pff Citovat
rockyzz Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2011 Jojo tvl... Však za to si koupím i auto :D Jako, ikdyž jich je jen 200, tak 150k za ní dá jen šílenec nebo milionář :D Citovat
007jarda Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2011 Asi tak, auto jsem minuly rok potreboval, skoda, ze jsem ji neziskal, bylo by na nej hned a nemusel jsem do banky :-) :-) A to rad sbiram figurky a vse okolo, ale tohle je fakt moc :-D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.