rockyzz Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 No, mě mrzí že je to exkluzivitka pro PS3, protože na něm moc nehraju a s tim ovladačem mi to už tolik nejde... Kdyby to bylo i na xko či PC tak ani neváhám... Ale na PS3 bych to asi nehrál :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Me by od zahrani tohohle nezabranilo ani to kdybych to musel hrat jen joystickem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 No, mě mrzí že je to exkluzivitka pro PS3, protože na něm moc nehraju a s tim ovladačem mi to už tolik nejde... Kdyby to bylo i na xko či PC tak ani neváhám... Ale na PS3 bych to asi nehrál :( Tak si kup ovladač pro ps3 ve stylu xboxu ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 To existuje? :) Ten ovladac neni tak strasny sam jsem ho vzdycky hrozne pomlouval, protoze mam za to, ze ten od xboxu je mnohem lepsi, ale jde vazne jen o zvyk, rted jsem hral infamous 1 a 2 takze jsem u ps3 stravil spoustu hodin a xbox jsem ani nezapl (coz me samotneho prekvapuje :)) a musim rict, ze jsem si na nej tak zvykl, ze mi pak zas nesedl ten xboxvy :D Problem je ze Uncharted hry jsou docela kratke, takze neni moc cas si zvykat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Jo existuje :D teď se to někde řešilo.. Jsem na mobilu, ale pokusím se to najít. Edit. http://www.playstation-3-hry.cz/doplnky/shadow-wireless-controller-with-dual-rumble-9744.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phoenix933 Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 Tak dnes ráno mi přišel mail z us.playstation o veřejném uvolnění Uncharted 3 MP bety... takže dnes už by jste si to mohli stáhnout všichni, pokud ne na českým, tak na US Storu určitě. Beta končí 14.7. a od 10.7. se vymění jedna mapa a přibudou nějaký módy. A hlavně bude mód COOP Adventure, na ten se těším. Jo a mimochodem v americe předprodej sběratelské edice za 99,99$... což je pro nás v přepočtu momentálně zhruba 1700,-... oproti předobjednávce na xzonu (2999,-) je to mnohem výhodnější cena :-) nevím jaká cena bude v evropě obecně (na game.co.uk mají zatím jen normální a special edition), ale možná by se to vyplatilo i s poplatky... (clo, daň a pošta)... clo by se, co vím, platit nemělo, to se platí až od 150eur... ale daň už od 22eur... máte někdo zkušenosti s http://www.shipito.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 Jo existuje :D teď se to někde řešilo.. Jsem na mobilu, ale pokusím se to najít. Edit. http://www.playstation-3-hry.cz/doplnky/shadow-wireless-controller-with-dual-rumble-9744.php To ma k xboxovemu ovladaci celkem daleko...sice bliz nez sixaxis, presto dost daleko :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 psali to tady. :D http://console-forum.net/tema/124268-ovladac já nekontroloval jaký má xbox ovladač.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 Tak to zkus, mozna budes prekvapen ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 Kurna ja porad cekal az sberatelskou edici oznami a ona uz je! Tu musim mit! Chtel jsem se zrovna zeptat, jak si to nechas poslat, zkusenosti nemam, ale nekde jsem uz o nich cetl a v poho. Ja si pockam, budou to mit i jine kramy, xzone je docela drahej a nebo prijde na radu ebay, sice vyjde postovne minimalne na 40 dolaru, ale i tak se to vyplati :-) Tak dnes ráno mi přišel mail z us.playstation o veřejném uvolnění Uncharted 3 MP bety... takže dnes už by jste si to mohli stáhnout všichni, pokud ne na českým, tak na US Storu určitě.Beta končí 14.7. a od 10.7. se vymění jedna mapa a přibudou nějaký módy. A hlavně bude mód COOP Adventure, na ten se těším. Jo a mimochodem v americe předprodej sběratelské edice za 99,99$... což je pro nás v přepočtu momentálně zhruba 1700,-... oproti předobjednávce na xzonu (2999,-) je to mnohem výhodnější cena :-) nevím jaká cena bude v evropě obecně (na game.co.uk mají zatím jen normální a special edition), ale možná by se to vyplatilo i s poplatky... (clo, daň a pošta)... clo by se, co vím, platit nemělo, to se platí až od 150eur... ale daň už od 22eur... máte někdo zkušenosti s http://www.shipito.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phoenix933 Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 ještě je čas, uvidím jaký budou nabídky ;-)... třeba bude nějaká solidní cena v UK... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 Presne tak, budu cekat :-) A nebo zkusim oslovit nekoho tady... Kazdopadne jsem uz sehnal nektere sberatelske edice u nas oproti xzone tak o 500-800Kc mene! ještě je čas, uvidím jaký budou nabídky ;-)... třeba bude nějaká solidní cena v UK... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 Hm, ta figurka u sběratelské edice vypadá opravdu hrozně, a za 2999,- za steelbook, figurku a nějakou bednu... Ale u U2 byl hezký ten nůž, akorát škoda že ho nemam :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 Tak jsem ted na chvili zapnul betu a musim rict ze jsem dost rozpacity....vypada to sice skvele, ale pocit z ovladani mi prijde dost rozpacity....myslim ze by se to melo jeste vyladit, ale co se moznosti tyce, ty jsou neuveritelne a napad s jezdicim letadlem a poskakovani po autech je vazne fajn, stejne jako power-play a verim ze to ovladani jeste poladej pac v U2 mi to v MP nedelalo problem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 Jestli myslis tuto edici, tak tu moc lidi nema :-D http://cgi.ebay.com/Uncharted-2-Fortune-Hunter-Collectors-Edition-PS3-WOW-/200597843948?pt=LH_DefaultDomain_15&hash=item2eb4902fec Hm, ta figurka u sběratelské edice vypadá opravdu hrozně, a za 2999,- za steelbook, figurku a nějakou bednu... Ale u U2 byl hezký ten nůž, akorát škoda že ho nemam :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 Pani to je slusna cena, kolik to bylo kusu, myslel jsem ze to bylo dostupnejsi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 Tak jsem ted na chvili zapnul betu a musim rict ze jsem dost rozpacity....vypada to sice skvele, ale pocit z ovladani mi prijde dost rozpacity....myslim ze by se to melo jeste vyladit, ale co se moznosti tyce, ty jsou neuveritelne a napad s jezdicim letadlem a poskakovani po autech je vazne fajn, stejne jako power-play a verim ze to ovladani jeste poladej pac v U2 mi to v MP nedelalo problem... co se ti nezdá na ovládání? vždyt je prakticky totožný jako v U2, akorát sem přidali sprint, jinak všechno je tak jak bylo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 Prave ze zrovna cast se sprintem mi prijde neporirozena, prijdem mi ze je to spatne plynule a ovladatelne a dost spatna amera, nejak se mi to proste blbe hraje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 Wtf? 7000$ to snad NE, 7000x20$ (cca.) = 140000Kč = ehm, nemožné?! Za co?! Edit: tak jsem to asi našel, na světě nejspíš existuje jen 200ks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 Tomu rikam limitka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 Tak tak, je jich jen 200 a nesla normalne koupit, jeste to musel clovek vyhrat ci co :-) Wtf? 7000$ to snad NE, 7000x20$ (cca.) = 140000Kč = ehm, nemožné?! Za co?! Edit: tak jsem to asi našel, na světě nejspíš existuje jen 200ks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 Žádna limitka... Ale L . I . M . I . T . K . A :D... Ale je to taky Vážnē šílené/150000 kč za nējakou dýku a knihu... Pff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 Vyhrat ji, tak ikdyz tu hru zeru, sla by do sveta :-) Žádna limitka... Ale L . I . M . I . T . K . A :D... Ale je to taky Vážnē šílené/150000 kč za nējakou dýku a knihu... Pff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 Jojo tvl... Však za to si koupím i auto :D Jako, ikdyž jich je jen 200, tak 150k za ní dá jen šílenec nebo milionář :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 Asi tak, auto jsem minuly rok potreboval, skoda, ze jsem ji neziskal, bylo by na nej hned a nemusel jsem do banky :-) :-) A to rad sbiram figurky a vse okolo, ale tohle je fakt moc :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.