IceTower Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 No tak ted jste tri....Co si budem povidat gameplayove to nic extra neni, smesice veci okpirovanych z jinych her, takze nic orginalniho, ale skvele se na to kouka libi se mi jak je to vypraveno, mam red natha a jak jsem nikde cetl tohle je vazne spis jedna z tech her na kterou je zabavnejsi koukat nez ji hrat :) Pro me je to takovy interaktivni novodoby indy :) Jojo když jsem hrál dvojku tak se vždy sešla celá rodina u TV a jelo se:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Jasejte, protoze je dost mozne, ze se podle teto zpravy dockame U3 uz 28.10., tedy uz pristi tyden, takze si mozna uzijem draku uz pri statnim svatku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 ^ to by bylo fajn, ale ve Francii to může vyjít dřív a u nás ne ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Proto pisu, ze je to jen mozne, kazdopadne nevim jestli treba takovy xzone ma o statnim svatku otevreno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 DOufám že to bude až toho listopadu příští víkend je v plánu bf3 ! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Pravda, pravda a navic bude v zasobe jeste Batman :) Ale Uncharted bych dal rad prednost ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Pokud by to vyšlo 28. tak by to stejně posílali dříve, jako u BF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Jenze ja se hry nenecham posilat, ale chodim si pro ne...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Já taky ale v tomto případě si radši hru nechám poslat, abych jí měl dřív (teda Uncharted konkrétně ne, tu si koupim klidně až za rok) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grissom17 Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Já si U3 taky předobjednal ale musel sem se přemlouvat jestli ty prachy nato dát nebo si počkat ale tahle hra si to zaslouží takže se hroozně těšim:cheesygrin: http://blog.us.playstation.com/2011/10/17/uncharted-3-multiplayer-experience-advanced-tips-new-map-today/#utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=uncharted-3-multiplayer-experience-advanced-tips-new-map-today jinak tady je pár tipů na mulťák:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Tohle je zrovna jedna z mala z mnoha podzimnich her, u ktere bych to cekani vazne nevydrzel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 no mě docela zklamalo, že do MP dali mírně upravené mapy z dvojky, pokud budou navíc tak proč ne, ale pokud tam jsou na úkor uplně nových map, tak velkej palec dolů :( zatim jsem narazil asi na 8 což je dost málo, ale věřím, že i v této druhé betě neodhalili všechny trumfy a přeci jenom něco schovávají až do plné verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Nabity launch traiiler, pozor na spoilery ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Nabity launch traiiler, pozor na spoilery ;) Youre a pirate! :lol: Dobrej trailer, nebo přímo skvělej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Průměrnej, nebo přímo špatnej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 To s tebe mluvi odpor k znacce, ne? Priznavam, neni to zadnej super trailer co se po strance strihu, spadu, hudby ci samotneho napadu tyce, ale rozhodne je to kvalitni nabuseny trailer ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Nemluví, objektivně nechápu co je na něm tolik úžasného, viděl sem spousty lepších launch trailerů i tento rok. Pokud by to byl trailer na mojí oblíbenou hru, asi bych mluvil jinak nadruhou stranu, pokud by to byl trailer na pro mě příliš neznámou hru, zájem by ve mě nezvedl. Ale sem rád že to tady můžu napsat kritiku aniž by mi za to desítky lidí kamenovaly jako na fanboyi ovládaném konzolistovi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 No uncharted je suprova hra, ale co je potreti uz neni ono... neco jako Assassins Creed, z WOW efektu se postupne stava "jo az to spadne v akci tak si to poridim" hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 V tom pripade ale nemuzes rict, ze je spatny, ano taky jsem videl hromady lepsich, ale tenhle je po strance formy sice prumerny, ale hodne na horu ho zveda ten gilmovy look z cutscen ;) Proste trailer na uncharted :D ¨ No uncharted je suprova hra, ale co je potreti uz neni ono... neco jako Assassins Creed, z WOW efektu se postupne stava "jo az to spadne v akci tak si to poridim" hra. S tim zasadne nesouhlasim, v mnoha lidech preziva prezitek ze pokracovani nemuzu byt lepsi, ale tenhle rok se potvrzuje opak a to ikdyz mluvim o takovem AC....autori porad maji cim prekvapit, pravda je vsak, ze to casto nedelaji, presto piluji hru jak jen to jde a dukazem toho ze i na potreti to jde dobre je treba letosni GoW3.....a to se tyka serie jejiz vsechny dily vysli na jedne konzoli... A uprimne, jenom v tom traileru na U3 bylo dost WOW momentu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Ok to sem možná přehnal reagoval sem na Rockyho a nenapadlo mě nic horšího průměrný a lepšího než špatný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Mě ten trailer přímo uchvátil, ale nějak tam nevidím grafiku kterou slibovaly :lol:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 To ja ji tam teda vidim, nektere casti jsou opravdu nadherne.....a na samotnou hru me to nazhavilo jeste vic a to je co rict ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 O tomhle traileru říct, že je průměrnej? Mě zvedl ze židle, jako každý trailer na Uncharted 3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 O tomhle traileru říct, že je průměrnej? Mě zvedl ze židle, jako každý trailer na Uncharted 3 :) Tak to si nejspis jine trailery nez na Uncharted nevidel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 A nebo ma az moc rad Uncharted.....zatimco ty ses extrapol...... Celkove je to dobry trailer a kdo rekne ze ne, tak je d____l..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.