rockyzz Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Tvl!!! Závist :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
weskerumbrella Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Tvl!!! Závist :( je to pecka největšího kalibru... a ta čeština v tom je prostě famózní.. ne že bych byl nějakej angl. negramot ale přece jenom rozumíš každému slovu a příběhu dokonale.Akorát je mi divný že ještě nikdo skoro nehraje multiplayer :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Blednu zavisti.....to by byl idealne straveny statni svatek....v zajeti U3....uz aby byla pristi streda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
weskerumbrella Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Tak jsem to prave naplanoval uz jsem v 7 kapitole. Pres vikend to chci dohrat a v pondeli pujde do sveta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Jezis to se zas budu stresovat, ze ta hra utika strasne rychle :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Tak to já zas ne, já sem stašný kompletista, u her všechno prozkoumávám a kochám se takže z 10ti hodinové hry je rázem dvacetihodinová. Nebo když pokazim nějakou stealth pasáž tak okmažitě restart, dokud to neni perfektní :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
weskerumbrella Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Jako valí to celkem rychle ! Dorazil mě ten článek o tom betatesterovi kterej to na easy dojel za 3h a 8min... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Tak to já zas ne, já sem stašný kompletista, u her všechno prozkoumávám a kochám se takže z 10ti hodinové hry je rázem dvacetihodinová. Nebo když pokazim nějakou stealth pasáž tak okmažitě restart, dokud to neni perfektní :) V pripade Uncharted by bylo i dvacet malo.... Jako valí to celkem rychle ! Dorazil mě ten článek o tom betatesterovi kterej to na easy dojel za 3h a 8min... Porad lepsi nez Skyrim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 O motion capture v U3 http://www.eurogamer.cz/videos/jak-se-nat-and-269-ely-asn-animace-uncharted-3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CainCZ Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Ta hra je nádherná...od samýho začátku prostě, úvodní pasáž se povedla, novej soubojovej systém, rozhodně si myslím, že je to povinnost pro majitele PS3 :) Grafika krásná opravdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 To uz jse da koupit ? :) http://pc.bazos.cz/inzerat/12404025/NOVA-HRA-PS3-UNCHARTED-3-ILLUSION-DE-DRAKE.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Asi ano, hele ale mam otázku - myslíte že limitka vydrží alespon tak do vánoc? Nemůžu si to dovolit hned k datu vydání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Asi ano, hele ale mam otázku - myslíte že limitka vydrží alespon tak do vánoc? Nemůžu si to dovolit hned k datu vydání... No mám pocit, že vzhledem k celosvětovému nadšení se brzy vyprodají.. Ale netuším, v kolika kusech vychází.. Zatím se zdá, že jich je dost.. zatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Rockyzz, ja si myslim, ze jich bude jeste dost... On to je beztak marketingovy tah, ze reknou limitovany pocet kusu a pak vyjde najevo, ze jeste 3 mesice po vydani je jich dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Rockyzz, ja si myslim, ze jich bude jeste dost... On to je beztak marketingovy tah, ze reknou limitovany pocet kusu a pak vyjde najevo, ze jeste 3 mesice po vydani je jich dost. bud a nebo.. napriklad balls of steel edice se da nova sehnat za 700kc a nemam pocit, ze by nekdy vymyzela.. ale ta preci jen neni tak zadana a neni kolem toho takove halo jako u U3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Kolikrat jsou limitky opravdu limitovane? Zalezi samozrejme na distributory, ale vemte si takove extremy jako EA, kde na to napisou limitka a spociva to v tom, ze tam mas jeden ingame bonus a neprodava se nic jinyho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Jojo, EA jsou hrozné s těma jejich limitkama, je tam pár ingame bonusu a šmitec, ale že by udělali nějakou postavičku, artbook nebo tak něco - to ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Tohle celkem umi Microsoft, ikdyz zrovna Sony v tom tak neni nejhorsi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Jojo Microsoft (+ Bungie, Epic) a jejich legendárka Halo 3, Halo: Reach a nebo Gears of War 3 Epic edice, to prostě skvělé edice, toho asi EA jen tak nedosáhne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Presne tak, navic maj velmi dobry (rekl bych nejlepsi (pokud nepocitam treba polskou limitku dead islandu) pomer cena/"vykon"......ted konkretne mluvim o limitka Halo: Reach a GoW3.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Hlavně Halo: Reach legendárka, taková úžasná soška, já si to předobjednal u JRC a stálo mě to pouhých 1999,- Což je na takovouhle edici hodně slušný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Jo, Halo a GoW limitky byly a porad jsou vyborne. O GoW limitce jsem silne uvazoval, ale Uncharted vyhral. Posledni limitka od EA stojici za zminku byla Crysis 2 Nano edice, ale jedine co hrace odrazovalo byla cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Cain CZ - je to steelbook, je to steelbook? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 to Deep: Asi ne, ale beztak ji mám objednanou, btw tady video z rozbalování té edice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Hm koukám, zřejmě látkový/kožený :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.