valis1 Odesláno Červen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2012 proč máš anglickej účet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mephis Odesláno Červen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2012 V době kdy jsem začal hrát tak českej účet nešel vytvořit. A když podpora začla, nechtěl jsem ztratit všechny trofeje a pokračoval jsem v hraní na UK účtu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobz312 Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 Mna by zaujímala odpoveď na jeden problém ohľadom tejto hry. Na normal som prešiel Uncharted 3 úplne bez najmenších technických problémov. Znova som to rozohral na crashing a počas hrania sa mi objavujú nepravidelne výpadky hudby a spozoroval som aj nedoskočenie objektu (Malý drake keď zahryzne do jablka, tak jablko nebolo pri ústach ale ešte v ruke - čiŽe nejaký lag objektu) Neviete čím to môŽe byť, resp nejaké riešenie aby to šlo plynule (bez preskakovania hudby a nedoskakovania objektov)tak ako predtým na normál? PS3 mám novú, mesiac starú, FW4.20, BD disk je bez škrabancov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 me tohle delalo u hry na hard. Ze vypadavala hudba a obcas vypadavali i textury.. asi bugy ktery nejsou vyvojari ochotni opravit, protoze makaji na The Last of Us. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 Ja jsem to hral na hard a pokud si dobre pamatuju nic takoveho se mi nestavalo. ale nejsem si jisty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobz312 Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 me tohle delalo u hry na hard. Ze vypadavala hudba a obcas vypadavali i textury.. asi bugy ktery nejsou vyvojari ochotni opravit, protoze makaji na The Last of Us. Na normál v pohode a na hard problémy? To ako fakt :)? A nejaké riešenie sa nenájde...či? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meidevil Odesláno Prosinec 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2012 Ahoj, chci se zaptat jestli ještě hrajete někdo můlťák, a jestli by někdo z Vás neporadil pár rad.. Hru jsem pořídil nedávno a ted postupuju multiplayerem.. můj nick je MrJelly77.. rád bych zahrál s dobrýma parťákama.. díky za každý přidání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Prosinec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2012 PS mám celkem krátce, platinum trofej člověk dostane po získání všech ostatních trofejí-není u ní žádný popisek jak ji získat? Pokud ano, tak je to takhle u všech her? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2012 PS mám celkem krátce, platinum trofej člověk dostane po získání všech ostatních trofejí-není u ní žádný popisek jak ji získat? Pokud ano, tak je to takhle u všech her? Ano přesně tak to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Prosinec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 (upraveno) Tak stačilo udělat všechny trofeje ze singlu pro platinum, multiplayer jsem skoro vůbec nehrál. Jak je to u Uncharted 2? Tam taky stačí udělat všechny trofeje ze singlu, nebo i z multiplayeru? Upraveno Prosinec 29, 2012 uživatelem Lovecrossed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phoenix933 Odesláno Prosinec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 u dvojky je to dost podobný, u multiplayeru jsou tam asi dvě trofeje ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Prosinec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 Diky moc, k platině mi tam chyběla jen trofej za dohraní jednoho matche :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Březen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2013 Nevíte někdo, co je pravdy na tom, že bude Uncharted 3 Multiplayer free to play? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 9, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2013 Už je. Multiplayerová část Uncharted 3: Drake's Deception jako Free to Play Akční hra Uncharted 3: Drake's Deception přinesla nejen skvělou příběhovou část, ale také velmi povedený multiplayer, na který fanoušci nedají ani dnes dopustit. Důkazem je toho nejedno rozšíření, které v minulém roce vyšlo. Protože jde na Playstationu 3 o jednu z nejhranějších multiplayerových her, proč na ní ještě nějaké ty peníze nevydělat, třeba od hráčů, kteří by o ni jinak nezavadili. Proto se nyní Sony rozhodla, že celou multiplayerovou část zpřístupní všem hráčům zcela zdarma v rámci Free to Play. Když si stáhnete základní balíček, budete mít přístup ke všem konkurenčním režimům, mapám a postavám, přičemž hrát budete moci až do 15 levelu (ze 75). Vše ostatní bude nutné dokoupit za menší obnos. Budete si moci také zaplatit 5 euro, čímž si odemknete levelový strop na 25 úrovni, nebo 20 euro, čímž si zpřístupníte úplně vše ve hře více hráčů. Dokoupit si budete moci i všechna DLCčka - Flashback Map Pack 1, Flashback Map Pack 2 a Drake’s Deception Map Pack, případně kooperativní režimy. Multiplayerová část Uncharted 3: Drake's Deception bude dostupná na Playstation Store v následujících hodinách, takže můžete stahovat a užívat si hraní. Níže v novince se podívejte na oznamující trailer. Na Playstation Store bude k dostání i Uncharted 3: Drake’s Deception Game of the Year Edition, abyste si mohli vychutnat kompletní herní zážitek. .......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Březen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2013 Po mně to pořád chce online pass. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Březen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2013 to bude chtí pořád free-to-play je na store kmání jako další hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Březen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2013 A jen do 15 levelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mpik Odesláno Březen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2013 Zdravím, mám problém se spuštěním 3D v Uncharted 3, stejný problém jako popisují tady http://forum.xbox-360-shop.info/uncharted-3-3d nebo tady http://community.us.playstation.com/t5/UNCHARTED-3-Drake-s-Deception/Uncharted-3-3D-problem/td-p/36870723 přitom, už mi to ve 3D fungovalo, ale najednou zase ne, a za žádnou cenu nemůžu docílit toho, aby to zase šlo. Prostě v menu hry v možnostech zmizela ta položka pro zapnutí 3D. PS3 mám s televizí propojení přes reciever, jestli to hraje nějákou roli? Jestli někdo máte stejnej problém, víte co s tím nebo jak na to, budu rád, za jakoukoliv radu, dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mpik Odesláno Březen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2013 http://console-forum.net/tema/155438-uncharted-3-3d-problem dokázal by mi někdo poradit prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reserator1 Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 Poradi mi nekdo prosim jak ziskam trofej Thrillseeker Trophy? Kdyz si v menu dam spolupraci (treti okenko)a zahraju su treba TDM od zacatku az do konce tak stejne nic nedostanu,melo by to tak byt nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 pisou ze musis dohrat deathmatch 3 tymu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reserator1 Odesláno Červenec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2013 pisou ze musis dohrat deathmatch 3 tymu omlouvám se myslel jsem Buddy System :-D vůbec mi nejde tato trofej udělat,ať si zahraji jakýkoliv zápas v MP tak prostě trofej nic,poradí mi někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červenec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2013 ze prej musis hrat coop mise a MP ja uz sice mam platinu ale uz si to nepamatuju zkus se podivat na google,YT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reserator1 Odesláno Červenec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2013 ze prej musis hrat coop mise a MP ja uz sice mam platinu ale uz si to nepamatuju zkus se podivat na google,YT díky za radu,nakonec jsem to udělal pomocí dvouch ovladačů :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deutsch Odesláno Červenec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2013 pokud dobře chádu, tak ten MP, co je na store si normál stáhnu a budu hrát MP do 15. levlu, aniž bych musel použít OP.. jinými slovy je to pro každého bez ohledu na to, zda hru má nebo ne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.