koreko Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 nene skousel sem to 3x a PSP zapnu vpoho..aj to tam mam naviber to D3 v tom menu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 jo a mam teda 5.50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBobes Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Po delší době to zase zkusim... kámoš má PSP2004 s OFW 5.50, deska TA-088v2, je nějakej způsob (kromě pandory) jak na tom rozchodit hry? :) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 6.20 PRO Pernament, viz: http://console-forum.net/tema/119700-6-20-6-35-6-39-pro-b6-permanent-patch-29-5-update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba2H Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Caute chci se zeptat pomoci bandora batery je ktery nejnovsi flash mam 5.5 gen D3 a pak sem tam dal jeste ten prometeus na konec to je nejnovsi sof. co tam dam pomoci pandora nebo je i neco novsi ? pac do druheho psp sem ted daval 6.6 B9 , tak sem mi ti 5.5 zadaj nejak mali cislo :D ale chtel bych na tom starsim psp nechat ten flash pomoci pandora. pojedou vsechny hry na tom 5.5 ? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Když budeš hry které ti nepojedou patchovat, tak ti pojedou skoro všechny, prostě není cfw na kterém ti poběží všechny hry co kdy vyšly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Pro MMS je poslední CFW 5.50 GEN-D3, takže v tomto ohledu máš poslední. Díky tomu že tento CFW má v sobě kody pro spouštění her co vyžadují novější FW bez patche má tím ale i "neznámé" bugy, příkladu že třeba nejde načíst save který byl uložen na OFW či jiné verzi CFW. Pokuď tedy nechceš nic novějšího, tak bych doporučil 5.00 M33-6 - poslední "kvalitní" CFW bez takovýhto bugů, stačí pouze patchnout hry vyžadující FW vyšší než 5.00 a dál je to bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba2H Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 hm... diky a ohledne patchovani je kde neco napsane kdyz uz mame takovou konverzaci. ale musim rict ze se mi jeste nestalo ze by mi nejaka hra nesla. si musim za klepat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sofije Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Moc prosím o radu. Mám velký problém. Jsem úplný neználek, máme PSP 2004 teprve týden a neumím v tom dělat. Podařilo se mi stáhnout pár her, které v pohodě fungovaly,ale...najela jsem v PSP na XGEN D3, který tam byl a spustila to (až teď jsem zjistila, co to je) a....začalo to instalovat, seklo se to v polovině, pak se PSP vyplo a nejde vůbec spustit. Prosím máte radu co s tím mám dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Aha tak to je jasný brick (zničené PSP) napiš jaký máš data code pod baterkou a potom ti poradím co dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sofije Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Jéžiši, jak to, že jsem to zničila? Code 8A. Děkuji za reakci, doufám, že se s tím dá něco dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 26, 2011 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 8A je dobrý, to značí možnost flashování a unbricku pomocí pandory. Takže udělej to, že si někde (třeba v eshopu) sežeň Pandora Battery (Servisní baterie) a pak se tady mrkni do tutoriálů na unbrick. Kdyby něco, PM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sofije Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Aha, jo takhle. Díky. No snad to zvládnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyD Odesláno Prosinec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2011 Ahoj mám psp 1000 ta-082 FW 3.40OE-A chtěl bych tam nahrát nejnnovější fw 5.50 gen, ale bojím se že bych ho pokazil, podle návodů jsem pochopil, že těch fw tam budu muset postupně nahrát víc, jak to prosím je? Jaký je postup nahrávání abych psp nezničil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahodíš ofw 6.20 a pak cfw 6.20 Pro B10 pernament Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.