Brento Odesláno Květen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2007 Tak mate sanci se pochlubit, kterou rukavici jste zvedi a odhodili naposled (respektive, co mate za nejnovejsi skalp :) - snad to pochopili vsichni :D ) 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2007 poslední skalp...hmm....už je to dlouho...teď vetšinou něco načnu a nedodělám....ale pokud se počítaj i PSX hry dohraný na PSP tak to je Final Fantasy 7 ps: můj největší skalp GTA: LCS...100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Květen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2007 Hmm takže, asi to bude Pursuit Force, Burnout Dominator, After Burner Black falcon, free runing, Killzone a ještě něco by se ještě našlo......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Květen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2007 MACH, THUG2, CoD, NFSU, MoH, NARUTO a oba dva dragonballyZ Nejnovejsi skalp: uz mam 3 odznaky v Pokemon Fire Red ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Květen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2007 tak naposledy jsem dohral tusim prince of persia rival swords...mezitim jsem rozehral dj max portable 2 (asi nedohratelny :) ),tdu a virtua tennis,jo a ted jsem zacal s the fast and the furious,ale to me nejak nebyvi (divny ovladani) ted si pripominam ridge racer 2 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wotawik Odesláno Květen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2007 Pursuit Force....;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Květen 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2007 Mam Complete kolem 20-25 her a posledni byl Ultra-Mega-Super skacu-strilim-mackam Continue METAL SLUG ANATHOLOGY, super gameska a mam ji skoro i komplet otevrenou (myslim tim ty bonusy) Nejtezsi hra byla rozhodne GTA: Vice City Stories.... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Květen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2007 Wow, tak to já hry většinou nedohrávam až do konce, ale LocoRoco, Tekken, Ridge Racer.. to jsou asi hry co sem hrál fakt dlouho a mam v nich téměř vše.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Květen 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2007 Wow, tak to já hry většinou nedohrávam až do konce, ale LocoRoco, Tekken, Ridge Racer.. to jsou asi hry co sem hrál fakt dlouho a mam v nich téměř vše.. ;) No ja u vsech her beru kdyz mi ukazi titulky :) a dohraju Kampan-Pribeh :angle: A ted hraju TEST DRIVE UNLIMITED Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Květen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2007 no treba u takovyho dj max to takhle brat nemuzes,tam ti ukazujou tytulky skoro porad...to stejny taiko no tatsujin, tam by ti k tomu stacilo dohrat to na nejlehci obtiznost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Květen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2007 Tak já dohrál Tekkena a pracuju na GTA VCS :D . Já hry většinou do konce nedohraju, protože vyjde nějaká nová a ta starší jde z karty. Jiná to je když máte UMD... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Květen 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2007 no treba u takovyho dj max to takhle brat nemuzes,tam ti ukazujou tytulky skoro porad...to stejny taiko no tatsujin, tam by ti k tomu stacilo dohrat to na nejlehci obtiznost No i tak si tu hru vlasne dohral ;) Jo a delam si uz asi ROK denicek co vsechno sem dohral a v jakem poradi:) :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Květen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2007 Já dohrál naposled Puyo pop. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Květen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2007 ja kdyz jsem mel jeste psp tak sem za rok dohral akorat Gun a MOH...proste s 1Gigovou kartou se to neda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Květen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2007 WRC,Ape Academy 2 ...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Květen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2007 U mě je to takový ošemetný :D , protože u některých her počítám dohrání jako "dohrání kariéry" , takže to vezmu asi takhle: Jestli se nepočítá v RR Max tour, tak RR, RR2, NFS MW (nemám 100%, nevím, jak je dohrát, celej blacklist mám dojetej a u těch Takedown jízd mi už procenta nějak nenabíhají), Lego Star Wars II (komplet příběh, jinak cca 64% z celkový hry), DOOM PSP (sice Homebrew, ale.... :D ), Toca Race Driver 3 (komplet World Challenge, zbývá mi pár bonusů), Syphon Filter: Dark Mirror (celá kampaň na EASY :angle: ). A na 100% se vším všudy snad jen NFSUR a NFS Carbon :D . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanDanDan Odesláno Květen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2007 hosi mam PSP asi tak pul roku a nedohral sem ze csech tech her nic akorat dneska GTA VCS :) (je mi to docela lito kdys si vspominam jak sem na PS1 a 2 dohraval jednu hru za druhou :( ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Květen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2007 posledne jsem dohral burnout dominator ... vsechny gold a u trophies mi zbyvaly posledni dva awards ... ne jako celky ale posledni dva ukoly ... myslim jsem neotevrel vsechny signature shorcuts a to druhe nevim. Pak s laskou vspominam na king konga ktereho jsem zajel na jeden zatah ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Květen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2007 Ještě jsem zapoměl na oba prince... Takže Prince of persia revelations a Rivgal swords... (ty mě bavily fakt hodně, když jsem je měl tak jsem nehrál nic jinýho) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Květen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2007 hmmm popravdě sem ještě na PSP nedohral ani jednu hru vždycky sem jich stáhnul hafo a třeba některý sem ani nehrál ale u některejch sem byl u skoro u konce a nechtě sem naformátoval kartu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Květen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2007 hmmm pocita se nhl? ;) no jinak mi taky chybi obcas neco malo do konce....a opet zasek v lego sw:( ja se na to vykaslu :D:D ... jinak spis hraju sportovni hry a pod. a F1 se asi neda dohrat ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Květen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2007 Naposledy padnul Rocky Balboa....resp. jeho protivnici..hihi. A taky Def Jam, Syphon Filter a Brothers in Arms.....ted jedu Chilli Con Carnage..:-). No a do toho dynasty mod v NHL07 a sezona v NBA + PES Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DangerousDave Odesláno Květen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2007 Naposled The Warriors a Prince Rival Swords :) jinak jeste GTA:VCS i LCS ;) z psx pak jen Resident Evil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikei Odesláno Květen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2007 ;) ja dohral Tunguska: Přísně Tajné predevcirem, vyborna adventura. A na PSP jsem dohral Xyanide Resurrection, vcera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Květen 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2007 ;) ja dohral Tunguska: Přísně Tajné predevcirem, vyborna adventura. A na PSP jsem dohral Xyanide Resurrection, vcera. Ted sem dotahal (konecne!) Jade Empire SE v cestine a vrhnu se na nej stejne jak vsecky RPGcka od Bioware:D Kua uz musim dojet ten Burnout Dominator :arrowl: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.