penthaler Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Brouzdam si takhle na internetu a narazil jsem na zajimavy clanek, ktery se urcite bude hodit vsem NDS lite vlastnikum, kteri by radi prekrytovavali ci jen chteli rozebrat mazlika sveho... Navod je v anglictine, davam sem pouze odkaz, jelikoz neni muj a na preklad se nechystam. NAVOD: http://gbatemp.net/index.php?showtopic=98240 KRYTY: http://gbatemp.net/index.php?showtopic=81293 Doufam, ze to bude pro vas uzitecny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 Spíše by jkaždý ocenil kdby jsi ho napsal sám a né pouze odkazoval :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Říjen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Vis, ve veku 16ti let je hezke moderovat forum, kdyz nemas dalsi zavazky. Takovym lidem fandim, ale kdyz ti je o temer deset let vice, tak uz na takove veci nemas cas a zajimas se spise o rodinu, praci a na konicky neni tolik casu. Navody pisu (pokud jsi si nevsiml), ale pouze toho, s cim jsem se osobne setkal, a u ceho muzu rict, ze tomu rozumim. NDS jsem nerozebiral a rozebirat nebudu, preklad toho clanku, nebo predelavku v CZ muze udelat kdokoli... EDIT: Vetsina uzivatelu zde o navody stejne nejevi zajem, a sami se do takove prace nepusti... A to jsou vetsinou ve tvem veku, kdy maji cas na vse... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 k cemu navody? zvlast ty mistni, jejichz obdoby si muzes najit jinde na netu davno pred tim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 Vis, ve veku 16ti let je hezke moderovat forum, kdyz nemas dalsi zavazky. Takovym lidem fandim, ale kdyz ti je o temer deset let vice, tak uz na takove veci nemas cas a zajimas se spise o rodinu, praci a na konicky neni tolik casuNavody pisu (pokud jsi si nevsiml), ale pouze toho, s cim jsem se osobnesetkal, a u ceho muzu rict, ze tomu rozumim. NDS jsem nerozebiral a rozebirat nebudu, preklad toho clanku, nebo predelavku v CZ muze udelat kdokoli... EDIT: Vetsina uzivatelu zde o navody stejne nejevi zajem, a sami se do takove prace nepusti... A to jsou vetsinou ve tvem veku, kdy maji cas na vse... Taky toho času moc nemám... Jen považuju za zbytečné jen kvuli odkazu zakladat nový topic...popřípadě se na to potom podívam a překlad dopíšu do prvního postu Neřekl jsem že navody nepíšeš,naopak jsi velký přinos pro NDS sekci a jako ty a ještě pár lidí jí držíte v chodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrdlo Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Dnes sem rozebiral NDS Lite a je to celkem hracka, akorat musite byt opatrni a trochu trpelivy... Konzole se da bez problemu rozlozit i slozit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.